![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:o fantome?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Nu vreau sa fac nici o reclama dar exista un site despre daci si locurile lor sfinte.Cativa amici nu prea au fost de acord ca aceste informatii au fost puse pe net dar tot ei au recunoscut ca este o mica parte din adevar.Sunt chestii care nu se spuncu usurinta si cu siguranta acele informatii nu vor fi postate caci vor fi blocate de undeva de Sus.Asa cum in Biblie sunt informatii pe care nu toti le pot intelege asa putem citi multe chestii care sa nu le pricepem.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Offtopic:
« Ultima editare: Astazi la 03:11:07 AM de blondina » ce inseamna asta.. :fluierat: Edit : Inseamna ca am modificat eu pentru ca nu ai voie sa raspunzi doar cu smiley. :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Sunt de parere ca in cazul in care crezi ti se poate intampla sa crezi ca ai vazut...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si daca nu crezi si totusi vezi,si nu iti poti explica titsicule? ???
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
blondino, tu ai vazut fantome? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
No comment invisible ::) (nu vreau sa spuna lumea ca sunt nebuna..de fapt poate chiar sunt.. ??? )
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Blondico eu te cred pe tine, sincer, pe mine nu stiu daca m-as crede, as zice nuuuuu :o :fluierat:, mi s-a parut. Intelegi? ;)
|
|
|
![]()
|
|
::) ms titsicule,o sa iti povestesc cum a fost.. :-X :-*
|
|
|
![]()
|
|
:-*, oricand.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:34 PM |
|