![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am prin catecele, decat selectia de final. Mor dupa mini-recitalul lui Bregovici. Sare camersa pe mine!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mor dupa mini-recitalul lui Bregovici. Sare camersa pe mine! Ce sa mai zic eu care mor dupa muzica asta mai ales dupa ce-am plecat din tara? Eu am giucat de una singura de numa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Romania n-a primit niciun punct pana acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu m-am uitat niciodata la spectacolul asta si nici n-o sa ma uit, ca nu-i genul meu. Dar daca merita, hai Ro!
|
|
|
![]()
|
|
Cele care v-ati uitat la prestatia Rusiei, explicati-mi si mie ce cauta baietul asta talentat (Evgeni Plushenko) acolo? E sustinator sau a avut vreo "contributie artistica"?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-au placut: serbia si norvegia - cel mai mult, insa nu am vazut toate melodiile. Nu`s ce o voteaza astia pe kalomira a greciei (numele ei s-ar traduce "soarta buna"_ eu i-as zice "kakomira"- "amarita"- ca e o copie ieftine britney, voce ioc samd)...
Vaz ca pe noi nu ne voteaza nimeni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Primul vot de la San Marino! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(M-am prins ce-a fost cu Plushenko) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
San Marino a dat Romaniei un punctulet! Daca toate cantecele au fost mai bune decat cel al Romaniei, eu nu mai stiu ce sa spun.
Da-i in ma-sa, panarama care a prestat-o Grecia primeste atatea puncte! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca castiga grecii eu nu ma mai uit macar cativa ani la Eurovision. Plushenko s-a dat pe patine, a fost ajutatorul cu coreografia. A mai fost un tip cu o vioara Stradivarius si cantecul a trecut si prin mana lui Timbaland. |
|
|
![]()
|
|
A fost cu Edvin Martin? Ungurul cu care merge in spectacole?
Am primit 12 puncte de la moldova si 6 de la israel. Am mai avansat un pic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asta-i, ungurul.
Vad ca si Romaniei i-a placut grecoaica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM |
|