![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
walpu din Flavia ai luat-o? cum il gasesc pe nenea asta?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, a specificat cu vreo 2 pagini inainte ca din piata vietii i-a luat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Pai Walpu e din Timisoara, nu? Eu nu am auzit de piata aia si tot de acolo sunt... Flavia e o piata unde gasesti lucruri mult mai ieftine, aduse din strainatate, de aia intrebam...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, marioana, din Flavia de la o tipa. Are si multe rujuri YSL, Lancome si acu avea si vreo 2 bucati de fdt Divinora. Cred ca e undeva pe al 4-lea rand pe dreapta, pe la mijloc, cam asa. Plimba-te si tu printre randuri ca o zaresti sigur, sambata mai de dimineata sau duminica cand e mai multa lume. Daca tot nu gasesti eventual ne intalnim, eu n-am mai fost de ceva vreme ca tot racita si cu frigul asta... De acolo mi-am luat si pensulele les experts YSL pt ochi si sunt f bune.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Piata vietii?? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asa ii zice la Flavia mai nou? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yeeees.
Am facut pauza si sapt. asta. Daca ma duc sparg pana la ultimul leut, daca nu-s cosmetice si haine, pe dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici io nu am fost azi, desi aveam de gand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Piata vietii ii zice pentru ca eu folosesc termenul "al vietii" ca un fel de superlativ absolut, adica ceva foarte tare, un fel de mecca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Exista barbatul vietii, jobul vietii, pudra vietii si....piata vietii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De acolo i-a ramas numele asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu nu am avut niciodata pudra pulbere :| Nu stiu de ce ma tot feresc de ea, o sa incerc si eu la un moment dat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, eu cred ca ai consacrat cu numele piata asta! Ai grija ce faci cu drepturile de autor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu stiam ca pudra compacta este mai potrivita pentru pielea cu probleme, matifiaza mai bine, acopera. Si eu ma feresc de pudra pulbere, am avut o data si mi-a fost de ajuns. This post has been edited by sweet_girl: Mar 1 2009, 08:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Eu cand am citi despre pudra, am tot gasit ca aia pulbere e buna, e cea care intr-adevar fixeaza machiajul. Cica aia compacta e doar pentru retusuri, de luat in genata cu tine.. acum dumnezeu stie, eu intodeauna m-am ferit de pudra, aveam impresia ca imi face fata ca o masca...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
E pentru prima data cand am cumparat o pudra libera. Am luat de la Mac si is realmente indragostita de ea. E atat de fina si insesizabila pe piele incat e imposibil sa renunti la ea. Ma bucur ca am luat ceva si mi se potriveste, pentru ca in magazin am testat-o pe gat ca si nuanta sa vad daca mi se potriveste. Nu va mai spun ca dupa ce mi-am ales pensulele, fardurile si fdt mi-a aparut o namila de negru in fata cu sortuletul plin de pensule sa ma intrebe ce vreau, i-am spus, mi-a dat iar eu direct la casa sa platesc. Dupa o buna bucata de drum m-am uitat la ce am cumparat si stupoare ala imi daduse o pudra fdt...sa mor nu alta, normal ca am facut drumul inapoi de credeam ca mor de picioare. Dupa atata alergatura ma bucur ca nu a fost in zadar si e mai mult decat ma asteptam.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:36 AM |
|