![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai grija sa nu se ingalbeneasca de la clor mai ales daca e textil, eu folosesc vanish e f bun eu am scos de pe niste pantaloni pete de cateva luni si nu i am ingalbenit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai suport sa se vada bretelele de la sutien, la fel bretelele de silicon mi se par de prost gust (dupa ce-am purtat cateva sezoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar mi-am luat unele maieuri (top tank) care-s ceva mai "decoltate" pe parti in spate - stati c-am gasit si-o poza, am maieul asta in 3 culori cunosc pe lume
(IMG:http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/14947_06_p.jpg) si bretele de la sutien dau de dinafar in spate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sutien fara bretele mi se pare cam aiurea sub maieuas dintr-asta... Ce ma fac, suratelor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Sa porti o bustiera alba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cel putin asa am vazut eu prin americi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bustiera imi turteste ce si asa nu am chiar din belsug. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar mi-ai dat o idee, am un sutien negru de sport care-i croit cam asa in spate, trebuie sa probez sa vad care-i treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu le port cu sutien fara bretele, recunosc (model sport, nu din dantela). De asemenea recunosc ca n-am purtat veci din alea cu bretele transparente.
Ar mai fi o varianta se suprapui doua top-uri cu taieturi diferite si atunci rezolvi problema, adica ceva mai "plin" sub asta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Girlsies, question: dresurile fishnet (cu ochiuri mici) merg la sandale deschise? (fara bot, ci doar cureluse).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Eu nu mai suport sa se vada bretelele de la sutien, la fel bretelele de silicon mi se par de prost gust (dupa ce-am purtat cateva sezoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar mi-am luat unele maieuri (top tank) care-s ceva mai "decoltate" pe parti in spate - stati c-am gasit si-o poza, am maieul asta in 3 culori cunosc pe lume (IMG:http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/14947_06_p.jpg) si bretele de la sutien dau de dinafar in spate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sutien fara bretele mi se pare cam aiurea sub maieuas dintr-asta... Ce ma fac, suratelor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca incrucisezi baretele sutienului pe spate nu merge? sau poti sa le prinzi tu una de alta la spate (vorbesc de bretelele normale ale sutienului) cu putina ata, varianta in care poti sa si reglezi cat de sus-jos le prinzi in functie de cat de decoltat e maieul la spate. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns la concluzia ca stau prost la capitolul sutiene albe push-up fara dantela si la care se pot scoate bretelele (ca sa le impleticesc, de ex.). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am motiv serios de oleaca de shopping. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu port la maieurile genul asta sutien fara bratele. Am unul de la Jolidon, culoarea pielii, de care sunt destul de multumita. Astazi am o bluza cu umerii mai decupati, dar pe gat si mi-am luat noua achizitie de la Women Secret, care se inchide la gat. Mi se par foarte utile aceste sutiene. Imi place si sistemul lor de inchidere, un magnet super eficient. Acest sutien, poate fi transformat oricand in sutien normal atasandu-i niste bretelute.
Succes la cumparaturi Kalua! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am un sutien cu trei randuri de bretele (mai late, mai subtiri, de silicon, etc). e chiar 4 in 1 pentru ca se pot pune bretelele in 4 feluri. la inceput ma uitam crucis, dar sunt instructiuni pe cutie cum se imbina bretelele...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:18 PM |
|