IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Must have -uri intr-o garderoba, basics, clasice
Ala80
post Apr 10 2007, 01:38 PM
Post #31

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Doamne, kalua, ma uimesti cateodata! Acum cateva minute ma gandeam sa postez ceva la topicul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 10 2007, 02:54 PM
Post #32

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aceeasi lungime de unde? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 10 2007, 03:56 PM
Post #33

Musafir

...cu mine sigur pe rochii, rochii, rochii!!!! Dar de unde, ca-i penurie inca de asa ceva?!

+Quote Post
kalua
post Apr 10 2007, 04:04 PM
Post #34

Musafir

Da fuga la croitoreasa, doftoreaso!
Eu imi voi face in concediul de la inceputul lui iunie la croitoreasa niste rochite dintr-astea:
(IMG:http://feber.se/article_images/11187_450.jpg)

+Quote Post
Ala80
post Apr 11 2007, 10:10 PM
Post #35

Oli, Popeye's babe

Si eu sunt disperata dupa saluri! Cred ca am peste 20. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Pantofii astia ii considerati clasici?
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pa.jpg)

Eu i-am vazut in mai toate colectiile. Genul e acelasi: bot patrat+toc mic.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru mine sunt clasici.

+Quote Post
divi2007
post Apr 11 2007, 10:33 PM
Post #36

Musafir

se poarta? intreb pt ca am o pereche aproape la fel si eu ii consider clasici oricat am incercat sa i combin dar parca urla pantofii la mine "sunt clasici nu vezi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 12 2007, 08:18 AM
Post #37

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

pentru mine clar astia sunt pantofii clasici (variatiuni cu toc mai mic sau mai mare), nicidecum cei ascutiti. dar aici cred ca se poate discuta la infinit. unele considera ca cei ascutiti au devenit clasici, si ca botul patrat este definitiv OUT, altele considera ca aceia cu bot patrat sunt clasici... cred ca e o chestie de gust, si mai ales e important cum iti sta cu ei.

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 06:50 PM
Post #38

Musafir

Azi mi-am facut timp si am luat la rasfoit moda de iarna 07-08, varfuri ascutite si tocuri cui la Chanel, YSL, Ungaro, Celine, Alexander McQueen si nu mai stiu care altii. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Deci daca nu-s clasici, sunt foarte moderni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cu bot patrat n-am vazut nici macar un pantofior sau o cizmulita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dar pantofei de-astia am vazut intr-o revista de referinta, originalii lui Roger Vivier:
(IMG:http://www.humen.com/uppic/resource/20056/A200562510402958.jpg)

+Quote Post
kalua
post Apr 13 2007, 04:01 PM
Post #39

Musafir

Ieri am postat numai despre varfurile ascutite, dar n-am zis mai nimic de cei postati. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Aia postati mi se par oribili. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si ca forma, dar mai ales logo-ul firmei in fata, un no go.
Vorbind numai de forma varfului si al tocului, da, sunt clasici. Si exista si modele frumoase (vezi aia ai lui RV). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Parerea mea.

+Quote Post
Ala80
post Apr 13 2007, 06:10 PM
Post #40

Oli, Popeye's babe

Pai brand-ul la vedere e out si nici nu-mi place. Eu ma refeream fix la bot si toc. Kalua, suntem pe aceeasi lungime de unda. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM