![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu cred si nu cred.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu stiu sincer daca eu ma impac prea bine cu denumirea de "fantoma", din cauza asta nici nu am votat, pt ca nu pot spune nici da, nici nu, nici ca nu sunt sigura!
Totusi cred cu putere in energia tuturor fiintelor, cred ca in functie de capacitatile fiecaruia, de cat de mult s-a dezvoltat pe plan spiritual in timpul vietii, atunci cand corpul cedeaza, in urma lui se materializeaza energia acumulata de acesta!!! Cred ca unii dintre noi, reusim sa fim atat de constienti de propria conditie, si reusim sa spargem barieri psihice atat de groase, incat atunci cand timpul limitat al conditiei fizice se scurge, ramanem cu cat de mult am reusit sa "crestem" spiritual! Deci daca echivalam cuvantul "spirit" cu "energie" atunci eu ma declar pentru "viata dupa moarte". Sa spunem ca e o alta conditie a aceleiasi vieti folosind resursele celei dintai! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu cred ca dupa moarte mai e ceva.
nu stiu daca sunt sau nu fantome,dar ceva exista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-August 07 From: Piatra Neamt Member No.: 2,008 ![]() |
a...exista fantome , spirite , spirite ce vegheaza lumea...pe fiecare in parte..A...cred k exista si vrajitoare...de fapt,mai mult k sigur..,doar se spune k exista si bine si rau...nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-January 09 Member No.: 5,622 ![]() |
Nu cred ca exista fantome, dar exista draci.... muuuulti (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,622 ![]() |
Pe mine ma tenteaza faimoasa "masa Ouija", tare de tot ! Dar ma abtin cu brio.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:57 PM |
|