![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super. Mie chiar imi place Tyra, dar am citit prin unele ziare c-ar fi cam 'zgarcita'. Acum mie imi place cum arata, cum o fi fata in viata de zi cu zi, e treaba ei.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O fi zgiricita, dar, la urma urmei, sint banii ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu m-as infuria sa mi se spuna de catre altii ce sa fac cu finantele proprii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.celebspin.com/wp-content/uploads/2007/02/tyra-banks.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de asta, eu sunt o cheltuitoare iremediabila. Chiar mi-ar placea sa spuna lumea de mine ca-s 'zgarcita', dar sunt slabe sansele. Degeaba incearca parintii, barbata-miu sa-mi dea povete...nu prind domne la mine si gata. Daca eu nu mi-am consumat salariul dupa 2 saptamani, nu sunt om (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si ziarele astea, cand n-au si ele despre ce sa mai scrie se leaga de te miri ce. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Maat, am tradus ala. iti trimit pm cu el.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, pe al meu l-ai primit? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am primit, Florina, insa din pacate nu poate fi pus sus asa.
Da, Roxi, multumim, cautam echivalentul in kilograme si il punem sus! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, m-am uitat si eu rapid pe google, dar nu m-am descurcat. Ma enerveaza americanii astia cu unitatile lor de masura. Mai toate-s diferite...ca vor ei sa fie altfel. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am undeva acasa salvat un link catre o pagina care calculeaza echivalentele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este in wikipedia ceva.
|
|
|
![]() ![]() |