IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Relatia parinte-copii, Suntem prietenele copiilor nostri?
roxanica10
post Aug 22 2007, 03:51 PM
Post #51

Musafir

QUOTE(Cleo @ Aug 22 2007, 04:27 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o sa pun Roxi, poate-n week-end. Io-s mai sfioasa pt ca fotogenia imi lipseste cu desavarsire si Karli ma mosteneste cumva.

Apropos de franceza eu facusem 4 ani la liceu si am luat si meditatii inainte sa emigram insa cand am ajuns aici nu intelegeam mai nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In provincia Quebec se vorbeste o franceza cu accent englezesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) plus expresii de neinteles pt noi la vremea aia. A fost un soc desi aveam pretentii de la mine. Acum ne-am adaptat, fii-mea stie sa vorbesca si cu accent de Franta si cu asta de Quebec care suna mai tzaranesc. E hilara.

De-abia astept sa va vad; aplic eu si coeficientul de lipsa de fotogenie si o sa-mi fac o parere justa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Am fost si eu la un curs in Franta si au venit si canadieni. Sa stii ca mi-era mai greu sa-i urmaresc. Intr-adevar o pocesc pe franceza. Dar s-o vezi pe vara-mea cand au pus-o sa raspunda la telefoanele din Brazilia; ea absolventa de limba portugheza la Universitate. Ii venea sa planga, nu intelegea nimic. A inceput sa se uite la Clona, ca sa se deprinda cu accentul. Acum a reusit, nu mai are probleme si ne distram pe seama disperarii ei de acum cateva luni.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Aug 22 2007, 05:11 PM
Post #52

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

asa-i cu neintelesul
Si noi acum radem cand ne amintim insa ce-am mai suferiiiit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noroc cu engleza ca altfel eram blocati primele luni.

ok cu pozele. O sa ma incumet sa atasez cateva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 22 2007, 08:29 PM
Post #53

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cleo, ce fetita inteligenta ai! Cred ca esti foarte mandra de ea! Si imi place mult si numele ei, Karla..

Mai, eu, cand eram mica, mai imi scoteam si singura dintii care dadeau sa cada..lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Teo (daca mai esti pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), incearca de exemplu sa dai tu, din propria ta intiativa, cu aspiratorul, ca sa nu mai aiba ea ce sa "pigule" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si alte chestii de genul, aparent minore, dar care sunt sigura ca o vor face fericita..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ChitiaIulia
post Jan 20 2008, 05:22 PM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,086

shtii eu obishnuiam sa ma plang de problemele mele care in comparatie cu ale tale sunt minore...deseori nu vedem mai incolo de ce ni se intampla noua...trebuie sa fi foarte puternica ca sa treci peste toate loviturile alea ce le-ai primit...shi cand zic lovituri nu ma refer neaparat la fizic...aici e vorba shi e moralul tau....important e sa nu iti pierzi niciodata valorile shi principiile tale sa shti shi sa fi ferm convinsa de locul in care tu vrei sa ajungi....o sa vina momentul in kre tu te vei desprinde de parintii tai cu totul shi atunci poate k o sa ishi dea seama shi ei de greshelile ce le-au comis....sfatul meu e sa faci mereu ceea ce iti doreshti tu pt k cu sigurantza se va gasi o persoana kre te va aprecia pentru ceea ce eshti shi iti va intelege problemele tale....cat despre prietenul tau nu cred k e cea mai buna idee sa stai cu el doaar pt bunik lui .....e viatza ta shi nu te poti sacrifica tu mereu

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2008, 06:32 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bune sfaturile... Pacat insa ca-s scrise in falfabetistaneza si nu se poate intelege mare lucru... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 20 2008, 06:38 PM
Post #56

Musafir

Eu nici n-am putut sa citesc....dupa primele 2 randuri am abandonat.

+Quote Post
divi2007
post Jan 20 2008, 06:43 PM
Post #57

Musafir

astia tineri cu prescurtarile lor pocesc de tot lb romana (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2008, 07:11 PM
Post #58

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu-i romana; va fi limba oficiala din Falfabetistan, viitoarea denumire a Romanei. Asteptam cu interes schimbarea numelui tarii noastre. Cel actual nu mai e trendi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
camiro
post Feb 12 2008, 10:33 AM
Post #59

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,248

nu a mai scris nimeni de ceva vreme pe aici..

si eu am doi puiuti draguti, o fetit de 14 si un baietel de 9..
eu consider ca nu e cel mai greu sa te apropii de copiii tai, sa le fii prieten sa=i intelegi..trebuie sa le oferi timp din viata ta, cit mai mult timp si intelegere..si apoi lucrurile merg de la sine..

+Quote Post
Fanny
post May 3 2008, 10:39 AM
Post #60

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Elady se remarca din "maldarul" de site-uri si forumuri de femei tocmai prin faptul ca promovam un continut curat, fara copy paste-uri si fara trimiteri catre alte site-uri.

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:49 PM