![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, voci sunt destule, da' compozitorii buni sunt pe cale de disparitie.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Si eu am votat cu Moga si Zero - mi se pare o melodie mult mai buna de reprezentat Romania la Eurovision. In plus, fiind foarte ritmata, putea avea un spectacol de scena reusit. Un singur comentariu negativ as adauga - mi se pare ca seamana cumva la tema muzicala cu "Saints are coming" - U2 (melodie care de altfel imi place foarte mult).
Si "Pe-o margine de lume" imi place, dar intr-o alta ambianta. Jos palaria pentru vocile lui Nico si a lui Vlad Mirita, dar... nu la Eurovision, nu cu melodia asta... Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ar fi bine sa ne apuce mindria nationala, roxi, cind e vorba de ceva bun. Melodia suedezilor a fost cea mai bun iar interpretarea fara cusur. Mai bine cu suedezii decit cu o piesa care sa ne acopere de rusine , sa se mai poata spune inca o data ca "romanii ie hotzi".
Si linia melodica seamana izbitor, orice ar spune dinozaurii de la tvr. Ca doar nu era sa isi puna comisia cenusa in cap, nu? Daca ii trimite cu melodia plagiata sa nu va mirati ca ne-o vom lua peste bot urit de tot. Si nu stiu ce e mai penibil: trimiterea unor suedezi la eurovision sau neacceptarea faptului ca comitiile si comitetele au dat-o in bara si o Europa intreaga ne arata obrazul cu degetul. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, sunt curioasa ce-o sa hotarasca azi Comisia. Prea mult suflet nu am pus, pentru ca nu-mi plac jocurile lor. Cand am zis ca-mi plac cei doi, ma gandeam la Nico, care are voce, dar nu are sustinere financiara. E o tipa modesta si cu bun simt. Nu-mi plac scandalurile si de multe ori pica nevinovati in centrul lor. Anul trecut mi-a parut rau de Andra si Simplu. Eu zic ca-i destul de greu totusi sa scoti ceva nou, care sa nu semene cu cele o groaza de melodii compuse pana acum.
Indiferent de cine ne va reprezenta la Eurovision, sper sa ocupam un loc mai bun decat anul trecut. Si Biondo si Nico&Vlad Mirita au voci pentru live. Dupa mine, n-ar trebui sa treaca de faza preselectiilor o melodie plagiata. De ce se trezesc tot timpul prea tarziu? This post has been edited by roxanica10: Feb 25 2008, 03:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai la asta subscriu si eu: saracii interpreti nu au nici o vina. Comitiile si comitelele platite din bani publici sint bune de luat in suturi.
Din punctul meu de vedere mai bine cea mai proasta melodie ever decit una care sa ridice semne de intrebare si sa ne faca de ris, ca e mult mai rusinos pentru noi sa ne prezentam mari si tari cu munca altora (asta la noi e sport national in ultima vreme) decit cu un caca de melodie complet originala. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie Shine mi s-a parut o melodie impecabil cantata, foarte emotionanta, cu niste versuri f sugestive care nu te puteau lasa rece, cantata intr-o limba internationala, inteligibila la multe popoare., cu registre diferite care te marcau vizibil.
Mirita are un glas minunat, melodia e frumoasa, Nico din pacate nu este la altetea vocii ei, presupun ca si din cauza limbii in care canta pe care o cam stalceste. Melodia e emotionanta pentru neamu' nostru, insa nu pentru genul asta de concurs si pt un public international. Ma distreaza ca am vazut o emisiune inregistrata in care dnul compozitor Andrei Tudor il blama pe Moga de plagiatul lui de anul trecut, pufnind pe nari. Iac-asa, iac-asa ca nici melodia lui nu e departe de sunete deja uzitate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La nemti tocmai s-a ales cantecelul care merge la Belgrad, No Angels il canta.
Au concurat care mai care, Marques cu La Histeria (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , Tommy Reeve (mi-am clatit ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), pentru copii Cinema Bizzare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si o cantareata de opereta si musical cu un cantec pe germana (misto, dar a cam bulit niste note (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Nico şi Vlad Miriţă s-au calificat īn Finala Eurovision 2008
Nico şi Vlad Miriţă, reprezentanţii Romāniei la competiţia muzicală Eurovision Song Contest 2008 organizată de Serbia, s-au calificat īn finala concursului de pe poziţia a doua. Potrivit tragerii la sorţi, Nico şi Vlad Miriţă au urcat pe scenă īn prima semifinală pe poziţia a 17-a. Cei doi au interpretat piesa "Pe o margine de lume", versuri Andreea Andrei şi Adina Şuteu, compusă de Andrei Tudor. Īnainte de semifinală, cei doi interpreţi erau creditaţi cu calificarea īn finală de pe poziţia a patra. Cele zece finaliste calificate din prima semifinală a concursului, sunt, īn ordine: Grecia, Romānia, Bosnia şi Herţegovina, Finlanda, Rusia, Israel, Azerbaidjean, Armenia, Polonia şi Norvegia. Īn cea de-a doua semifinală, care se va desfăşura īn data de 22 mai, se vor confrunta, īn această ordine: Islanda, Suedia, Turcia, Ucraina, Lituania, Albania, Elveţia, Republica Cehă, Belarus, Lituania, Croaţia, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Bulgaria, Malta, Cipru, Macedonia şi Portugalia. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am pierdut semifinalele, nici n-am prins de veste c-au fost. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mama unei prietene le-a urmarit si-a zis ca Romania i-a placut cel mai mult din toate!
|
|
|
![]()
|
|
Nici eu nu am vazut absolut nimic... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:54 PM |
|