IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Philia
post Jun 2 2007, 07:30 PM
Post #121


V.I.P.
*******

Group: Editorialist
Posts: 3,356
Joined: 2-January 07
From: Craiova
Member No.: 924



uite la ce e buna si marea asta!
eu lucrez la ingrasare tot pentru acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fiecare cu nemoltumirea ei...
gata...v am poluat topicul destul!
succes!
si va fac galerie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kitten
post Jun 2 2007, 10:17 PM
Post #122


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 649
Joined: 2-December 06
From: Kronstadt
Member No.: 783



poke, in niciun caz nu ne poluezi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

eu azi ma laud cu
de la 19.30 la 20.30 - bicicleta 1h/23km/620cal (+ impachetare cu folie si crema anti-celulitica de la gerocossen cu cafea, miere si iedera)
200 abdomene
scrub cu cafea la dus + masaj + spray pt fermitate de la skin so soft

de papica:
D (14.00 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) -1cana mare cafea cu 2 zaharine, una de apa, 2 felii parizer cu ardei + una de branza topita, 1l ceai
P (16.00) - 2 pulpe superioare de pui la gratar cu 100 gr cartofi noi prajiti (imi cer scuze si iertare... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mai mancasem cartofi de vreo 2-3luni), 1 castravecior murat, 1 cafea mica.
C (17.00) - 3 bucatele cioco amaruie

pe parcursul zilei, inca 3l de apa.



Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissuca
post Jun 3 2007, 07:03 AM
Post #123


Membru de Onoare
***

Group: Membru de Onoare
Posts: 278
Joined: 15-December 05
Member No.: 104



Kitten (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) in special pt sport si pt cantitatea de lichide...uau! Cat despre pranz, stai linistita ca nu e problema, a fost pranz, n-a fost cina. Eu pt pranzul ala chiar n-as avea remuscari. Esti tare daca seara ai reusit sa mamanci doar cateva buc de cioco amaruie, eu daca as manca ciocolata mi s-ar deschide apetitul pt inca un pranz din ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bravo si tine-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Ma cocotez si eu pe stepper acuma, ca sa stiu o treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kitten
post Jun 3 2007, 10:42 AM
Post #124


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 649
Joined: 2-December 06
From: Kronstadt
Member No.: 783



cu apa din pacate, merge foarte bine doar in week-end. inainte eu nu beam apa deloc.... dar beam o tona de cafea si cola... alte prostii. acum m-am fortat o perioada, dupa care a devenit obijnuinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ziceam ca merge mai bine in week-end, pentru ca imi umplu o sticla de 1.5l si o port dupa mine peste tot.... nici nu-mi dau seama cand se goleste si trebuie sa o umplu la loc... e important sa fie la temp camerei, chiar calduta, pentru ca mie apa rece imi sta in gat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la munca in schimb...... nu mai merge treaba asa usor. imi cumpar o sticla de apa plata de jumate, beau ce beau, pana uit de ea... iar daca n-am sticla e jale: noi avem aparat din acela care are si apa calda si rece, cu pahare... si toata lumea are paharele la fel, iar eu cum sunt zapa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mi-l pierd imediat si nici nu-mi amintesc exact cate am baut.

latr edit:
azi:
MD 10.30 - 1 cana apa, 1 canoi cafea cu 2 zaharine + 1 felie de paine neagra prajita
11.30 inca o jumate de cana de cafea, black
13.30 - bicicleta - 1h 24 min /30km/860cal + 2l apa. trebuie sa ma laud aici ca am trecut pe nivelul urmator de dificultate al bicicletei (4). in primele 30 de min simteam ca imi explodeaza urekile si am crezut ca o sa dau la rate... apoi a fost ok. ce am facut eu azi a fost mai mult spinning (pentru ca am avut si castile in ureki, si eu ascult electro-house (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
P 17.00 - 2 copanele inferioare de pui la gratar cu vreo 250-300g mazare
C 18-18.30 o cana de hot chocolate home made (2lingurite cacao extra black, 2 zaharine, 1/4 lapte, 3/4 apa)
acum ma pregatesc sa beau niste ceai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissuca
post Jun 3 2007, 10:59 PM
Post #125


Membru de Onoare
***

Group: Membru de Onoare
Posts: 278
Joined: 15-December 05
Member No.: 104



Kitten, vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in seara asta 90mi si 925cal (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) da' acum sunt moarta de oboseala, ma bag in scutece, revin maine cu noutati.

