IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zodia Varsatorului
mony_k
post Sep 5 2007, 04:05 PM
Post #11

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,160

si eu sunt tot din zodia varsator si sunt incapatanata,foarte sociabila,imi place sa dau sfaturi,nu pot sa ma confesez cuiva in schimb ador sa ascult oamenii cu problemele si fericirile lor,mi s-a spus ca am ceva care ii face sa aiba incredere in mine si sa "toarne" tot,sunt de incredere,nu duc vorba...glumeata,comunicativa...sensibila dar in relatia de cuplu nu imi arat sentimentele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si apropos de filozofat...am si eu momentele mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 6 2007, 08:24 AM
Post #12

Musafir

La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare.

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2007, 08:40 AM
Post #13

Musafir

pot fi foaaarte dificili... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 6 2007, 08:42 AM
Post #14

Musafir

Mie barbatii Varsator pe care i-am cunoscut mi-au lasat mereu impresia de mega superficiali (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2007, 08:53 AM
Post #15

Musafir

pai asta e impresia pe care vor sa o lase .....nu vor sa creada lumea ca ei ar putea avea vreo slabiciune

+Quote Post
Philia
post Sep 7 2007, 08:07 AM
Post #16

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nici mie nu imi plac barbatii varsatori.Dupa o relatie de 3 ani juma cu unu,plus alte cateva cunostinte,ii cunosc destul de bine si nu mai vreau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
cat
post Sep 7 2007, 10:33 AM
Post #17

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

hhmmm...eu inca sunt curioasa sa vad ce-i poate pielea varsatorului meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nu isi exprima sentimentele si, intradevar, cand il apuca filozofeala tb sa ai rabdare (dar e inofensiv si ce zice e adevarat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), si am si momente cand imi vine sa-l bat intruna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
dar mi tare drag, asa sucit cum e el ......(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
mony_k
post Sep 12 2007, 03:55 PM
Post #18

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,160

am si eu o prietena care a stat cu doi varsatori si a avut mult de suferit de pe urma lor...
chiar daca sunt "varsatoare",niciodata nu m-am inteles cu baietii varsator

+Quote Post
sylvia_31
post Sep 16 2007, 10:31 PM
Post #19

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(angeldust @ Sep 6 2007, 09:24 AM) *
La mine la birou s-a creat asa un fel de front "anti-varsatori" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa ce am votat toate fetele ca cele mai aiurea experiente le-am avut cu Varsatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E comic, am o prietena foarte buna Varsator, insa cu barbatii din zodia asta nu ma inteleg de nici o culoare.

Tizo, iar suntem gand la gand cu bucurie... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Eu ma caznesc sa inchei si legal (caci sentimental e demult incheiata relatia) cu un varsator autentic, care bineinteles m-a facut, tot autentic , sa sufar nemeritat de mult .
DECI, NEVER EVER nu mai vreau sa mai aud in viata mea de masculi varsatori, in cazul lor sunt adepta infocata a discriminarii, io care si pana unui tzigan i-as putea gasi circumstantze atenuante...

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 17 2007, 03:15 PM
Post #20

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Fetita mea e varsator, e sociabila si plina ochi de energie.
Barbatii din varsator nici mie nu-mi prea plac mi se par plini de ei si perfectionisti pana devini insuportabili, cateodata pot fii dificili.

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 01:03 AM