![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-au placut Finlanda, Slovenia, Georgia.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
stie cineva unde pot vedea clasamentul de la eurovision (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
esti o scumpa mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cantecul care a castigat cantat in engleza - Destiny
Stiu ca-s rea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar trebuie sa va spun ceva: la postul de radio pe care-l ascult dimineata este o rubrica "Hit sau Shit", se alege un cantec si ascultatorii dau telefon si spun daca le place sau nu. La 3 hit se transmite cantecul si in ziua urmatoare, la 3 shit este nimicit pentru intotdeauna de la emisiunea asta. Acum este randul cantecului de mai sus si azi dimineata da telefon unul originar din Serbia, o lauda pe tanti Şerifovici de numa si zice ca are o tonalitate a vocii deosebita si neintalnita prea des. Comentariul moderatorului: "exact ca fata ei". |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cantecul "Pe-o margine de lume", suspectat de plagiat!
Piesa interpretata de Nico si Vlad Mirita a primit acuzatii, pe forumul Televiziunii Romane, ca ar fi copiata dupa melodia "La magia del corazon", cāntată de David Bustamante. Potrivit reprezentanţilor TVR, s-a decis īnfiinţarea unei comisii care să analizeze piesa ce va reprezenta Romania la semifinala internationala Eurovision Song Contest de la Belgrad, Serbia. Aici piesa cantata de Bustamante si aici Nico si Mirita . Mie, personal mi se pare ca melodiile seamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi a placut Moga cu trupa Zero "come this way"
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-au placut Biondo.
Daca tot e sa ne reprezinte o piesa cantata intr-o limba straina, apai sa fie engleza, nu italiana, ce naiba?!!! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clar seamana cele doua melodii, mai ales la inceputul refrenului. Astia chiar nu se pot abtine sa nu plagieze, in fiecare an e cate un destept (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place 'Pe-o margine de lume' si ma bucur din suflet de rezultat. E pentru prima data cand piesa mea preferata iese invingatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Tocmai am vazut la tv ca nu-i plagiat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am sesizat si eu doar 3 note de la refren...dar asta-i irelevant. Doftoreaso, tocmai tu sa te opui limbii italiene? Pai cum sa castige niste suedezi, concursul din Romania? Asta mi se pare chiar strigator la cer...adica n-avem niste voci bune in tara, care sa fie in stare sa ne reprezinte? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:33 AM |
|