PS Suntem tari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissuca
post Jun 4 2007, 08:25 AM
Post #126


Membru de Onoare
***

Group: Membru de Onoare
Posts: 278
Joined: 15-December 05
Member No.: 104



Dupa experienta de aseara am adormit bustean iar dimineata, cand m-am dat jos din pat, imi simteam toti muschiuletii, de la abdomen in jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara nu mi-a mai trebuit nici mancare nici nimic (decat apa, la greu). De astazi am introdus in program cateva lucruri noi in privinta alimentatiei:

-dimineata si seara cate o salata de patrunjel cu o lingurita de ulei de masline si zeama de lamaie (o sa postez mai jos beneficiile salatei de patrunjel)

-multa apa de fantana cu zeama de lamaie

-cura cu usturoi; de mult vroiam sa o incerc, e foarte posibil ca la persoanele la care a dat rezultate sa fie mai mult datorita autosugestiei, dar cum nu am ce pierde m-am gandit sa o urmez si eu. Cum la mine nu functioneaza catusi de putin efectul placebo, o sa vad daca e buna sau nu de ceva.

Kitten, cu apa si eu sunt la fel, daca nu-mi umplu niste sticle si nu le pun la vedere, pot sa stau o zi intraga doar in baza cafelei si a ness-ului cu lapte. Am avut mai demult o perioada de vreo luna in care beam zilnic cate 3l de apa/ceai, dar dupa asta am revenit la vechile mele obiceiuri, asa ca nu pot spera ca dupa o anumita perioada sa-mi cera organismul sa consum multa apa. Singura solutie e sa car apa dupa mine si sa-mi repet ca trebuie sa beau.
BTW, mi-ai facut pofta cu reteta de ciocolata fierbinte, o s-o incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Postez aici despre beneficiile patrunjelului (articolul l-am gasit in multe reviste si ziare deci sper ca nu e o problema):

Patrunjelul, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate zarzavaturi, consumat deseori in salate si preparate culinare este un tonic general, un antioxidant si un purificator al organismului.
Datorita compozitiei sale el intareste imunitatea, are proprietati antitumorale si antialergice indeplinind un rol important in distrugerea radicalilor liberi.

Compozitie chimica

Este bogat in vitamina C, provitamina A, fier si mangan (100 g de patrunjel proaspat contine 200-240 mg vitamina C, 60 mg provitamina A, 19 mg fier si 0,5 mg mangan).

Patrunjelul este de 4 ori mai bogat in vitamina C decat portocala, iar continutul de fier este mult mai mare decat cel din spanac.
Practic cu 25-30 mg patrunjel acoperim necesarul zilnic de vitamina C (60-70 mg).

Patrunjelul mai contine apiol, principiu estrogen, alte vitaminwe (B, E), calciu, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, sulf, iod, clorofila precum si un aminoacid numit histidina care franeaza dezvoltarea tumorilor.


Proprietati ale patrunjelului


- Intareste sistemul de aparare al organismului.
- Stimuleaza sistemul nervos.
- Este antiinfectios.
- Elimina sau limiteaza procesele inflamatoare.
- Regleaza ciclul menstrual.
- Este diuretic (eliminand apa, ureea, acidul uric si clorurile) si depurativ curatand corpul de toxine.
- Antiseptic al sangelui, al tubului digestiv si al cailor urinare.
- Vasodilatator.
- Antitumoral, antianemic, antirahitic si antiscorbutic.
- Stimuleaza expectoratia eliminand din bronhii si plamani substantele daunatoare.
- Impiedica uscarea conjunctivei si a corneei.
- Favorizeaza cresterea transpiratiei contribuind si in acest fel la eliminarea toxinelor.
- Este regenerator capilar.
- Vermifug.
- Stimulent al fibrelor musculare netede (intestinale, urinare, biliare, uterine).
- Neutalizeaza efectele nocive ale tutunului si alcoolului.

Cand ne poate ajuta patrunjelul?

El ajuta in toate starile cu imunitate slabita, stari infectioase, alergii, convalescenta, batranete, boli de uzura, oboseala, astenie, surmenaj fizic si intelectual, anemie, boli ale sangelui, atonie a vezicii biliare, afectiuni hepatice (hepatita, ciroza, colicistita), afectiuni renale sau ale vezicii urinare, reumatism, guta, dureri articulare (in special cele din timpul menopauzei), menstre dureroase, ciclu menstual neregulat, celulita.


Cum ne poate ajuta patrunjelul?

Prin cure unde sunt folosite atat frunzele verzi proaspete cat si radacina.

a) Cura cu salata de patrunjel

Se marunteste o legatura de patrunjel proaspat, se adauga putin ulei de masline si putina zeama de lamaie. Se mai pot adauga cativa catei de usturoi, seminte de dovleac sau de susan. Se mananca zilnic o salata timp de 10-14 zile. Cura este tonica si revigoranta, contribuind astfel la intarirea sanatatii.

