IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Haine problematice si ce se poate face cu ele
kalua
post Mar 21 2007, 05:30 PM
Post #11

Musafir

Bun asa, important e ca tinuta sa fie sport.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Mar 21 2007, 05:40 PM
Post #12

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Si eu tot la tinuta sport m-am gandit. Neaparat sa iti pui blugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
midnight
post Apr 22 2007, 11:19 AM
Post #13

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Girlsies, am nevoie (urgent) de ajutor cu urmatoarea problema:D

Am o rochitza neagra foarte scurta (pare ceva lycra materialul, nu ma pricep la asta, e alunecos, putin elastic, cu un ffff discret luciu), nu are bretele insa nici maneci, nu e decoltata, e ok in partea de sus. Cand spun ca e scurta inseamna ca la prima aplecare, sau cand m-as aseza, s-ar vedea toate alea pe sub ea, asta e si motivul pentru care m-am fatzait in ea prin casa doar si niciodata nu am scos-o in oras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe laterale are doua taieturi cam de 10 cm, mie mi se pare foarte dragutza, poate daca eram putin mai scunda (am 1.79) as fi putut s-o port.

Astazi mi-a trecut prin cap sa o port cu blugi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O pereche de jeans lungi, drepti (nu chiar skinny, insa stramtutzi of course), nu prea deschisi la culoare, si cu niste sandale negre cu toc.. totusi ma gandesc ca e prea indrazneata combinatia, poate asa ceva nu trebuie sa se intample dpdv vestimentar, desi in momentul in care scriu asa sunt imbracata si fac ture de la oglinda la computer si mie mi se pare ok.

So.. e permisa combinatia asta, sau ar fi o gafa de proportii?
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 22 2007, 11:45 AM
Post #14

Membru de Onoare

Member No.: 104

Mie mi se pare f faina combinatia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si as purta asa ceva, mai ales ca rochita are taieturile alea pe lateral. Merge si la blugi si ar merge si la o pereche de pantaloni albi, cu o sandaluta neagra, cu toc inalt. Chiar am un fel de tunica neagra, de matase, fara maneci, decoltata, (parte peste parte) care se inchide lateral cu un snurulet si pe care o pot purta si ca rochita dar si pete pantaloni.

Daca-ti si place cum iti sta, eu zic sa o porti linistita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 11:47 AM
Post #15

Musafir

E foarte bine cu blugi, kandi.
Prima data m-am gandit ca ar merge si cu colanti, dar ar fi prea vulgar (sau cel putin asa imi inchipui eu).
Daca vrei sa arati underdressed poti purta combinatia cu flip-flop sau cu tenisi, bascheti.

+Quote Post
divi2007
post Apr 22 2007, 11:55 AM
Post #16

Musafir

merge stai linistita esti chiar in trend (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
midnight
post Apr 22 2007, 11:55 AM
Post #17

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Wow, multumesc mult pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 07:04 PM
Post #18

Musafir

Aveti idee cum scot niste pete de vopsea de par rosiatice dintr-o palarie alba de vara?
Mi-am tuflit-o pe cap imediat dupa spalare (a parului) si s-a luat din culoare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 22 2007, 07:11 PM
Post #19

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

avand in vedere ca e alba (din fericire zic eu), oare nu merge cu inalbitor? din ce material e? textil? daca da, inearca inalbitorul zic eu....

+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 07:42 PM
Post #20

Musafir

Habar n-am din ce e, nu cred ca-i 100% textil. Dar voi incerca cu clor, oricum asa n-o pot purta. Multumesc, Kitten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:02 PM