![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
iti multumesc,marbella...vreau sa spun ca sunt fericita si iubita...si la randul meu iubesc...si ma gandesc ca nepotii mei vor fi la fel de mandrii de noi...dar pana acolo mai e... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Zibba, mi s-au umplut ochii de lacrimi. Te felicit pentru relatia ta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
da, si mie mi-au dat lacrimile. e o poveste foarte interesanta, careia iar sta bine la baza unui roman de dragoste. este si educativa pe deasupra.
leo, cearta nu inseamna ca unul sa zbiere la celalalt. Cearta constructiva e un element important in orice relatie, daca ne lipsim de ea in numele armoniei, nu duce la nimic bun in final. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) poate imi explici si mie notiunea de cearta constructiva. creierul meu nu prea poate sa cuprinda conceptul. eu de obicei cand avem o problema in relatie iau o hartie si facem impreuna analiza SWOT. atunci se vede clar cine greseste. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
marbella- altora lii sau umplut ochii de lacrimi ,eu am plins de-a binelea. Ai un talent deosebit de a povesti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:48 AM |
|