![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Transvestitii sunt numai o ramura a homosexualilor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si majoritatea nu se identifica cu ei.
Ceea ce mi-a placut e ca multi au cantat in propria limba. Sub orice critica mi s-a parut Suedia si Anglia. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mie mi-a placut grecia pt ca zice ceva de maria si ca e "a woman's world" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie mi s-a parut simpatica; grecii insa (aia de ii cunoastem noi) au zis "Cine mai e si Sarbel asta, a scos o melodie comerciala..." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am auzit de dimineata la Carcotasi ca piesa Serbiei este plagiat perfect al unei melodii albaneze. Si au dat si melodiile. Sa stiti ca asa este (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai toti colegii au spus azi ca le-a placut cantecul prezentat de romani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si cu toate astea am fost pe locul 13 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Moaama, daca au copiat sirbii e mai maaaaaare rusineaaa...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O prietena a vazut aseara o emisiune despre Eurovisionul de anul asta la care a fost invitat si un mare compozitor care a spus ca melodia nu-i furata, sunt numai cateva acorduri la fel, acorduri care se gasesc in foarte multe cantece. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A mai povestit ca dupa o jumatate de minut de ascultat cantecul Serbiei a spus ca acesta va castiga (si era intr-un cerc de specialitate, deci cu martori calificati). |
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
cand am auzit prima data melodia serbiei mi s-a sculat parul pe maini si imi venea sa plang ..acum cand am citit versurile e superba..bravo ei..a meritat
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi a placut mult Rusia si Belarus in afara de Serbia
|
|
|
![]() ![]() |