![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am o pensula Givenchy care nu naparleste, dar mi se pare cam mica. (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pens.jpg)
Monicutza, cele de la Mac sunt mai mari? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca naparlesc nu e ok. Dati banii degeaba... Bine, orice pensula naparleste, dar nu exagerat. Mai bine luati ceva mai scump si de calitate.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
ala, nu stiu la ce te referi, la pamatuf sau la maner. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu m-am hotarat pt 129 (probabil SH = maner scurt).
aici le puteti vedea pe toate. blush-urile pot fi comedogene. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai la pamatuf, normal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca 150-ul m-ar satisface pe deplin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Blush-urile pot fi comedogene? Din mare pacate....DA! ala, nu stiu la ce te referi, la pamatuf sau la maner. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu m-am hotarat pt 129 (probabil SH = maner scurt). aici le puteti vedea pe toate. Wow....super cele de la MAC!!! Se gasesc si in Ro sau doar pe comanda? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu mi-am luat una din piata.am dat 79000.si nu naparleste si am spalato,ii cade cate un fir.e super si nici nu am dat multi bani pe ea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
geo, MAC nu exista in Romania. daca exista un site care le livreaza produsele la noi sigur o sa-l gasesti tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si revenind la subiect, eu mi-am pus pe lista de cumparaturi Blot powder/MAC. are reviews foarte bune pe MUA. ma gandesc, geo, ca ar fi un produs bun si pt tine mai ales ca am inteles ca preferi sa te dai doar cu pudra nu si cu fdt. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) uite aici mai multe amanunte. cat despre pensule, chiar sunt curioasa cum le spalati voi. eu folosesc apa calduta si sapun pt copii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu le spal cu apa calduta si sampon. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am blush de la deborah imi place foarte mult culoarea e f naturala si nu am cosuri de la ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu am o pensula pt fata de la oriflame e foarte buna nu naparleste si o am de 1 an si una de la loreal si eu tot cu apa si sapun le spal. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:04 AM |
|