![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Doamne, kalua, ma uimesti cateodata! Acum cateva minute ma gandeam sa postez ceva la topicul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aceeasi lungime de unde? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...cu mine sigur pe rochii, rochii, rochii!!!! Dar de unde, ca-i penurie inca de asa ceva?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da fuga la croitoreasa, doftoreaso!
Eu imi voi face in concediul de la inceputul lui iunie la croitoreasa niste rochite dintr-astea: (IMG:http://feber.se/article_images/11187_450.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu sunt disperata dupa saluri! Cred ca am peste 20. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Pantofii astia ii considerati clasici? (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pa.jpg) Eu i-am vazut in mai toate colectiile. Genul e acelasi: bot patrat+toc mic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru mine sunt clasici. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
se poarta? intreb pt ca am o pereche aproape la fel si eu ii consider clasici oricat am incercat sa i combin dar parca urla pantofii la mine "sunt clasici nu vezi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
pentru mine clar astia sunt pantofii clasici (variatiuni cu toc mai mic sau mai mare), nicidecum cei ascutiti. dar aici cred ca se poate discuta la infinit. unele considera ca cei ascutiti au devenit clasici, si ca botul patrat este definitiv OUT, altele considera ca aceia cu bot patrat sunt clasici... cred ca e o chestie de gust, si mai ales e important cum iti sta cu ei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi mi-am facut timp si am luat la rasfoit moda de iarna 07-08, varfuri ascutite si tocuri cui la Chanel, YSL, Ungaro, Celine, Alexander McQueen si nu mai stiu care altii. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Deci daca nu-s clasici, sunt foarte moderni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cu bot patrat n-am vazut nici macar un pantofior sau o cizmulita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar pantofei de-astia am vazut intr-o revista de referinta, originalii lui Roger Vivier: (IMG:http://www.humen.com/uppic/resource/20056/A200562510402958.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am postat numai despre varfurile ascutite, dar n-am zis mai nimic de cei postati. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Aia postati mi se par oribili. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si ca forma, dar mai ales logo-ul firmei in fata, un no go. Vorbind numai de forma varfului si al tocului, da, sunt clasici. Si exista si modele frumoase (vezi aia ai lui RV). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parerea mea. |
|
|
![]()
|
|
Pai brand-ul la vedere e out si nici nu-mi place. Eu ma refeream fix la bot si toc. Kalua, suntem pe aceeasi lungime de unda. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM |
|