![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hmm, mi se pare ca Paula are tenul destul de deschis, dar eu ma gandeam totusi la prima nuanta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am vazut ca are si samples, poate ar fi o idee mai buna sa imi iau mai intai asa, sa vad cum e..ce ma enerveaza cu transportul asta! cand va mai comandati voi, ma bagati si pe mine cu 2 samples mici? evident ca o sa-mi platesc partea.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu stiu daca are samples pt pudra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si sincer tare-mi pare rau ca am adus vorba tarziu.....am facut deja o comanda de reinoire a BHA-ului ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si o crema de corp cu BHA precum si o crema cu FP!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
cum se numeste pudra asta ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca despre asta este vorba: Personal Match Smooth Mineral Makeup Smooth mineral makeup, let your true beauty shine through. Creamy full coverage of a foundation, featherlight feel of a powder. Free of talc, oil and fragrance. All skin types. .21 oz. net wt. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Geoo incearca sa-ti aplici pudra de la l'oreal cu un buretel.Sa o tamponezi asa pe fata si evenual sa o intinzi cu degetele iar unde ti se exfoliaza pielea sa aplici mai multa crema hidratanta inainte.Zic si eu acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate o sa-ti placa rezultatul mai mult in felul asta.Nu de alta dar daca ti-ai cumparat-o ar fi pacat sa o tii acolo si sa nu o poti folosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geoo incearca sa-ti aplici pudra de la l'oreal cu un buretel.Sa o tamponezi asa pe fata si evenual sa o intinzi cu degetele iar unde ti se exfoliaza pielea sa aplici mai multa crema hidratanta inainte.Zic si eu acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate o sa-ti placa rezultatul mai mult in felul asta.Nu de alta dar daca ti-ai cumparat-o ar fi pacat sa o tii acolo si sa nu o poti folosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BG sa stii ca initial nici nu m-am atins de pensula lor (am ceva cu pensulele!!!) si am pus mana pe un buretel pe care nu l-am putut baga in cavitatea cu pudra...iar dupa o chinuiala zdravana, am reusit sa pun pudra pe el! Problema e ca atunci cand am lipit buretele cu pudra de fata, s-a lipit toata de mine...nu am mai putut sa o intind si se cunostea aiurea rau de tot!!!! Inca sunt de parere ca ar face tenul superb, dar doar cand nu o sa mai am eu probleme de genul exfolierii!! Daca e sa ma dau cu crema hidratanta pe locurile cu probleme iar apoi sa dau cu pudra, cred ca s-ar lipi excesiv de multa pe zona respectiva si nu fac nici o branza! Am sa-mi folosesc tot pudra mea...poate pe asta o voi folosi la ocazii speciale.....unde e intuneric....sau muult fum de tigara ca cica protejeaza bine! A....o chestie, eu nu m-as culca cu ea pe fata nici daca mi-ar da cineva bani!!! Mi se parea ca incarca atat de mult, incat abia asteptam sa o dau jos! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
cred ca despre asta este vorba: Personal Match Smooth Mineral Makeup Smooth mineral makeup, let your true beauty shine through. Creamy full coverage of a foundation, featherlight feel of a powder. Free of talc, oil and fragrance. All skin types. .21 oz. net wt. banuiesc ca in romania nu exista... |
|
|
![]()
|
|
oare vor scoate si varianta compacta cei de la L"oreal? Nu de alta, dar daca stau sa ma gandesc cred ca ar fi super!!!
Oare as putea sa o presez eu?!?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
nu stiu kitten, eu am luat descrierea dupa site-ul avon (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Geoo banuiesc ca asta-i rolul ei, sa se lipeasca pentru ca altfel ar fi doar o simpla pudra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu ziceam sa tamponezi repede fata cu buretelul, sa faci mai multe puncte pe fata -sa zic asa- si de intins sa o intinzi cu degetele. Si daca ai fata hidratata bine o sa-ti fie usor sa o intinzi chiar si peste zonele unde mai sunt pielite.In legatura cu lasatul peste noapte ai dreptate nici eu nu as lasa-o. Vorbea o doctora astazi de ea si spunea ca e de preferat sa te demachiezi de ea insa daca se intampla sa dormi in alta parte si sa nu ai ce-ti trebuie la tine sau daca esti prea obosita sa te mai demachiezi e ok sa o lasi pe fata pana a doua zi de dimineata pentru ca nu e nociva ca restul fondurilor de ten. Acum nu stiu ce sa zic....daca nu merge, nu merge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ma bantuie second-thoughts: s-o iau, sa mai stau sa vad ce mai ziceti...plus ca am gasit-o la 64 de lei.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Ma bantuie second-thoughts: s-o iau, sa mai stau sa vad ce mai ziceti...plus ca am gasit-o la 64 de lei. subscriu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (oricum, (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) am cheltuit deja banii care-i alocasem pentru ea... deci la salariu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:08 AM |
|