IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Exfoliere si hidratare pentru ten, geluri si masti obligatoriu noncomedogene
buburuzazuza
post Apr 18 2007, 06:27 PM
Post #111

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Fetelor vreau si o lotiune tonica pentru fata. Ce-mi recomandati? Ce ati incercat si v-a placut? (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 19 2007, 11:41 AM
Post #112

Membru de Onoare

Member No.: 265

Am ramas fara aspirina (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Voi dupa ce va dati cu masca asta aspirina+miere va puneti o masca hidratanta/calmanta?

+Quote Post
berbecutza
post Apr 19 2007, 12:25 PM
Post #113

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(Bacardi_Girl @ Mar 18 2007, 08:08 AM) *
Fetelor stiti/folositi vreun exfoliant bland,zilnic? Nu stiu dar la mine nu tine aproape deloc efectul ala ce ti-l confera exfoliantele "saptamanale" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imediat dupa folosire am tenul mai curat si mai luminos dar apoi....nu mai e la fel.

Eu mi-am luat scrub "clean & clear" impotriva punctelor negre. Il folosesc in fiecare zi si asa scrie si pe el desi farmacista mi-a spus ca un scrub se foloseste de maxim 2 ori pe saptamana. Se vad rezultatele clar dupa cateva zile. Am pus argila deoparte ca nu mai aveam rabdare sa stau aproape jumatate de ora cu ea pe moaca dupa care sa ma cremuiesc ca sa nu se usuce fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 19 2007, 12:44 PM
Post #114

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(Bacardi_Girl @ Apr 19 2007, 09:41 AM) *
Am ramas fara aspirina (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Voi dupa ce va dati cu masca asta aspirina+miere va puneti o masca hidratanta/calmanta?

eu ma dau doar cu crema de noapte sau cu vaselina. oricum mierea e calmanta. dar daca ai o masca hidratanta e foarte bine sa o aplici dupa aspirina pentru ca pielea e mult mai "receptiva" datorita scrub-ului.

berbe, nu e ok sa folosesti scrub in fiecare zi. in afara de faptul ca iti agresezi=sensibilizezi pielea stimulezi si secretia de sebum.

+Quote Post
geoo
post Apr 19 2007, 12:49 PM
Post #115

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(berbecutza @ Apr 19 2007, 01:25 PM) *
Eu mi-am luat scrub "clean & clear" impotriva punctelor negre. Il folosesc in fiecare zi si asa scrie si pe el desi farmacista mi-a spus ca un scrub se foloseste de maxim 2 ori pe saptamana. Se vad rezultatele clar dupa cateva zile. Am pus argila deoparte ca nu mai aveam rabdare sa stau aproape jumatate de ora cu ea pe moaca dupa care sa ma cremuiesc ca sa nu se usuce fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu din pacate nu mai am incredere in produsele larg mediatizate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
se pare ca la mine retin-ul face minuni cu punctele negre cu care ma obisnuisem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu dupa masca de aspirina, chiar imi chinui fata si cu o solutie cu BHA, si chiar si asa, dupa nu folosesc nici o masca de hidratare ori calmare, insa de cand cu retinul se pare ca am nevoie de crema hidratanta!! Nu de alta dar incep sa ma zdrentuiesc

QUOTE(MonicutzaB @ Apr 19 2007, 01:44 PM) *
stimulezi si secretia de sebum.

aha, stiam eu ca uitasem Ceva!!! ups....eu cu zdrentele astea pe fata...m-am cam exfoliat zilnic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 19 2007, 01:15 PM
Post #116

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(MonicutzaB @ Apr 19 2007, 10:44 AM) *
berbe, nu e ok sa folosesti scrub in fiecare zi. in afara de faptul ca iti agresezi=sensibilizezi pielea stimulezi si secretia de sebum.

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deocamdata nu am probleme. Daca in timp apar probleme, o las mai moale. Ideea e ca seara mi se parea ca am tenul f obosit si imbacsit iar de cand folosesc scrub-ul e mai luminos. Daca ma intorc iar la "crosetatul punctelor negre"= killaritul lor, raman semne si iar nu-i bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 19 2007, 08:45 PM
Post #117

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

buburuza, mie imi place lotiunea Purif-ac de la Roc, am mai laudat-o eu pe forum..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 20 2007, 12:14 PM
Post #118

Membru de Onoare

Member No.: 265

QUOTE(berbecutza @ Apr 19 2007, 01:25 PM) *

Am sa dau o raita prin oras sa vad ce e cu ea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca tu esti multumita de rezultat e ok. Da' sa te dai cu o crema dupa da? Si sa faci cate o pauza de o zi,doua dupa o zi,doua de dat. Inteles ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa sa faci!

Moni merg eu ieri sa-mi cumpar aspirina si ulei-gel cu musetel de la J (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat m-am invartit prin magazin numai Bayer aveam in cap si cand am ajuns la casa am uitat total numele si nu mai stiam ce aspirina sa cer (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am plecat cu aspirina de la Sicomed...
Pai pana acum dupa scrub ma dadeam cu o masca de la Avene.Cred ca daca storc bine mai am si pentru astazi(ca e ziua....) da' ma gandeam asa.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) poate mi-o schimb.

Geoo sa te dai cu o crema/masca ceva! Cum se vede fdt pe tenul exfoliat? Mie mi se exfoliaza pe nas si langa o spranceana si dupa ce ma dau cu fdt se observa si ma enerveaza.Trebuie sa pipernicesc la ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 21 2007, 06:35 PM
Post #119

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Bacardi_Girl @ Apr 20 2007, 01:14 PM) *
Geoo sa te dai cu o crema/masca ceva! Cum se vede fdt pe tenul exfoliat? Mie mi se exfoliaza pe nas si langa o spranceana si dupa ce ma dau cu fdt se observa si ma enerveaza.Trebuie sa pipernicesc la ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

arat idiot rau de tot, ma exfoliez de 7 randuri odata!!!! Noroc ca eu nu ma dau cu fdt, ca altfel sigur ma aruncam in Dunare!! Oricum am cam stat in casa zilele astea, incerc sa ma vindec cat mai repede si bine in scurt timp.....sunt cam sadica in schimb si nu ma mai dau cu crema hidratanta in ideea de a elimina cat mai multe straturi de piele!!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Imi place ce rasare de sub tesutul mort si pentru prima data in viata, cand ma spal pe fata nu mai simt brobonele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , insa din lipsa de preocupari ma killaresc de mor si nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .....sper ca in 2,3 zile sa nu mai am ce killari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca o sa bag creme si masti de hidratare de luni....nu de alta dar incep programul si nu ma mai pot ascunde prin casa!

+Quote Post
Philia
post Apr 21 2007, 07:58 PM
Post #120

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu am schimbat aspirina cu tarate.
am facut un praf foarte fin de tarate(le am bagat in rasnita de cafea) si fac masca din tarate si miere si eventual iaurt.
sunt super!

+Quote Post

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:32 PM