IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pudra: Compacta sau pulbere?, Marci, preturi, opinii
LostWhispers
post Dec 26 2008, 08:15 PM
Post #181

Musafir

Eu dupa ce folosesc fdt dau si cu putina pudra, am meteorites de la Guerlain intr devar e cea mai fina folosita pana acum, da un finish splendid, face fata de portelan. Eu nu folosesc fond de ten matifiant pt ca imi strange fata si atunci imi permit sa folosesc pudra.
Clarins am avut si eu, deloc nu mi a facut bine imi apareau cosulete mici albe sub piele.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 27 2008, 01:30 PM
Post #182

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu am auzit o gramada despre meteoritii de la Guerlain. Dar am vazut ca sunt in mai multe versiuni. Voi de care aveti? O sa ma uit si pe strawberry, la noi in magazine am impresia ca ajung pe la 250 ron. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu am avut pudra de la Guerlain, Les Voilettes, dar nu m-a impresionat, de meteoriti insa am auzit remarci mult mai bune..

+Quote Post
walpurgik
post Dec 27 2008, 01:44 PM
Post #183

Musafir

sweet, poate ma duc maine in piata vietii si daca vrei iti iau de aici, numai sa mai gasesc. Acu 2 saptamani mai avea din asta (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/guerlain.jpg) la 65 lei si din asta (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/winterradiance.jpg) la 100 lei parca.

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 27 2008, 01:59 PM
Post #184

Musafir

Eu astea le am de pe strawberry luate.

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/04778880702.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Dec 27 2008, 02:04 PM
Post #185

V.I.P.

Walpu, daca poti si nu e prea mare deranj..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ultima cred ca e mai mult ce am eu nevoie si cred ca s-ar potrivi pielii mele foarte albe. Tu ce crezi?
Frumoase si ale tale, Lost.

+Quote Post
walpurgik
post Dec 27 2008, 02:30 PM
Post #186

Musafir

Pai ambele sunt insesizabile pe fata ca nuanta, sunt doar iluminatoare. Prima nu e asa de inchisa, e ca si a mea aia de-am fotografiat-o si-i pe cealalta pagina si are particule iluminatoare. De-a doua nu am folosit pana acum, dar e cea mai scumpa dintre meteoriti, din cate am vazut, pret real de al 135$ in sus. E compacta si e o cutiuta foarte eleganta. Ma uit sa vad ce gasesc numai s-o vrei ca eu am deja 3 cutii de meteoriti, nu mai am ce face cu ei desi sunt asa de frumosi si parfumati. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Neith
post Dec 27 2008, 02:34 PM
Post #187

Musafir

Unde-i nene piata asta a vietii ca vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 27 2008, 02:41 PM
Post #188

V.I.P.

Da? Atunci inseamna ca se potrivesc pentru orice culoare a tenului, nu? Imi place mult a doua, e in mai multe culori, am vazut ca are si multe review-uri bune. De vrut o vreau, de mult timp voiam sa incerc meteoritii, iar pretul e convenabil fata de ce am vazut in Sephora sau Ina..
Sunt femeie serioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar bine repet, doar daca iti este tie la indemana!

This post has been edited by sweet_girl: Dec 27 2008, 02:46 PM

+Quote Post
ELLA33
post Dec 27 2008, 05:48 PM
Post #189

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Sweet, nu sta pe ganduri prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am bile ( nr 03) dar de mult tanjesc dupa prima varianta pozata de walpu...arata asa de bine iar de pret ce sa mai vb., ambele is foarte ieftine.

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 04:14 PM
Post #190

Musafir

Mi-a spart animalul azi pudra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Recomandati si mie ceva matifiant pt ten gras, care sa reziste si sa acopere cat de cat. ( si preferabil sa nu coste mai mult de 1 milion ca-s la buget de austeritate)

+Quote Post

26 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 09:48 PM