![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 6-February 07 Member No.: 1,156 ![]() |
Buna ziua la toata lumea,
vreau sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatoarea nelamurire: (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Este posibil sa ramai insarcinata in a 2-a zi a cilului menstrual?? Va pup |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
este posibil desi sunt destul de rare cazurile....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Teoretic nu e posibil, dar totul este in functie de organismul fiecareia. ai cm regulat? stii exact cand e perioada de ovulatie?
paza buna trece primejdia rea.. deci mai bine ai grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
da,maria,este posibil...exista asa-zisa ovulatie spontana...care poate fi in orice zi a ciclului menstrual...intelegand prin asta... incepand cu prima zi a sangerarii si terminand cu ultima zi inainte de urmatoarea...e destul de rar...se intampla la femeile care nu au ciclu regulat
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 6-February 07 Member No.: 1,156 ![]() |
da,maria,este posibil...exista asa-zisa ovulatie spontana...care poate fi in orice zi a ciclului menstrual...intelegand prin asta... incepand cu prima zi a sangerarii si terminand cu ultima zi inainte de urmatoarea...e destul de rar...se intampla la femeile care nu au ciclu regulat Pai ovulatia este spontana in general, insa ma gandesc cum ar fi posibil ca la sangerare, adica in primele zile, ovarele sa functioneze, nu sunt intr-o stare de lipsa de activitate? Adica mesntruatia este un proces care se termina cu inceputul ovulatiei, se opreste sangerarea si intra in actiune ovarele care incep sa produca foliculi etc si la final rezulta ovulul matur apt pt. fecundatie. Ce ziceti?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Teoretic nu e posibil, dar totul este in functie de organismul fiecareia. ai cm regulat? stii exact cand e perioada de ovulatie? paza buna trece primejdia rea.. deci mai bine ai grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ciclurile regulate, dar nu stiu cand e perioada de ovulatie..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cauta pe net un calculator de ovulatie, sunt multe si destul de precise
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si noi am raspuns...poti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
si noi am raspuns...poti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pokemon, eu stiam ca poti ramane , dar dupa ce au loc scurgerile de sange, sa zicem ultimele zile. In primele zile este posibil?? |
|
|
![]()
|
|
poti,nu se tine cont de zilele de sangerare.nu iti pot explica exact procesul,dar exista si cicluri in care ovulatia este multipla si poate avea loc in orice zi,la fel cum exista si cicluri anovulatorii.de aceea exista posibilitatea sa ramai.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:55 PM |
|