![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 5-September 07 Member No.: 2,160 ![]() |
si eu sunt tot din zodia varsator si sunt incapatanata,foarte sociabila,imi place sa dau sfaturi,nu pot sa ma confesez cuiva in schimb ador sa ascult oamenii cu problemele si fericirile lor,mi s-a spus ca am ceva care ii face sa aiba incredere in mine si sa "toarne" tot,sunt de incredere,nu duc vorba...glumeata,comunicativa...sensibila dar in relatia de cuplu nu imi arat sentimentele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si apropos de filozofat...am si eu momentele mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pot fi foaaarte dificili... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie barbatii Varsator pe care i-am cunoscut mi-au lasat mereu impresia de mega superficiali (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai asta e impresia pe care vor sa o lase .....nu vor sa creada lumea ca ei ar putea avea vreo slabiciune
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nici mie nu imi plac barbatii varsatori.Dupa o relatie de 3 ani juma cu unu,plus alte cateva cunostinte,ii cunosc destul de bine si nu mai vreau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
hhmmm...eu inca sunt curioasa sa vad ce-i poate pielea varsatorului meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nu isi exprima sentimentele si, intradevar, cand il apuca filozofeala tb sa ai rabdare (dar e inofensiv si ce zice e adevarat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), si am si momente cand imi vine sa-l bat intruna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar mi tare drag, asa sucit cum e el ......(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 5-September 07 Member No.: 2,160 ![]() |
am si eu o prietena care a stat cu doi varsatori si a avut mult de suferit de pe urma lor...
chiar daca sunt "varsatoare",niciodata nu m-am inteles cu baietii varsator |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare. Tizo, iar suntem gand la gand cu bucurie... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Eu ma caznesc sa inchei si legal (caci sentimental e demult incheiata relatia) cu un varsator autentic, care bineinteles m-a facut, tot autentic , sa sufar nemeritat de mult . DECI, NEVER EVER nu mai vreau sa mai aud in viata mea de masculi varsatori, in cazul lor sunt adepta infocata a discriminarii, io care si pana unui tzigan i-as putea gasi circumstantze atenuante... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fetita mea e varsator, e sociabila si plina ochi de energie.
Barbatii din varsator nici mie nu-mi prea plac mi se par plini de ei si perfectionisti pana devini insuportabili, cateodata pot fii dificili. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 01:03 AM |
|