![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am colesterolul f mic si tot am cateva punctulete de grasime in jurul ochiului. Din cate stiu eu e ceva in legatura cu ficatul care nu poate procesa grasimile prea bine. De disparut nu dispar singure. Din pacate singura metoda ar fi inteparea cu acul sterilizat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-November 07 Member No.: 2,662 ![]() |
buna sa stii ca microdermabraziunea este extraordinara in problema pe care o ai.Ce trebuie sa faci este sa faci tratamentul complet adica itre 6 si 8 sedinte si rezultatul este garantat.Eu am incercat pe propria piele.Schimbarea se vede dupa prima sed insa ulterior vor reaparea pe fata puncte negre etc .De aceea este f imp sa nu intrerupi ptr ca ele in timp se diminueaza si o sa sapi de ele in fina.Sedintele se fac la interal de 2 sapt dupa care o data e luna ptr a-ti pastra fata curata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
si eu am tenul gras, puncte negre, cosuri..acum s-au mai rarit comedoanele, cosurile, nu mai e chiar atat de gras(am luat antibiotic prescris de dermatolog)..asta primavara am intrerupt anticonceptionalele si a fost dezastru..acum tin sub control cu curatare f atenta, lotiune exfolianta(parca nu mai e tenul ,,incarcat'' cum il aveam atunci), serum si crema hidratanta
in plus vreau sa zic ca banuiesc ca aveam si niste obiceiuri cam daunatoare ptr tenul meu: imi faceam cate o masca naturista aproape zilnic, am incercat niste creme mai grase in speranta ca imi mai domoleste secretia de sebum, foloseam un fdt iluminator , nu oil free, in mare cred ca cea mai mare greseala a fost ca m-am lasat cobai la tot ce citeam prin reviste, de pe internet |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
La mine avea efect de micsorare a porilor apa de trandafiri in combinatie cu cateva picaturi de suc de lamaie. Daca aflati vreun tratament magic, scrieti!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
A incercat cineva Idealist Pore minimizing Skin Refinisher de la Estee Lauder? Mi-am luat eu crema asta. Deocamdata tot ce pot sa spun e ca e scumpa. O folosesc de aproximativ o saptamana. Si ca sa nu fiu nedreapta, observ usoare modificari pozitive in aspectul pielii, mai ales pe nas si in zona din jurul nasului, unde sunt problemele la mine. S-ar putea sa functioneze si sa nu fie doar o alta legenda urbana. Poate peste o luna o sa fie si mai bine. Si ca sa raman complet leftera mi-am luat si dr. brandt microdermabrazion. despre asta chiar ca nu stiu ce sa zic. Dar repet, nu o am decat de vreo saptamana. Cu siguranta am o problema, astept prea mult si prea repede de la smackurile astea. Acum mi s-a pus pata pe ceva pentru pete (gen depiderm), da despre asta la alt topic. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
deedee, asa-i ca nu prea te-ai documentat de ala de microdermabraziune? Ce-am citit eu review-uri lumea zicea ca are fix aceleasi efecte ca cel de la boots, care e de 1/3 ori mai ieftin.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Jo am citit, dar recunosc ca nu prea mult si mi-a fost de ajuns sa dau de un site unde era ridicat in slavi de aproape toata lumea ca mi-am si imaginat cum o sa-mi faca si mie ten ca portelanul. Si am mai si alergat prin tot orasul dupa el, ca se pare ca ori se vinde in draci (mira-m-as) ori aduc cate una doua, ca sa nu riste sa stea cu ele pe raft.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma intelege gresit, nu am zis ca n-ar fi bun. Ci ca gaseai aceeasi calitate la un pret mai mic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 5-September 09 Member No.: 7,109 ![]() |
Salutari. Pentru ten gras , pori dilatati si puncte negre, incercati Effaclar K. E f buna ! Eu am incercatf multe creme! Asta e cea mai eficienta !!!!
inainte de Effaclar ma gandeam sa ma programez la cosmetica pt tratament complet. Chiar din primele zile am vazut diferenta. Porii s-au mai micsorat, sebum mai putin, si punctele negre parca s-au topit... Sa fie un miracol? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 5-September 09 Member No.: 7,109 ![]() |
a folosit cineva aparatul panasonic pentru curatat porii? L-am vazut la Domo, dar si pe net?
Aparat pentru curatat porii cu umezitor. Nu e foarte scump, pentru toaleta saptamanala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:19 PM |
|