![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Loool, toata lumea vrea PM acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trimiteti voi PM cu intrebari la obiect si va raspund fara probleme. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
asa deci, am inteles, eu una o sa incerc si bayer sa vad diferentele....cat de ozone m-am lamurit (sicomed....still cred ca e bunuta, si-a facut efectul)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
la mine oricum numa bayer au efect, alea cu vitmina c (asta pt scopul lor de baza), pe fatza nu am dat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Aspirina de la bayer are si vitamina c in compozitie?Mai sa fie! Pai daca e asa, ar trebui sa fie si aia buna pentru fata dar eu stiu ce sa mai zic...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
s-ar putea sa fie buna si pt fata..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vitamina C este un bun antioxidant natural..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oricum, aspirina simpla nu este buna pt stomac, asta imi spun tot timpul farmacistele cand ma duc sa imi cumpar..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce or fi spunand, asta isi cumpara creme etc scumpe pt fata si pt sanatate se zgarceste la aspirina! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
din cate stiu eu aspirina cu vit C e efervescenta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu as ramane tot la varianta simpla dar produsa de Bayer.
sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa va spun ca mi-am pus si eu aspirina de fata la recomandarea voastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si-s foarte incantata. Prima data am amestecat-o cu iaurt (am scapat eu cam mult iaurtel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), iar a doua oara m-am trezit ca nu aveam iaurt in casa. Si-am amestecat-o numai cu miere, la varianta asta raman!
Variantele de aspirina Bayer: - Aspirin - numai aspirina - Aspirin plus C - aspirina cu vitamina C, tablete efervescente - Aspirin Effect - aspirina de luat fara apa, granulat - Aspirin Migräne - tablete efervescente - Aspirin Direkt - tablete de mestecat - Aspirin forte - aspirina cu un aditiv de cofeina - tablete normale |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu mai nou folosesc Danone Cremoso..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cum este cu aspirina Bayer? ati observat ceva diferit? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu am fost sa cumpar si nu aveau (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
iar mai departe de colt mi a fost lene sa ma deplasez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fetele...voi topiti aspirina direct in miere?ca la mine nu merge.intai o topesc in lapte/iaurt/apa dar nu prea imi place pentru ca se lichefiaza mierea prea tare si incep sa cada stropi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
am incercat aseara bayer-ur......fooooooarrrte buuun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum fara gluma, mi-a placut, si mai ales textura pentru exfoliere a fost perfecta! Eu dizolv pastilele in apa termala Avene (dar cum s-a terminat, folosesc apa plata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) iar apoi pun catziva stropi de miere (imi place foarte mult varianta cu miere....si parca nu as incerca iaurtul....cel putin nu cel din comert cu atatia conservanti si aditivi!)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:15 AM |
|