Observatie: Salata de patrunjel este benefica si pentru combaterea starilor neplacute dupa consumul exagerat de alcool.

(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Cura cu suc de patrunjel

Patrunjelul poate fi consumat si sub forma de suc pur obtinut cu storcatorul electric.
Se pun frunzele in storcator si apa cat sa le cuprinda. Se pareaza totul pana devine o pasta. Aceasta pasta se poate bea ca atare sau se bea filtrata. Este recomandat ca sucul sa se bea imediat ce a fost preparat. In nici un caz nu se tine in frigider mai mult de cinci ore. Se bea zilnic sucul obtinut dintr-o legatura de patrunjel preferabil inainte de a manca.
Cura dureaza doua saptamani.

Pentru combaterea menstrelor dureroase si pentru reglarea ciclului menstrual se bea cu cateva zile inainte de menstruatie cate 100 ml suc de frunze pe zi in doza unica.

Sucul de patrunjel este foarte puternic, motiv pentru care el se consuma in cantitati mici (cantitatile mari pot produce tulburari ale sistemului nervos) sau in amestec cu alte sucuri de legume.
Amestecand sucul de patrunjel cu suc de morcov, de telina sau de spanac se obtin efecte terapeutice dintre cele mai puternice.

Sucul de patrunjel este folosit si in cosmetica pentru curatirea tenului sau ca remediu contra pistruilor. Sucul se aplica pe fata seara, mentinandu-se peste noapte. Dimineata se spala cu apa calda.

Patrunjelul are containdicatii?

Curele cu patrunjel sunt contraindicate femeilor insarcinate si celor care alapteaza. In aceste cazuri se poate consuma totusi patrunjel dar in cantitati normale (adaugat in salate, supe si ciorbe).


Eu prefer deocamdata salata, spre marea mea surpriza nu e deloc scarboasa cum credeam, mai ales ca eu nu eram catusi de putin amatoare de frunze de patrunjel.

Patrunjelul contine substanta numita apiol care stimuleaza contraciile uterine.

El diminueaza secretia lactata si o poate chiar opri daca pe sani se aplica frunze de patrunjel strivite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jun 4 2007, 09:34 AM
Post #127


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Si cura cu usturoi in ce consta?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissuca
post Jun 4 2007, 09:50 AM
Post #128


Membru de Onoare
***

Group: Membru de Onoare
Posts: 278
Joined: 15-December 05
Member No.: 104



Cura cu usturoi...hmmm...in ceea ce priveste efectul de slabire, e foarte posibil sa fie la mijloc doar autosugestie, nu stiu, in general nu prea cred in asemenea cure, dar macar putem beneficia de celelalte proprietati ale usturoiului.

"Aceasta cura constitie un ajutor de nadejde pentru cei care vor sa slabeasca. Pe langa un regim hipocaloric, sarac in grasimi si dulciuri, bogat in fructe si legume crude, se inghit zilnic, dimineata pe stomacul gol, boabe de orez si un catel de usturoi.
Se incepe cu un bob de orez , spalat in prealabil, si un catel de usturoi. Se inghit pe stomacul gol, eventual cu putina apa sau ceai. Se creste progresiv numarul de boabe de orez, pana se ajunge la 30, apoi se scade, tot progresiv."

Se recomanda sa se inceapa in perioada in care luna este in descrestere (perioada propice pt a incepe o cura de slabire). Intre 2-14 iunie luna se afla in descrestere, deci pt cele care sunt tentate sa incerce cura, o pot incepe de maine.

Citisem ca se recomanda sa nu se manance nimic min 30min dupa ce se iau usturoiul si orezul, asa ca mi-am pus ceasul sa sune la 5am (aveam pregatit "remediul" intr-o cana acoperita, nu de alta, dar are un miros f puternic, l-am taiat in 6 feliute, l-am inghitit si am trecut rapid la nani). In fiecare dimineata se ia cate un catel de usturoi, doar numarul boabelor de orez creste progresiv, astfel incat in a 30-zi se iau un catel de usturoi si 30boabe de orez.

Repet, nu prea cred in asta, mai ales ca nu are chiar nicio explicatie stiintifica, dar de vreme ce nu face rau, de ce sa nu incerc?

