![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am amintit de mamica unei pustoaice de la gradinita,ii spunea fiicei in varsta de 5 ani care nu era deloc un copil gras ca ar trebui sa renunte la cornul ce i se dadea la gradinita pentru ca asa nu va mai putea fi ca "fetele alea frumoase de la tv" si mai si radea.......trist (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pe de alta parte sunt si parintii carora li se pare normal ca odrasla lor sa pape bine..si nu le impun o limita...mai ales la dulciuri...am un exemplu in bloc..o fetita...vreo 10 ani sa aiba...e desfigurata...falcoasa...cu gusa..burtoasa.. oricum..problema e spinoasa....daca exagerezi iti complexezi copilul si nu va mai manca....oricum o iei..se poate ajunge f usor la extreme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cunosc o mama care isi pune copilul la cura de slabire si ii da si niste tablete pt digerare mai rapida
baietelul e doar in clasa a 5 a si nu e f gras cum sunt alti de trebuie neaparat cura , ca sa nu mai zic ca zilnic ii repeta ca e gras (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Parerea mea este ca astfel de parinti ar trbui dusi la medic, nu copiii!
Cine ma doreste, cine mai pofteste, mai avem materiale? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Di, arunca incoa daca mai ai de facut traduceri.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://www.oneposter.com/UserData/Poster/Poster_11541_27784.jpg)
Kelly Clarkson once suffered from bulimia. The 'American Idol' winner developed the eating disorder after missing out on a role in her high school musical. She told :"I thought if I came back and I was cuter and thinner - then I'll get the role." advertisement Kelly, 25, struggled with bulimia for six months until friends discovered her secret and begged her to get help. She said, "One of my guy friends caught on to it, and I just felt so ashamed and embarrassed. I literally went cold turkey and snapped out of it." Since beating the eating disorder, the singer vowed to be more positive about her body and promote healthy eating to her fans. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
am citit si eu toate aceste discutii,am vazut si pozele...da,anorexia este o boala urita,dar intradevar,ceea ce sperie si indigneaza este lipsa de reactie a societatii-se mai iau ceva masuri,pe ici,colo..-si promovarea agresiva a slabirii extreme.
am citit odata in "tabu"un articol in care o fosta manechina isi povestea aventurile in lumea modelingului,si in special in asia.spunea ca cei mai multi "creatori"sunt homosexuali,de aceea prefera femeile androgine si extrem de slabe,pentru ca feminitatea sa le fie complet anulata.e si acesta un punct de vedere.iar in asia,se prefera tipul adolescentin,deci sunt silite sa-si incetineasca dezvoltarea si sa pastreze,prin slabire accentuata aparenta de adolescente.ma stringe in spate,ma duce cu gindul la pedofilie... eu cred ca un adevarat creator trebuie sa creeze facind fata unor provocari reale,formelor diverse pe care le imbraca fizicul fiecarei femei in parte. cit despre parinti...sunt unii care urmarind banii nu le mai pasa de sufletele si vietile copiilor lor. si pe mine m-au acostat de mai multe ori niste "reprezentanti"ai unor agentii de moda pentru copii,pentru a-l duce pe fiul meu la o selectie.fiecare mama isi lauda puiul,si al meu chiar e frumusel,are un aer smecher,si din pacate e cam slab.(insa are doar 6ani si e plin de energie) tinerii aceia au fost mirati cind i-am refuzat-"dar e vorba de poze pentru reviste..." le-am spus ca prefer sa-l duc in parc cu bicicleta,sa se tavaleasca prin iarba si sa se joace,nu sa-l chinui la sedinte foto. o prietena s-a mirat f.tare,caci ea are doi nepoti care pozeaza(tot mici,de 7-8 ani)si-si "cistiga "deja banii pentru crestere.pai daca nu pot munci sa-mi cresc copilul in liniste si fara stres la ce ma mai pot numi mama? cam m-am lungit la vorba.cit despre articole,daca gasesti in italiana,ma bag si eu.cu engleza sunt autodidact,si mai greu.... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.lavozdeasturias.es/img/noticias/367397_2.jpg)
Firma italiana de moda Nolita face reclama impotriva anorexiei. Modelul, Isabelle Caro, frantuzoaica in varsta de 27 de ani, povesteste in blogul ei ca sufera de anorexie de la varsta de 13 ani si ca incearca sa invinga aceasta boala pentru ca iubeste viata. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E infiorator!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, acum ca tot e la moda curentul anti-anorexie...
da' UNDE DUMNEZEU au fost toate firmele care acum sunt anti.... si anti.... si contra.... pe parcursul a 14 ani, de cand fata asta e bolnava? ca o mare parte din timp a fost model. cata ipocrizie... |
|
|
![]()
|
|
Lasa, ieri seara era pe TVR2 doamna redactor sef de la Bolero plus un domn psiholog. Nu vreau sa comentez "prestatia" redactorului-sef Bolero; sa zicem doar ca a fost la nivelul articolelor lor... Doamna cu pricina avea o atitudine extrem de ... hai sa zic "senina" vis-a-vis de problemele psihologice pe care au inceput sa le aibe femeile si tinerele fete din cauza "materialelor" publicate de presa "sclipicioasa"... doamna vorbea despre moda si bun gust ("vorbea"...intelegeti voi! )si era imbracata cu un pulovaras gri-movaliu-incert caruia ii asortase niste margele de plastic de culoarea oului de rata. Nu am mai stat sa vad tot materialul ca ma luase cascatul!
Iti spui io unde au fost: au promovat o imagine din ce in ce mai scheletica fara sa se oboseasca sa priveasca in viitor; de ce sa previi, cind poti foarte bine sa faci vilva (a se intelege sa iti faci reclama!) cind totul a luat-o de mult razna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:58 PM |
|