![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i soiul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
N-are nimic Neith. Doar un metabolism rapid si care arde tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca la soiul asta stresul nu face decat sa mareasca consumul si rata metabolismului... Pe vremea mea expresia era cu "2 betze-nfipte in cur" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
No worries, exista si acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
De fumat... pot sa zic ca fumez. Pana acum cateva luni fumam cam 1 pachet pe zi. M-am lasat vreo 3 luni... dupa care m-am reapucat din cauza job-ului, m-am lasat iar... Acum fumez 1-2 tigari odata la cateva zile, la cafele. Dar de kg in plus nici vorba... si eu speram. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
43 kg? Mie mi se pare enorm de putin, Neith, no offense! Eu sunt mai scunda decat tine si am 50 kg si cand scad sub limita asta, mi se pare ca imi pierd formele, par mai trasa la fata, nu imi place foarte mult ce vad in oglinda.
Te alimentezi bine? Ai putea sa iei in calcul si optiunea unui nutritionist. Am inteles ca exista acum si un aparat care determina numarul de calorii arse pe zi in mod normal de organism. Si eu as fi foarte curioasa sa aflu asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Neith apropo de ce sport ai putea face: role si volei. Sa ma cotrazica bulina daca nu-i asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, sa nu te gandesti ca sunt transparenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum a fiecare depinde si de conformatie. Sunt, intr-adevar, mai slaba decat majoritatea, dar asta nu inseamna ca sunt scheletica sau complet fara forme.
Cum am mai zis, de mancat mananc ( si mananc si sanatos, ca am un barbat maniac acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), fac si sport. Doar ca asa sunt eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La nutritionist nu am fost, desi as vrea sa merg. Nu am primit pana acum nici o recomandare ok... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai sportul nu vad cum te-ar ajuta sa pui pe tine. Doar sa ai un corp mai frumos, bine definit, ceea ce e foarte bine. Eu cand ma duceam la sala, slabeam continuu, desi nu era asta scopul meu.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sportul ajuta enorm daca este facut cu cap!
Tu vrei sa pui muschi pe tine, nu grasime. Cred ca trebuie sa ne mutam la sectiunea de sport si fitness:) Am sa iti dau un website care imi place mie. Daca ai prieten maniac, in mod cert te poate ajuta sa-ti faci un program! http://www.exrx.net/Beginning.html - at -Cleo as recomanda cu caldura cele doua deoarece au fost reteta ideala pentru mine insa ca sa faci role la nivel de fitness iti trebuie piste dedicate de cel putin cativa km. Antrenamentul este de minim 3 ori pe saptamana cate 20km (ca sa scapi de betele de care vorbeam mai sus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )).... Apoi pentru volei, ideal este cel in nisip, iarasi ai nevoie de posibilitati. Trebuie sa gaseasca fiecare ce-i place si la ce se poate angaja ca va merge regulat...Altfel e apa de ploaie... |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, depinde de sport. Sunt cele prin care slabesti (jogging, aerobic, etc.) si cele prin care iti modelezi corpul gen fitness (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu vreau sa ma ingras, dar nu mancand cartofi de la Mcdonalds si stand pe canapea...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 23-March 09 From: Timisoara Member No.: 6,148 ![]() |
Salutare fetele!
Ma intereseaza subiectul....pentru ca pana anul trecut am fost si eu in categoria...."bolnave"......Pot, pe scurt, sa zic ca m-am luptat destul de mult cu chestiile astea....adica din 2004...... Totul a inceput dupa un soc emotional...a murit bunicul la care tineam cel mai mult, si colac peste pupaza, ma mai si luau ai mei peste picior ca eram durdulie......la 1,75 inaltime si 65 kg.......dar eram mai mult muschi, pentru ca faceam destul de mult efort fizic......Si-atunci, pentru ca nu vroiam sa ajung ca ceilalti din familie (care mai toti sunt supraponderali), m-am pus pe slabit......si am ajuns la 52 kg...in 5 luni. Partea proasta era ca lucrul asta s-a intamplat cand era in clasa a 12-a, si stressul era enorm......si suprapus cu evenimentul nefericit.......am ajuns sa am stima de sine foarte scazuta .........Plus ca-mi era frica sa nu ma ingras inapoi, desi acum ai mei ma faceau schelet ambulant...... Oricum, ideea e ca practic 4 ani am fost intr-un cerc vicios de nemancat cu zilele....si apoi cedam si infulecam tot ce era in frigider....si apoi urmarea..... Mama a ajuns disperata...nu mai stia ce sa faca, ceilalti in schimb nu intelegeau care e problema, ziceau ca asta nu e o boala, ca ma prefac numa ca sa le atrag atentia....... Dar eu ma chinuiam! nu-mi era bine deloc.... Am fost la vreo 3 psihologi, si 3 psihiatri...culminand in 2007 cu internarea in spital, la psihiatrie, pentru ca eram si groaznic de deprimata...... Diagnosticul era Anorexie Nervoasa cu episoade Bulimice......am stat in spital aproape o luna......nu m-a ajutat......nu eram supravegheata, crizele au continuat..... singura chestie era ca eram indopata cu o tona de medicamente care ma blegeau si ma umflau...... Vindecarea a inceput sa apara incetul cu incetul abia cand am cunoscut pe cineva si am inceput sa iubesc cu adevarat..... Si-atunci problemele astea au trecut in plan secund in mintea mea... Mai ales ca mi-am dat seama ca fac mult rau si celor care ma iubesc...... De dragul prietenului meu m-am oprit....nu brusc....nu puteam.....era o chestie de care am fost dependenta atata timp....... Dar acum pot sa zic ca m-am vindecat si mi-am schimbat total modul de gandire... Mai bine mai tarziu decat niciodata...... Totusi....nu a ramas fara urmari povestea asta..... dinti cu probleme majore, esofag ars, parul si aparatul digestiv abia acum incep sa-si revina, lipse de tot felul de nutrienti in organism....pe care cu greu am reusit sa le remediez....dar AM REUSIT! Acum pot sa zic ca am o greutate cat de cat normala....60 kg (fata de 47 cat aveam anul trecut pe vremea asta)..... si pot sa zic ca ma simt excelent.. Scuze de kilometri de text pe care i-am scris......dar simteam nevoia sa impartasesc.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Bine ai venit!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:18 AM |
|