![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Perpe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da' masti nu folosesti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sweet, masca de la Plante System o gasesc in sensi?Cat costa? E ca un fel de gomaj sau cum?Ce face practic? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bacardi, se gaseste la sensiblu, costa 350 000. nu este si gomaj, nu stiu exact cum actioneaza, dar eu am fost multumita de efecte. i-am verificat si ingredientele si sunt foarte ok (majoritatea)..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pentru corp eu folosesc zatul de cafea care mi se pare extraordinar de bun.eu pun gel de dus si zat pe burete,ma sapunesc bine si apoi clatesc.si parca nu se face asa dezastru mare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
pe fata eu folosesc aspirina (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) dar as vrea sa incerc si taratele dar merg si alea de la tzara sau tre sa cumpar?voi de care folositi?cele cumparate au ceva special in ele? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu nu am de la tara ca nu am tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca folosesc tarate cumparate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
poke, eu stiam ca zatul e bun pentru celulita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Perpe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da' masti nu folosesti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Foloseam inainte din alea exfoliante dar m-am saturat de ele. Prefer varianta scrub si argila dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 9-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,174 ![]() |
Pentru fata folosesc o crema abraziva de la avon care curata foarte foarte bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . E din gama Clearskin, o folosesc de 3 ani si am de gand sa ii raman fidela. Pe corp... metoda simpla: malai amestecat cu gel de dus, dupa care ma dau cu o lotiune grasa (dove). The End Scrub-ul asta de la Avon il folosesc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este cumva de culoare albastra, cu miros mentolat? este divin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) avantajul la masca Keracnyl este ca e si gomaj, deci dupa ce actioneaza masca, mai poti sa freci tu putin..mie mai mult imi place masca de la Plante System, mai ales daca ai probleme cu imperfectiunile..eu aveam cateva cosuri micute si mi le-a uscat imediat..pe ea scrie ca elimina imperfectiunile persistente..si tenul e mai luminos, mai proaspat.. eu raman fidela si mastii cu iaurt si aspirina..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As incerca si eu o masca d'asta, dar...cum se prepara? si....sunt vizibile efectele? pupici |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Scrub-ul asta de la Avon il folosesc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este cumva de culoare albastra, cu miros mentolat? este divin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ala e! Nu divortez de el fie ce-o fi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Aspirina pe fata cum o folositi?Diluata cu putina apa?Cate bucati (citisem pe undeva ca o fata folosea cate 4 tablete la o exfoliere - nu e prea mult?)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ciresico si eu auzisem ca zatul e pt celulita,dar cred ca trebuie folosit destul de des.eu folosesc 1 data pe saptamana,iar celulita n am ca sa ti spun daca si cum ar avea efecte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
eu am tara dar cred ca o sa cumpar tarate ca parca n am incredere in alea de la tara aspirina eu o folosesc cu iaurt.2-3 aspirine pun.in apa e cam aiurea ca zboara de pe fata si mai mult de 5-10 min nu pot sa stau cu ea ca ma apuca stranutatu si apoi tre sa dau si cu aspiratorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ciresico si eu auzisem ca zatul e pt celulita,dar cred ca trebuie folosit destul de des.eu folosesc 1 data pe saptamana,iar celulita n am ca sa ti spun daca si cum ar avea efecte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) eu am tara dar cred ca o sa cumpar tarate ca parca n am incredere in alea de la tara aspirina eu o folosesc cu iaurt.2-3 aspirine pun.in apa e cam aiurea ca zboara de pe fata si mai mult de 5-10 min nu pot sa stau cu ea ca ma apuca stranutatu si apoi tre sa dau si cu aspiratorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
pokemon, aspirina se dizolva si in iaurt?
Aveti idee, iaurtul e bun pt ten mixt spre gras? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:18 AM |
|