![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as spune ceva mai in spate decat ai desenat tu.
Neckholder ii de-aia dupa gat, da. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si mie imi place rochia, mai ales partea din fata, si culoarea este foarte misto..nu imi place foarte mult sincer partea din spate, cum spunea si kalua, poate ar merge totusi scurtata.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sincer, eu sunt fan bretele normale, clasice, drepte si vin foarte bine cu decolteu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
anjel, rochia e super!!! Eu cred ca stiu la ce te referi cu "ridicatul " (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si sincer cred ca ar fi ok sa-ti faci niste bretele, cum spunea si kalua, mai in spate putin de cum ai desenat tu, mai exact sa-ti faci o idee ar fi bine sa-ti pui un sutien cu push-up si EXACT unde pica bretelele lui, acolo sa te cosi si pe ale rochiei!!
cred ca daca ii pui bretele si fiindca la spate spui ca are doar o prelungire a partii din fata, deci practic ai spatele relativ gol la mijloc, e posibil sa se ridice in mod neplacut! Hai ca ma zapacesc singura ( ma pricep sa explic la doua noaptea de m-am facut eu butoi!)!!! Imagineaza-ti ca partea din fata, din cauza bretelelor, va ridica partea din spate a rochiei!! E un efect neplacut care il poti masca cu un sutien puch-up care sa "duca" tot greul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! PS. lungimea e SUUUUPER!!!! cu o pereche de sandalute finute si toc inalt, ai o eleganta si sexyness ((IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) aparte |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da' daca o lasi tu fara bretele? Doar sa o stramtezi in parti? Nu stiu de ce dar eu una parca nu o vad cu bretele (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mi se pare ca rezultatul ar fi mai sexy fara.Nah...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
geo cred ca am inteles ce spui si s-ar putea sa ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar nici fara bretele nu pot sa o las ca pe bune nu am chef sa stau tot stresata ca pica de pe mine. Sa incerc un neckholder atunci? Ouufff cum n-am putut eu sa imi iau rochie ce nu mai trebuie modificata?
P.S. Bucata aia ce o vedeti mai lunga nu e defapt in spate ci vine pe o parte. E intr-un coltz cum ar veni. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo cred ca am inteles ce spui si s-ar putea sa ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar nici fara bretele nu pot sa o las ca pe bune nu am chef sa stau tot stresata ca pica de pe mine. Sa incerc un neckholder atunci? Ouufff cum n-am putut eu sa imi iau rochie ce nu mai trebuie modificata? P.S. Bucata aia ce o vedeti mai lunga nu e defapt in spate ci vine pe o parte. E intr-un coltz cum ar veni. eu m-am prins ca e intr-o parte, tocmai asta imi place mult!!! In spate ar ca mi fost ciudatica!!! Angel, eu votez pt bretele, dar ai incercat sa-ti pui un sutien? Daca merge fara sa se vada nasol, ai rezolvat si problema cu ridicatul! Rochia va sta la locul ei, pt ca preia sutienul toata treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ar merge si un neckholder, dar pare muuult mai eleganta cu bretele!!! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am mutat aici discutia. Se incadreaza mult mai bine.
Si eu as merge pe ideea lui kalua. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In nici un caz nu pot pune sutien pentru ca rochia are incorporate deja niste pernute de silicon la bustiera. Ma mai gandesc...poate merg totusi pe ideea cu neckholderul.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor am un sacou din piele negru e clasic ( urasc hainele clasice ) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si ma gandesc ce as putea sa fac sa nu fie o tinuta sobra,
ceva idei pls (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu il port cu blugi dar in rest as vrea niste idei de culori, de accesori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, negru fiind, il poti combina cu ce vrei. Eu as pune o curea (lata sau foarte subtire) colorata viu - intr-o culoare care sa se regaseasca in geanta sau pantofi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:06 PM |
|