![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Voi cu ce ati asorta fusta asta (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/fust.jpg) ?
Imi place de mor, dar pur si simplu nu stiu cu ce sa o asortez. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
niste sandale cu platforma sau niste cizme dar vara acum si nu merge, o bluzita simpla kaki, negru sau alba, fara curea
fusta e visiniu nu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
ce culoare e? ca incep si eu ca anjelu acum cu monitoarele... eu vad maro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
am si eu una asemanatoare si o purtam cu camasuta maro, sau ceva maieut alb simplu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu am un sutien cu trei randuri de bretele (mai late, mai subtiri, de silicon, etc). e chiar 4 in 1 pentru ca se pot pune bretelele in 4 feluri. la inceput ma uitam crucis, dar sunt instructiuni pe cutie cum se imbina bretelele... serios? 3 randuri de bretele????? foarte interesant! Ce firma? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
de la TCM... m-am uitat acum pe cutie si de fapt pot fi puse in 6 feluri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
E maro cu cusaturi verzi, rosu, galben si cateva strasuri mici galbelne. E mng. O sa incerc sa gasesc pe net modelul.
Am 3 tricouri cu nuante diferite de kaki, dar nu merg purtate cu fusta asta. Nici negru nu merge. La alb si galben m-am "impotmolit". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu zic ca fusta poate fi combinata cu galben, tinand cont ca esti blonda, o sa te prinda foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
pai asa, m-am iluminat si eu cu culorile! am si eu o fusta de la naf naf cu model brodat ca a ta, cu verde crud, albastru si roz, si o port cu camasuta verde crud (ies in evidenta mai mult modelele verzi), sau cu roz (ies in evidenta cele roz).
deci, in cazul tau, cred ca merge si cu o camasuta rosie cu manecute bufante, si cu una verde, daca nu it place galbenul. dar am o intrebare: se mai poarta fustele in stil gipsy? ca mi le scot si eu din nou la purtare daca e.... mi-a placut foarte mult genul asta. |
|
|
![]()
|
|
Se poarta, nu se poarta....mie asta imi place si o voi purta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In plus, modelul nu e chiar gipsy pentru ca depaseste cu putin genunchiul. Stiu ca fustele gipsy sunt pana in pamant. |
|
|
![]()
|
|
nah pai atunci le port si eu linistita, ca si ale mele sunt mai scurte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:53 AM |
|