Despre proprietatile usturoiului: Beneficiile usturoiului si proprietatile medicinale ale acestuia sunt cunoscute de foarte mult timp. Usturoiul a fost considerat multa vreme "medicamentul minune", avand un renume in prevenirea foarte multor afectiuni de la raceli banale pana la ciuma! A fost folosit in mod intensiv in fitoterapie. Usturoiul crud este folosit pentru a tratata simptomele acneei si exista dovezi ca este un foarte bun adjuvant in caz de hipercolesterolemie. Este foarte eficient chiar si pentru a indeparta tantarii.

Raceala si gripa
De-a lungul timpului s-a tot cautat un tratament eficient pentru raceala, insa fara real succes. Unul dintre motive este ca raceala banala, comuna, nu este chiar atat de "comuna". Exista o foarte mare varietate de virusi care produc viroze respiratorii - peste 200 de virusi cunoscuti pot provoca raceli. Exista insa foarte multe mutatii ale virusului care produce gripa.

Raceala si gripa sunt tinte in miscare. Un tratament eficient pentru un tip de virus poate sa nu aiba nici un efect asupra altuia.
In acest moment poate interveni tratamentul cu usturoi. Usturoiul are mai degraba actiunea unui antibiotic cu spectru larg decat a unui antibiotic tinta. De asemenea are efecte pozitive asupra intregului sistem imunitar. Foarte multe suplimente nutritive pe baza de plante contin usturoi, alaturi de plante bine cunoscute pentru actiunea lor imunostimulatoare, precum echinaceea. Usturoiul ajuta in tratamentul racelii si gripei, insa are si efecte excelente folosit in scop preventiv.

Acneea
Acneea este cea mai raspandita boala de piele, si fie ca apare in perioada adolescentei, fie ca mai tarziu, este la fel de neplacuta atat pentru cel care sufera de ea, cat si pentru cei din jurul sau.
Nimeni nu pretinde ca usturoiul ar fi un leac miraculos pentru acnee, insa multe persoane cred ca ajuta, folosit atat intern cat si extern. In primul rand, usturoiul este un puternic antibiotic si de asemenea curata foarte bine sangele. Consumul de usturoi ajuta organismul sa se curete singur, eliminand toxinele si, astfel, reducand acneea. Efectele puternice ale usturoiului sunt obtinute prin consumarea acestuia in stare cruda. Usturoiul crud pisat poate fi presarat la sfarsitul unei mancari, la salate, in sandwich-uri etc.

Proprietatile antiseptice si de curatare profunda ale usturoiului il recomanda si ca tratament extern in acnee. Un catel de usturoi taiat si frecat usor pe zona cu pustule ajuta la vindecarea lor.
Observatie: Usturoiul este foarte puternic de aceea trebuie folosit extern rational. Poate produce inrosirea pielii, sau sa dea senzatia de arsura. De asemenea este interzis persoanelor alergice la usturoi.

Colesterolul
Colesterolul - o substanta alba, vascoasa care se gaseste in plasma - este esential pentru viata. Totusi un nivel ridicat al colesterolului poate avea implicatii grave asupra sistemului cardiovascular ducand intr-un final la ateroscleroza. Un nivel excesiv al colesterolului poate fi un indicator al unui risc crescut de atac cardiac si/sau cerebral.
In timp ce o serie de studii individuale au aratat ca usturoiul ajuta in combaterea colesterolului nociv (LDL), nu exista totusi o dovada clara a eficientei acestuia. Insa usturoiul are un renume inca din vechime ca fiind un remediu foarte bun in problemele cardiace.

Tensiunea arteriala
Hipertensiunea arteriala este o boala de care sufera foarte multi oameni, unii chiar fara sa stie. Aceasta boala se caracterizeaza prin pomparea mai accelerata a sangelui decat este normal. Principalii factori care duc la hipertensiune sunt legati de un stil de viata dezordonat. Fumatul, consumul de grasimi saturate, sedentarismul, toate acestea duc la hipertensiune.
Pierderea in greutate, scaderea nivelului colesterolului nociv si reducerea cantitatii de sare din alimentatie, pot ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

Se pare ca efectele pozitive ale usturoiului asupra hipertensiunii arteriale se datoreaza mai degraba compusilor bio-activi care contin sulf decat allicinului (principalul component). Spre deosebire de allicin, compusii cu sulf din usturoi nu se distrug prin fierbere. Usturoiul, ajuta la scaderea tensiunii arteriale si prin faptul ca regleaza nivelul de colesterol.

Alta priprietate importanta a usturoiului este aceea de antioxidant natural. Adica ajuta foarte mult organismul in lupta impotriva radicalilor liberi.

