![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte multumita de pudra Estee Lauder, e dermato, pt ten gras imi da un finish superb sunt foarte happy. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am si pudra pulbere si pudra compacta de la No. 7 - Boots.
Abia astept sa se mai domoleasca caldurile sa le pot folosi... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De cite ori le-am utilizat am fost nu doar multumita, ci de-a dreptul incintata de efect. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
^^ mie pudra imi tine fata sa nu se topeasca vara. nu suport fond de ten lichid si folosesc unul compact sub forma de pudra sau mineralizat pudra. Asa ca incearca s-ar putea sa iti placa. Iti recomand o pensula mai densa gen kabuki altfel acoperirea e f slaba
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Romi, vara nu mai dau cu nimic pe fata pentru ca e mult prea cald. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si parca nu imi respira pielea.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-December 09 Member No.: 7,608 ![]() |
Pudra minerala pulbere!
Pudra minerala acopera bine imperfectiunile si lasa un aspect natural. Am folosit-o de mai multe ori si tenul si-a inceput sa-si revina, semnele rosiatice ale acneei s-au diminuat si tenul este mai luminos. Sunt incantata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folosesc pudra minerala pulbere... si sunt foarte incantata. Pudra minerla pulbere acopera foarte bine toate imperfectiunile tenului; aveam semne rosiatice din cauza acneii. Am observat ca dupa ce am folosit de mai multe ori pudra minerala acestea au disparut. In plus, tenul are un aspect foarte natural... |
|
|
![]()
|
|
Salut, Dana, bine ai venit. Dat fiind ca amindoua stim foarte bine ca ai magazin online de cosmetice, ar fi frumos din partea ta sa te abtii sa ii faci reclama pe-aici, ca nu cumva sa credem ca ai omis sa citesti partea cu PR ul de la regulament si-ai dar "I agree" din plictiseala si cu ochii-n tavan cind trebuia sa faci altceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ok? (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Btw, imi zice cineva si mie o marca buna de pudra minerala necomedogena si potrivita pentru un ten uscat? Evident, daca exista asa ceva. Multam fain si anticipat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetele laudau mineral Skinfinish de la MAC. Eu una nu cred in pudrele minerale. Si pentru un ten uscat nu mi se pare ca un fond de ten de tip pudra arata bine de niciun fel. ramane prafaos, oricat de fixat ar fi el dat peste o crema hdratanta si apoi cu spray fixator. Nu-mi place.
|
|
|
![]()
|
|
Pai nu vreau fond de ten tip pudra ca nu se pupa cu tenul uscat, ies varuita. O pudra si-atit voiam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai pudrele minerale sunt de obicei folosite in loc de fond de ten. Acopera mai mult decat o pudra normala.
|
|
|
![]()
|
|
A, da? Ii clar ca se vede cit ma mult m-am machiat eu in ultima vreme... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Altceva in afara de MAC? Ca nu vaz unde gasesc eu MAC in Craciova? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 11:17 AM |
|