![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mik_ela |
![]()
|
Musafir ![]() |
am cautat ingredientele in lista aceea si nu parea....nush ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
inca nu am vz reactii adverse (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine au parut cam dupa ce ma consumat juma din produs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) depinde si de ten
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
mai, eu am o intrebare (poate parea prosteasca) - mierea simpla e dulce- dulcele e mediul favorit de inmultire a bacteriilor. nu impacteaza asta pielea? cand se sta 2h cu miere pe fata.... Sa stii ca ai dreptate, desi cum spune si kalua, mierea 100% nat e antimicrobiana etc., tin sa cred ca asta din comert (chiar si de la oamenii cu stupuri pe marginea drumului) nu e chiar atat de naturala, pt ca eu cand ma killaream si apoi ma dadeam cu miere, multe puncte se inflamau!!!! Deci nu ma mai dau cu miere cand nu-mi tin mainile acasa! Dar daca o folosesc cand nu am probleme e foarte buna, hidrateaza! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte buna mi se pare masca hidratanta Vichy, pe care o aplic in timpul baii sau dupa o masca astringenta. Am primit-o in farmacie la achizitionarea unui produs vichy; nu stiu daca mai e promotia asta.
Au reaparut in Romania mastle Montagne jeunesse, eu le apreciez in mod deosebit. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat de la Boots, gama Mediterranean, un exfoliant pentru corp, ceva skin brightener si e foarte fain.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Am auzit ca sunt foarte bune produsele boots.Asa o fi?
Eu folosesc de la o vreme vichy..dar nu pot spune ca am observat ceva remarcabil la tenul meu...... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Am auzit ca sunt foarte bune produsele boots.Asa o fi? Eu folosesc de la o vreme vichy..dar nu pot spune ca am observat ceva remarcabil la tenul meu...... Jolie....vichy pt mine a fost o MARE dezamagire si din cate stiu multe alte fete s-au plans de asta! Nu ma refer la un produs anume ci la intrega gama (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Da, corect...acum am crema Boots, si demachiant sebium, bioderma, si am observat ca tenul meu s-a transformat efectiv, in bine. Nu am nici o bubita, nici un cosulet..nimic...si minunea asta s-a intamplat intr-un timp relativ scurt. Deci, acum pot spune si eu ca Vichy a fot o dezamagire...
|
|
|
![]()
|
|
ce crema boots?!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat la recomandarea cumnatei mele Ceramide Purifying Cream Cleanser de la Elizabeth Arden si sunt ff multumita de acest produs.
Cateva referinte, luate direct de pe site de la EA: This creamy peach-toned, moisture-enriched cleansing lotion: Quickly and gently dissolves makeup and impurities Leaves skin feeling clean and soft Daily use recommended Si poza (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/pELIZARDEN1-3299935v250.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:17 PM |
|