![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun asa, important e ca tinuta sa fie sport.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu tot la tinuta sport m-am gandit. Neaparat sa iti pui blugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Girlsies, am nevoie (urgent) de ajutor cu urmatoarea problema:D
Am o rochitza neagra foarte scurta (pare ceva lycra materialul, nu ma pricep la asta, e alunecos, putin elastic, cu un ffff discret luciu), nu are bretele insa nici maneci, nu e decoltata, e ok in partea de sus. Cand spun ca e scurta inseamna ca la prima aplecare, sau cand m-as aseza, s-ar vedea toate alea pe sub ea, asta e si motivul pentru care m-am fatzait in ea prin casa doar si niciodata nu am scos-o in oras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe laterale are doua taieturi cam de 10 cm, mie mi se pare foarte dragutza, poate daca eram putin mai scunda (am 1.79) as fi putut s-o port. Astazi mi-a trecut prin cap sa o port cu blugi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O pereche de jeans lungi, drepti (nu chiar skinny, insa stramtutzi of course), nu prea deschisi la culoare, si cu niste sandale negre cu toc.. totusi ma gandesc ca e prea indrazneata combinatia, poate asa ceva nu trebuie sa se intample dpdv vestimentar, desi in momentul in care scriu asa sunt imbracata si fac ture de la oglinda la computer si mie mi se pare ok. So.. e permisa combinatia asta, sau ar fi o gafa de proportii? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Mie mi se pare f faina combinatia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si as purta asa ceva, mai ales ca rochita are taieturile alea pe lateral. Merge si la blugi si ar merge si la o pereche de pantaloni albi, cu o sandaluta neagra, cu toc inalt. Chiar am un fel de tunica neagra, de matase, fara maneci, decoltata, (parte peste parte) care se inchide lateral cu un snurulet si pe care o pot purta si ca rochita dar si pete pantaloni.
Daca-ti si place cum iti sta, eu zic sa o porti linistita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E foarte bine cu blugi, kandi.
Prima data m-am gandit ca ar merge si cu colanti, dar ar fi prea vulgar (sau cel putin asa imi inchipui eu). Daca vrei sa arati underdressed poti purta combinatia cu flip-flop sau cu tenisi, bascheti. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Wow, multumesc mult pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aveti idee cum scot niste pete de vopsea de par rosiatice dintr-o palarie alba de vara?
Mi-am tuflit-o pe cap imediat dupa spalare (a parului) si s-a luat din culoare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
avand in vedere ca e alba (din fericire zic eu), oare nu merge cu inalbitor? din ce material e? textil? daca da, inearca inalbitorul zic eu....
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am din ce e, nu cred ca-i 100% textil. Dar voi incerca cu clor, oricum asa n-o pot purta. Multumesc, Kitten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 PM |
|