![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..pai cu ce? si cu cine? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
pot sa merg la somn, am vazut castigatorul , eu zic ca a meritat
abia astept scandalul de dupa concurs, e un obicei la noi in tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, rusul a mai fost la Eurovision. Las', mai bine rusii decat grecii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chestia cu punctajul e si politic, dar nu numai, altfel n-ar fi castigat grecii sau turcii (Germania-i plina si de greci si de turci, dar nu mai stiu ce alta tara ii are atat de masiv). Romanii au avut si nenorocul sa fie primii, a uitat lumea pana la sfarsit de ei. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mi-a placut Plushenko... Cica "imi lipsea un singur titlul, cel de Eurovision!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... acum ascult melodia Israelului pe youtube. E fantasitica. Pacat ca nu a luat puncte.
cine bre, Plushenko asta?! si melodia armeniei la fel de comerciala cu a greciei, diferenta ca fata din Armenia o bate la fund la capitolul voce pe kakomira (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu stii cine e Plushenko? Dupa umila mea parere a fost cel mai spectaculos reprezentant al Rusiei la patinaj. Pe vremea cand concura, eram numai ochi sa nu-l ratez. Atat de mult la patinaj nu mi-au placut decat Surya Bonaly si un cuplu ruso-francez care concura la dansuri, nu la perechi. Erau divini, pe cuvant de nu.
(Scuze de offtopic) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mor de ras, nemtii fac haz de necaz, dar misto tare. Au ajuns la concluzia ca "bine, nu stim sa cantam, dar lasa ca va aratam noi la Campionatul European de Fotbal ce putem!"
Ati vazut-o pe suedeza, aia cu botox si mai stiu eu ce in fata? Da' de Franta ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pe Surya mi-o aduc aminte, negresa infiata. Da`, VAI DE CAPU` MEU, NU m-am mai uitat de ani de zile la patinaj artistic.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) deci plusenko e tipu ala blond pe patine; na`,de-acuma o sa stiu, saru mina!
Haoleu, karina, io am zis prima data ca aia e travesti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Deci a castigat Rusia?Si Romania a facut vreo branza?
|
|
|
![]()
|
|
...io nu stiam ce sex are, apoi am zis ca e femeie din rasa "din spate liceu; din fata, muzeu"...cind colom are cu un an jumate ma iputin ca mie, dar s aimi fie cu iertare, fata mea arata mai bine fara porcariile alea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi am plecat cu coada-ntre picioare! Mai mare rusinea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:44 AM |
|