![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-October 10 Member No.: 9,379 ![]() |
Crema Pore refiner de la Bioderma a folosit-o cineva? As vrea sa incerc si nu stiu daca se merita. Eu am folosit Exfoliac Acnomega 200 cu AHA si Lysalpha crema activa de la SVR cu BHA, zinc si acid salicilic (e buna, tine cosurile sub control). Din pacate cremele astea usuca pielea si ma gandesc ca si din cauza asta mi se dilata porii. Asa ca le-am folosit combinat cu crema reparatoare de la Merk si crema hidratanta Clean Ac. Cum v-am spus au avut ceva efect asupra cosurilor insa eu am o hipersecretie de sebum (chiar daca iau anticonceptionale) si am pori foarte foarte dilatati si as vrea sa schimb poate gasesc ceva mai bun. Ma intreb insa cum ar putea niste produse aplicate la suprafata sa scoata un cm de comedon blocat? Cred ca nu exista asa ceva. Cel mai bun tratament il poate face o cosmeticiana buna, insa eu nu am gasit-o.
|
|
|
silver_t |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crema Pore refiner de la Bioderma a folosit-o cineva? As vrea sa incerc si nu stiu daca se merita. Eu am folosit Exfoliac Acnomega 200 cu AHA si Lysalpha crema activa de la SVR cu BHA, zinc si acid salicilic (e buna, tine cosurile sub control). Din pacate cremele astea usuca pielea si ma gandesc ca si din cauza asta mi se dilata porii. Asa ca le-am folosit combinat cu crema reparatoare de la Merk si crema hidratanta Clean Ac. Cum v-am spus au avut ceva efect asupra cosurilor insa eu am o hipersecretie de sebum (chiar daca iau anticonceptionale) si am pori foarte foarte dilatati si as vrea sa schimb poate gasesc ceva mai bun. Ma intreb insa cum ar putea niste produse aplicate la suprafata sa scoata un cm de comedon blocat? Cred ca nu exista asa ceva. Cel mai bun tratament il poate face o cosmeticiana buna, insa eu nu am gasit-o. Cred ca ai putea incerca gelul de curatare in profunzime CLEAN&CLEAR de la Johnson&Johnson, am inteles ca este foarte eficient. LINK CATRE SITE PROPRIU- BAN |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Ceva rapid pt puncte negre?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O vizita la cosmetica - rezultate rapide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Alex46 |
![]()
|
Musafir ![]() |
For those of you who wish to try natural products, the mineral zinc and the B vitamin nicotinamide both are believed to have antiinflammatory [b]effects on acne. [b]To read more spam
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Ca multa lume am si eu problema asta nesuferita adica puncte negre in zona T si cate unul-doua ratacite in obraji. Am incercat tot felul de minuni - creme, lotiuni si degeaba. Daca ma duc la cosmetica scap de ele, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce chin e pana imi stoarce punct cu punct...totul e ok cateva saptamani dupa care reapar .... la fel de multe. Aveti si voi problema asta? Ati reusit cumva sa scapati de punctele negre? Sunt tare inestetice si nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Am gasit pe net ca pentru puncte negre ar fi bune crema si lotiunea de curatare din gama Cleanance K de la Avene. Le-a mai incercat cineva? Nu sunt tocmai ieftine si n-as vrea sa arunc banii de pomana.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lyssuk, pareri despre produsul respectiv gasesti la E buna Cleanance K?. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc pentru indrumare, Diana!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu cea mai mare placere, Lyssuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:16 AM |
|