![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
E nou aparuta, eu asa citisem...of...vreau si eu...ne poti spune un pret?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-am vazut pe net vreo 65$, io am luat-o ieri cu 15 euro. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da, mai bine de atat nu se poate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nenea ala de la care cumperi, nu face si drumuri prin tara?(glumesc) Sa ne bucuram si noi de produsele astea minunate la super pret!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
arata absolut delicos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
fetelor voi cam dupa cat timp aruncati pudra sau blushul din momentul in care o achizitionati (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , la rimel stiu se vede dar la astea nu se schimba nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
arata absolut delicos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fetelor voi cam dupa cat timp aruncati pudra sau blushul din momentul in care o achizitionati (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , la rimel stiu se vede dar la astea nu se schimba nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pai la 3 ani de la achizitionare. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la 3 ani de la achizitionare. eu o am de juma de an si deja vroiam sa o arunc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi pink |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
3 ani ?!?!
La mine dupa maxim un an ii fac vant...(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Daca e minerala la 12 luni se arunca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce-am vazut pe net vreo 65$, io am luat-o ieri cu 15 euro. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu, norocoaso!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am o 'dilema' cu pudrele. Daca folosesc un fdt matifiant sau ma rog mult spus, cu un finish cat de cat mat, ar trebui sa folosesc o pudra hidratanta, usora, sa echilibrez balanta? Eu nu prea folosesc pudra pentru ca, probabil din cauza fdt cu finish mat si pielii putin uscate, mi se strange in puncte foarte inestetic, si apoi imi bat mai mult capul sa remediez problema! Nu stiu cat de clara am fost cu stransul in puncte, sper ca totusi se intelege esenta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta am patit cu toate folosite pana acum. Ultima fost un Chanel Poudre Universelle Compacte. Cu pudrele pulbere nu ma inteleg nicicum. |
|
|
![]()
|
|
Pai cea de la Chanel e una din cele mai bune, cel putin asa spun cronicile citite de mine, la asta ma gandeam si eu dar cum nu aveam banii suficienti am ales una compacta de la Clarins. E ok, nuanta am nimerit-o, fina..as putea spune ce e ok, dar parca tot se vede un pic pe fata dar insist mai bine cu pensula. In schimb Meteoritii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e cea mai faina din cate am testat. Trebuie sa-i multumesc lu' Walpugik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am citit tot ce scria si am mers pe mana ei. Nu voi renunta la ei, sigur ca voi mai avea una la indemana dar astia is fenomenali.
Sa stii ca ma apuca depresia cand trebuia sa-mi aleg o pudra sau un fdt datorita nuantei in primul rand si consitentei in al doilea. Totusi mai asteapta si alte pareri, fetele sigur au folosit mult mai multe si asa iti faci o idee. Eu asa am procedat, am citit tot ce s-a scris si m-a ajutat sa iau o decizie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 10:05 PM |
|