![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca o sa cistige "kakomira" ma-mpusc.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Traiasca romanii din Spania. 12 puncte si de la dansii!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
12 puncte de la Spania! Saracii oameni plecati la munca, nu au uitat de unde se trag!
... cred ca o sa ne dea si Serbia ceva... |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
jos palaria pt romanii din Spania
reprez Rusiei a mai participat odata , canta bine , cred ca el va castiga a facut si show Grecia are o pieasa mai mult comerciala This post has been edited by LostWhispers: May 24 2008, 11:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am primit cateva puncte si de la Irlanda. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pacat ca Italia nu a participat, soto mai primeam si de acolo maximum de punctaj.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu nu cred ca scoteam prea mult de la italieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu nu ma mai uit de ani buni la eurovision, oricum voturile se dau pe criterii politice, nicidecum pt valoarea pieselor. |
|
|
![]()
|
|
...comentator mai prost ca anul asta la eurovision nu a mai avut TVR-ul niciodata! Nimic, nici macar numele cintecului si al interpretului, nimic, ce naiba l-o mai fi pus acolo! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
las' ca ala din Suedia a fost tamp. Mai avea putin si spunea pe litere Bosnia si Hertegovina. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma bucur ca Rusia s-a distantat frumusel de Grecia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
...rusia cistiga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da` am io impresia sau baiatu` care a reprezentat rusia a mai fost la eurovison si a cintat o melodie cu o scenografie misto, el cinta la pian si din pian iesea o tipa cu o vioara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma dezumflu! Fir'ar sa fie ca in afara de Sistem+Luminita Anghel si Mihai Traistariu acum 3, respectiv 2 ani n-am mai avut nicio performanta la acest concurs. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dima a reprezentat Rusia la ediţia din 2006 a concursului Eurovision, cu piesa Never Let You Go, cu care s-a clasat pe locul doi.Prezenţa scenică a Rusiei includea două balerine şi un pian alb acoperit cu petale de trandafir roşu, din care la jumătatea piesei ieşea o figură feminină, care semăna cu o fantomă. Wikipedia Nu pot sa cred ce memorie ai, Diana! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:31 AM |
|