IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Fata perfecta" varianta actuala:un "sac de oase", Promovarea bulimiei si anorexiei
fortelady
post Sep 25 2007, 08:06 PM
Post #161

Musafir

nu pun in discutie bunul gust sau gustul duamnei in chestiune in ceea ce priveste imbracamintea. ca nici eu nu-s a isparavita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ma ingrijoreaza ca oamenii nu pricep fenomenul, sau se fac ca nu-l pricep. si e foarte alarmanta chestia asta
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 25 2007, 08:45 PM
Post #162

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, da tu nu apari pe sticla si spui ca le inveti pe femei sa se imbrace si ce e ala stil... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 25 2007, 11:55 PM
Post #163

Musafir

Mai....hai sa va zic eu teoriile mele cretine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu cred ca nu ajuta cu nimic faptul ca se tot vorbeste despre Anorexie si ce probleme poate ea provoca. E ca si cum uite..eu sunt fumatoare...si vad peste tot panouri cu "Tutunul dauneaza grav sanatatii" ...tutunul asa si pe dincolo...Nu fuma ca nu stiu ce! Tot ce aud eu din povestile astea e "tutun...tutun..tutun..smoke smoke smoke" si imediat dupa ce citesc un articol anti-fumat simt o nevoie inexplicabila sa sudez o tigara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E ca si cum ti-as spune "Nu te gandi lal tigara nu te gandi la tigara!" Si tu normal...la ce te gandesti? La tigara!
Campaniile astea anti-orice sunt tare prost facute in general in opinia mea. Cei care le fac parca nu ar avea notiuni elementare de psihologie la naiba si se baga la bani in campaniile astea de ar putea hrani un an de zile toata Africa cu ei.

+Quote Post
asgaard
post Sep 26 2007, 08:42 AM
Post #164

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Angel, ai intru totul dreptate, creierul uman nu reactioneaza la comenzi negative (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) adica decat sa-i spui cuiva "nu sta", mai bine ii zici "mergi", fiindca "nu" ala pur si simplu nu e luat in considerare. De-aia saracii copii fac, dom'le, exact pe dos fata de ce le spui, fiindca toti parintii incep frazele cu "nu".
Altfel, eu am o problema cu facutul de bine cu de-a sila, dar asta e o discutie luuunga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
katy87
post Sep 26 2007, 11:27 AM
Post #165

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

am citit si eu tot ce s-a scris,m-am ingrozit,nu cunosc nici un baiat/barbat obisnuit sa doreasca langa el o fata/femeie asa de slaba.le ia vantul de pe strada pe manechinele acestea.pana acuma cateva luni aveam 50kg la 1.69m si de cand ma stiu imi doream sa ma ingras,acum am ajuns la 56kg,recunosc k am facut un pic de burtica,dar fac sport si masaj cu crema anticelulitica.

+Quote Post
cristinutzza
post Nov 26 2007, 07:45 PM
Post #166

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,724

sal.acum kteva zile un baiat mia sp k inainte ma placea dar acum nu i mai place de mine k am facut fundul prea mare.eu stiu k mam ingrasat 3 kg dar mam simtit prost...io sunt bulimik el nu si da seama kte fac io sa slabesc.de ceva timp mananc si vomit k sa slabesc si acum k mi sa mai sp si asta...mie scarba de mankre si mam despartit de prietenul meu si nu mai am chef de nimic am incerkt sa ma omor dar nu am reusit ...cum sa fac sa fiu pe placul la baieti oare de asta nu am prieten k sunt prea grasa?prietenele imi sp k nu sunt grasa dar e normal nu ar putea sa mi sp k sunt grasa...chiar asa este sunt prea grasa...am 52 de kg si 1 59 vreau sa slabesc 5 kg...numai la asta ma gandesc..manak aceleasi produse mereu ptr k stiu kte klorii are..mai mananc si krne de pui dar dupa aceea tre sa vomit k ma simt vinovata.la inceput mam ingrasat knd am inceput sa vomit fortat dar acum in sf scad din greutate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..........va mutumesc

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2007, 07:56 PM
Post #167

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La 1,59, 52 de kg nu e mult, ba chiar e nitel sub normal. Crezi ca orice baiat care te place si merita sa te distrugi pentru el? Ce ar face baietii daca ar afla ca ii placi? Sa nu iti inchipui ca ar intra vreunul la cura de slabire...

O rugaminte mare: incearca sa scrii ca sa intelegem si noi ce vrei sa spui, pentru ca altfel risti sa nu prea primesti raspunsuri.

+Quote Post
walpurgik
post Nov 26 2007, 07:58 PM
Post #168

Musafir

ha?! (IMG:style_emoticons/default/shutup2.gif) romaneste, te rog!
Pentru ce mutumeala?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 26 2007, 07:59 PM
Post #169

Musafir

ne multumesti pentru ce? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu ti-as multumi daca ai incerca sa mai scrii o data mesajul de mai sus in Limba Romana !!! , sa intelegem si noi.
Si apoi ti-as mai multumi daca ne-ai lamuri care este problema ta defapt. Care e marea drama? Ca un imbecil ti-a spus ca ti-a crescut kuru si tu nu stii ce sa mai faci sa ii intri in gratii sau ca ai o problema de sanatate care nerezolvata te-ar putea costa viata?

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 26 2007, 08:07 PM
Post #170

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

offff scumpa, tare ma intristeaza mesajul tau. inteleg ca vrei afectiune si un prieten, e foarte normal. dar daca mori sau esti bolnava sigur nu obtii nici una din cele doua. te joci cu focul, iti vei distruge pe rand stomacul, esofagul, dintii etc. toate sunt atacate de sucul gastric pe care il fortezi inapoi pe gat.

de ce nu tii un regim normal, fara numarat calorii? si mult sport. pt 3-5 kg nu va fi greu!! opreste-te pana nu e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

This post has been edited by claudia_electra: Nov 26 2007, 08:09 PM

+Quote Post

30 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:26 AM