![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu nu prea am incredere in produsele L'Oreal, cel putin pentru fata, nu stiu ce sa zic..se spune intr-adevar despre produsele minerale ca sunt noncomedogenice, ca nu astupa porii, dar eu nu prea mai am incredere, m-a dezamagit prea mult, mai ales cu produsele lor Pure Zone, care mi-au facut rau..am citit insa pe multe site-uri din strainatate despre machiajul mineral, ma enerveaza ca nu exista si la noi altceva.. tocmai fiindca nici eu nu am incredere in firma asta, sunt putin sceptica....cat despre machiaje minerale, nu numai ca la noi nu am gasit nimic, nu am gasit nici site-uri care sa livreze in RO (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
N-am ce spune, deocamdata, avand in vedere ca in Bucuresti apare mai repede ca in restul tarii, nici nu cred ca o voi achizitiona prima.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
sa ziceti neaparat cum e daca v-o luati..... si mai ales ce nuante are...... ca vreau si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sa ziceti neaparat cum e daca v-o luati..... si mai ales ce nuante are...... ca vreau si eu. kitten, eu cu siguranta voi fi prima din Gl care si-o ia!!! Deja am rand la magazin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi pare totusi rau ca nu exista competitori pe piata din ro! m-am gandit la ceva, cum se face ca daca machiajul mineral ascunde ridurile sau imperfectiunile pielii (ba chiar te trateaza) L'oreal-ul le evidentiaza? Ma refer la riduri.....ehh cum spunea si BG, tot pe piele noastra trebuie sa vedem! Ma bucur ca si la noi s-au inventat mostrele! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
noh.... si-a luat pana la urma cineva pudra minerala??? sau ma duc eu maine sa o caut? ca nu mai am rabdare....... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
noh.... si-a luat pana la urma cineva pudra minerala??? sau ma duc eu maine sa o caut? ca nu mai am rabdare....... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si eu tot pt maine am stabilit ca ma duc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .....sper sa fie si pe la noi! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Sa veniti cu detaliile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
la carrefour n-avea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu pana la urma nu am mai apucat sa ma invart prin magazine azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
cred ca ramane pe luni! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
dupa reclama care e facuta pudrei asteia de la l`oreal pare produsul perfect de makeup.nush de ce am o presimtire sumbra asupra ei. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) oricum sper sa fie buna,sa ma tineti la curent.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:33 PM |
|