![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie mi s- parut slabuta... tutu-le muma lor cu revistele lor de tot cc si cu ce le baga tinerelor in cap! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu altceva decat ca atunci cand eu mi-am privat oraganismul de mancare, indiferent de care tip, si asta chiar cativa ani in care nu m-am atins de tot ce inseamna carne, cartofi prajiti, ciocolata sau altfel de dulce, mancam regulat iaurt, salate si multe fructe, eram slaba ce-i drept insa fara orice entuziasm, plina de frustrari si neputinte si cel mai important aveam niste crize spre care privesc retrospectiv cu groaza. Cand mi se acumula si oboseala, dincolo de banala ameteala, cateva zeci de secunde nu vedeam nimic in fata ochilor, simturile nu-mi mai raspundeau, corpul meu se misca haotic in ceva glumind-hippie-hippie-shake, nu ma puteam agata de nimic pana a-mi trece fiindca vertijul era asa de mare si mainile imi umblau dezasamblate dupa sprijin ca daramam orice, nu reuseam sa ma prind de nimic si dadeam cu capul de ce era mai proeminent si mai aproape. Ziceam ca-i de la oboseala, stres, lipsa de calciu, magneziu si toata suita de minerale. Numai cand am primit trimitere la neurologie, m-am speriat de moarte si am inceput sa includ si altceva in meniu (mi-amintesc ca aveam glicemia undeva pe la 58 mg/100ml sange, deci sub valoarea normala). Degeaba incercam eu sa mananc cat mai corect, organismul nu trebuie privat de nici un tip de aliment pe care l-a lasat natura (asta neincluzand prostii industrializate), moderat si dublat de consumul regulat de energie.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Bia, mie nu mi se pare ca esti slaba dar nici grasa esti ok. Dupa parerea mea la 1,70m areti super bine daca ai 55 kg.Ai spus ca ai pierdut job-uri in cluburi (ca animatoare banuiesc) din cauza ca ei te-au considerat grasuta dupa parerea mea nu esti. Si eu am facut dans, si animatie (doar cursuri) si mi sa cerut sa slabesc adica la 1,65m sa am cam 47 kg si am faacut-o dar nu m-am infometat ci am mers la sauna, am facut exercitii acasa si am renuntat la unele prcarii ce le mancam eu mananc mult pt gabaritul meu dar macar acuma nu mai mananc tot felu de prostioare si alimente cu hormoni de crestere.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asta cu kg si inaltimea nu are intotdeauna relevanta, depinde si de oase, conformatie, unde sunt depuse kg etc.
Mie din poze mi s-a parut slaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
bia,si eu cred ca arati foarte bine!
referitor la faptul ca din ce in ce mai multi barbati cauta fetele slabe,iti garantez eu ca nu e asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) intr-adevar le prefera pe cela care arata bine,adica au un pic de carnita pe ele,dar intotdeauna vor fugi de domnisoarele scheletice.... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca nu stiu de unde a rasarit ideea ca barbatii prefera femeile scheletice. Normal ca nu le plac grasele, cui ii plac? Nici mie nu imi plac barbatii cu burta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar nu o data s-a intamplat sa imi spuna un barbat "Fata mai pune si tu vreun kil pe tine ca ma lovesc in oase" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta in conditiile in care la 1.69 am acu 52 de kile. Dar au fost si vremuri in care aveam 45 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si aratam de parca eram bolnava. Eu chiar si acum as mai pune vreo 2 kile pe mine, nu de grasime dar de muschi.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Sfinte Sisoie, lumea s-a scrantit (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ! Eu dupa chartul lu' peste (de pe VS) am un 8 la solduri si 2 la bust, deci sunt un monstrulet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Serios acum, incap in hainele masura S la picioare si XS la topuri, si recunosc ca am pus vreo 3 kg (am 1,67 m - 52,5 kg) pe care nu sunt niciodata motivata sa le dau jos, din simplul motiv ca toata lumea imi spune ca arat mult mai bine asa decat inainte. Ah, ca am celulita cata vrei si ca nu fac sport, sunt alte probleme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar eu imi amintesc clar ca pe vremea cand aveam 43 kg aratam ORIBIL, si eu ma sperii cand ma uit la poze, si se radea de mine tot timpul, nici urma de simtit sexy si nemaipomenita! Inclusiv la agentia de modele la care ma gasise pe mine sa ma duc la cursuri (aiureli de tinerete!) ma cantareau aia de fiecare data si imi era rusine ca se uitau ciudat la mine ca sunt PREA SLABA. Si sa nu ne amagim ca la aia sunt gagicile normale. Foarte putine sunt cu carne pe ele, majoritatea au doar niste bombe de sani pe un corp la fel de scheletic! Raman la parerea mea ca in anii '90 se promova o frumusete intr-adevar sanatoasa! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce-am observat si eu de-a lungul vietii: in liceu, aveam putine kile in plus fata de colege, dar eram considerata 'grasa' si am banuit eu ca d-aia nu se uitau baietii dupa mine. Cand am intrat in facultate, lucrurile s-au schimbat total. Acolo nimeni nu mai tinea cont de greutate, erau alte criterii. Nu mai spun ca toti prietenii mei aveau o slabiciune pentru femei mai plinute (ca eu am tot oscilat cu greutatea).
Acum, cand sunt normala, barbata-miu imi zice sa mai pun pe mine, ca se loveste de oase. Cred ca si exagereaza un pic, dar la mine e diferenta de o masura intre partea de sus si cea de jos. As zice ca aspectul fizic e primul care ne atrage atentia asupra unei persoane, dar pe masura ce ajungi sa cunosti respectiva persoana o vom apreciem dupa cu totul alte valori. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ai dreptate in ceea ce spui, Rox..
Mie imi este si frica sa ma cantaresc. (dupa ce am vazut pe aici cat de slabe sunteti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma consolez cu gandul ca am oasele grele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat timp am inca marimea 36, nu ma impacientez foarte tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) QUOTE Si sa nu ne amagim ca la VS sunt gagicile normale. Foarte putine sunt cu carne pe ele, majoritatea au doar niste bombe de sani pe un corp la fel de scheletic Eu nu prea inteleg cum vine asta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Silicoane?! Sa fii scheletica si cu forme, nu mi se pare foarte realist..
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi este si frica sa ma cantaresc. (dupa ce am vazut pe aici cat de slabe sunteti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma consolez cu gandul ca am oasele grele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat timp am inca marimea 36, nu ma impacientez foarte tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai mai Sweet ca, de exemplu, eu am 64 de kile si 1.70 m. Probabil ca daca nu m-ai vedea si ti-as da aceste coordonate, ai spune ca sunt grasa. Ca masuri romanesti am 40 la sacou si 42 la pantaloni. Offtopic, ce-ai facut la examene? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:04 AM |
|