![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
se poarta fustele in clini, bufante sau drepte, conice...ma rog, se cam poarta orice anul asta! si vechile fuste gipsy se transforma in rochii creponate, vaporoase lungi si cu motive gipsy!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt superrr
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua iti marturisesc aici deschis si sincer ca nu pun poze cu rochia pentru banchet de frica a ce o sa zici tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca stiu sigur ca nu o sa iti placa, ma si gandeam dupa ce am cumparat-o "Mama sa vezi ce o zice Kalua" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai stiu si sigur ca o sa iti dau dreptate, ca pana acum am cam fost de acord cu tot ce ai zis si apoi o sa ma deprim rau de tot ca alta rochie oricum nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da parca tot ma manca sa o postez, ca am de gand sa ii fac usoare modificari si vroiam sa intreb si eu in stanga si in dreapta cum ar fi mai bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt intr-o dilema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
angel, sa nu te aud!!! sa postezi poze cu rochia! lasa dilemele si arata-ne rochia, ne-ai tinut destul in suspans pana acum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Da-o-ncolo de treaba, pune poza. Eu promit sa ma abtin pana dupa banchet daca am ceva negativ de spus, ok? Papucii argintii sunt durere si s-ar potrivi de minune cu rosu. Si maieul-rochie e foarte misto. Si-oi mai pune si eu poze la topicul cu ce sunt azi imbracata, sa aveti si voi ce comenta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, deci asa facem afacerea...sunt intr-o stare psihica foarte fragila si desi nu imi sta in caracter, referitor la rochia asta nu vreau sa aud pareri sincere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau doar idei despre cum as putea sa o dreg sa iasa bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu am reusit sa o pozeze decat pe bucati cu webcamul si parca nici culoarea nu arata chiar ca in realitate dar nah. Ideea e ca in starea in care e acum, rochia pica de pe mine, mi se trage in jos pe sani (bretele alea ce le vedeti le-am improvizat eu dintr-un cordon lung ce il avea la spate si care oricum nu are nici un dumnezeu deci pe ala oricum il scot. Dar as vrea cumva sa ii fac niste bretele care sa traga in sus toata rochia, intelegeti ce vreu sa zic? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rochie2.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rochie1.jpg) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
angel mie sincer imi place, rosul e super. daca ar fi s-o port eu, as acoperi portiunile alea de piele de pe lateral pt ca m-as simti prea goala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar tu cred ca iti doreai asa, deci no problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai bre ca-i "mistoaca", nu stiu ce vrei. Mai ales partea de sus imi place mult de tot.
Nu poti sa-ti faci si o poza din spate, partea de sus? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma simt multpreaplina in ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ar fi dupa mine trebuia sa fie un pic mai scurta ca prea sunt acoperita asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deh...stiti ca nu-s cu toti piticii acasa
Ah mi-e lene s-o mai iau pe mine sa o pozez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar in spate are banda aia care vine din fata...si normal e din 2 parti banda aia care se leaga cu acel cordon luuuuuuuuung pe care io vreau sa il dau jos si sa fac bretele din el. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca ar merge scurtata. Vorbesc serios.
Nu de sa fie acoperit numai popoul (vorba lui bunica-mea), dar o bucata mai scurta decat asa ar fi trasnet. Si mai ales bucata aia mai lunga din spate ar fi bine sa dispara. Oare ar fi bine cu un neckholder in loc de 2 bretele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si bretelele cum sa le pun? Asa? ca altcumva nu prea am cum.
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rochie3.jpg) neckholder adica o bretea din aia dupa gat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am gandit si la varianta asta si am simulat eu ceva dar nu arata prea bine, ca are niste insertii in sutien si se strangeau intr-un mod ciudat cu neckholder. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:52 AM |
|