Consumul de usturoi in cantitati mari are un inconvenient major: mirosul puternic si dezagreabil pe care multi pur si simplu nu-l suporta! Insa exista o mare varietate de suplimente nutritive pe baza de usturoi. Cele mai cautate sunt comprimatele si capsulele care evita cel mai eficient mirosul neplacut.

Usturoiul ca antibiotic
Stiinta moderna a demonstrat ca usturoiul este un puternic antibiotic cu spectru larg. Organismul nu intampina rezistenta compusilor din usturoi, de aceea beneficiile sale asupra sanatatii sunt inca pretuite.

Lumea medicala a ajuns la o concluzie unanima, ca din toate proprietatile curative ale usturoiului cea mai importanta este aceea de antibiotic natural. Se spune ca usturoiul a fost foarte mult folosit in trecut pentru combaterea ciumei. Exista o serie de cercetari care demonstreaza chiar ca antraxul este sensibil la usturoi. Poate din acest motiv, proprietatea de antibiotic a usturoiului a fost intensiv observata. Louis Pasteur, in secolul XIX, a facut o serie de cercetari, privind usturoiul ca antibiotic, si a demonstrat, in conditii de laborator, cum acesta omoara bacteriile. Numeroase studii moderne au confirmat faptul ca usturoiul are proprietati antibiotice si este foarte eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor.

Unii sustin chiar ca sangele unui mancator de usturoi poate distruge bacteriile.
Proprietatea de antibiotic este data de continutul de allicin care se gaseste in usturoiul crud.

Efectele secundare ale usturoiului
Sunt foarte putini aceea care sunt alergici la usturoi. Simptomele alergiei la usturoi sunt: prurit, febra si dureri de cap. De asemenea, usturoiul poate intra in interactiune cu medicamentele anticoagulante, de aceea este recomandat sa nu se consume inainte de interventii chirurgicale.

Principiile active ale usturoiului
Usturoiul contine doua componente principale care au importanta terapeutica: allicin si compusi bio-activi care contin sulf.

Efectele allicinului
Allicinul este compusul cu cele mai importante efecte asupra sanatatii. Acesta nu se gaseste in usturoiul normal ci se produce in momentul in care catelul de ustouroi este taiat sau zdrobit. Cu cat este tocat mai marunt sau pisat mai bine, cu atat mai mult allicin se produce, deci si efectul terapeutic va fi mai puternic.
Pe langa faptul ca este un bun antibiotic, allicinul est un tot atat de bun antifungic, si de aceea poate fi folosit in tratarea infectiilor pielii.

Allicinul incepe sa dispara imediat ce este produs, de aceea gatit, usturoiul isi pierde efectul terapeutic.
Deci, pentru a beneficia de usturoi si din punct de vedere terapeutic este recomandata consumarea lui in stare proaspata, sau adaugat la mancare la sfarsit, fara a-l mai fierbe.

Compusii bio-activi bogati in sulf
Acestia nu au aceeasi valoare terapeutica precum allicinul. Insa nu se distrug atat de repede, si mai ales, proprietatile terapeutice ale acestora nu dispar in timpul gatitului.
Compusii bio-activi nu au aceiasi proprietate antibiotica si antifungica a allicinului, insa sunt foarte eficienti pentru circualtia sangelui. Sulfatii ajuta la scaderea nivelului colesterolului nociv, deci usturoiul, prin actiunea acestor compusi, ajuta foarte mult sistemul cardiovascular.

PS Sa nu va fie teama ca o sa mirositi a usturoi, atata timp cat nu este mestecat, nu e nicio problema.

Inca ceva: in articol exista recomandarea aplicatiilor de usturoi extern, in caz de acnee; nu recomand asa ceva, ustura cumplit si irita f tare. Nici macar in amestec cu miere, este mult prea puternic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jun 4 2007, 09:55 AM
Post #129


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Banuiam ca asta e. Am auzit ca usturoiul intreg este extrem de nociv, mai ales luat dimineata pe stomacul gol. Am citit pe net undeva (nu mai retin unde) despre un caz de cancer de stomac care s-a declansat in urma unei astfel de cure. Ai mare grija! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissuca
post Jun 4 2007, 09:58 AM
Post #130


Membru de Onoare
***

Group: Membru de Onoare
Posts: 278
Joined: 15-December 05
Member No.: 104



Ala, merci! Oricum, il iau taiat feliute. Cat despre acel caz de cancer, mai mult ca sigur problema exista deja si usturoiul doar a iritat si mai mult mucoasa gastrica. Cura ar fi practic de 2luni, in cazul in care stomacul o sa dea semne ca nu-i convine, intrerup imediat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

37 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:35 PM