IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
arissuca
post Jun 6 2007, 09:50 PM
Post #141

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Tocmai m-am dat jos de pe stepper, 95min 1100cal (nici eu nu stiu cum de am reusit, la un moment dat ma cam plictisisem, nici nu mai gaseam nimic interesant la TV). Deja ma simt excelent, mai ales la ideea ca am reusit pana acum sa ma tin de cuvant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kandi, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) e bine ca ti-ai facut abonament cu o colega, asa ai toate sansele sa fii consecventa. Dar nu-i prea mult sa faci din primul foc un efort atat de mare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu la inceput nu puteam sa fac mai mult de 30min, daca as fi incercat mai mult cred ca as fi lesinat pe stepper. Cred ca o sa ai o febra musculara pe cinste. Si sa ai grija si cu alimentatia, intr-adevar, dupa ce faci un efort atat de intens nu-ti mai arde sa mananci, dar trebuie sa te alimentezi corect ca altfel risti sa ajungi in spital.

Azi am mancat 2oua cu branza si salata (micul dejun), la pranz 2pulpe de pui la gratar cu salata, la 2ore dupa asta o inghetata, inainte sa ma apuc de stepper am baut o cana de iaurt si acum nu-mi mai trebuie decat apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa dus imi fac si salata de patrunjel, daca ma mai pot tarai pana la bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
midnight
post Jun 7 2007, 12:16 PM
Post #142

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Iar am fost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dupa stagiul de urgente am fost la sala si am suferit din greu pe acolo, de data asta doar bicicleta + banda + treadmill, ca astea ma chinuie cel mai tare. Tot 90 de minute, cu vreo 10 pauza. Nu am inca febra musculara si poate nu voi avea deloc, pentru ca saptamanile trecute eu am mai alergat din cand in cand asa ca nu e un mare soc pentru corpul meu.

Ma intreb insa daca e bine sa merg zilnic; colega mea merge de o luna si ceva *zilnic* si deja la aceeasi durata si intensitate a exercitiilor nu asuda in asa hal ca mine (eu practic pot fi stoarsa dupa primele 10 minute) deci ma gandesc ca organismul ei s-a obisnuit cu efortul. Poate ar trebui sa merg o data la trei zile, sau chiar zilnic dar sa variez exercitiile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O data cardio din greu, next time sa lucrez la talie/coapse/bratze.

Lichide pe ziua de azi:
- vreo 300 ml ness Jacobs (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
- 330 ml Cola (STIU! dar asta e, sunt om, supus greselii) rece
- 500 ml apa plata

Urmeaza sa-mi fac ceva salata de rosii cu telemea.

Asa ca un amanunt haios, am pus varful limbii pe mici portiuni de piele si e sarata de parca m-as fi balacit in mare toata ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
arissuca
post Jun 7 2007, 01:08 PM
Post #143

Membru de Onoare

Oooo, pai daca ai mai alergat si saptamana trecuta e de inteles ca n-ai facut febra musculara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, ai facut sport destul de intens, mie mi-a luat ceva timp ca sa ajung la 90min. Cardio sa stii ca poti face zilnic, doar exercitiile anaerobe trebuie sa le alternezi (odata sa lucrezi anumite grupe musculare, in alta zi treci la altele). Cat despre cum transpiri...uite, eu transpir la greu cand fac sport, de cand ma stiu sunt asa, nu conteaza ca sunt la inceput sau dupa o luna de antrenament, cred ca depinde de organism. Am o prietena care se plange ca nu transpira mai deloc si isi ia mereu pe ea pantaloni Biomed si tot nu curg apele de pe ea cum curg de pe mine, chiar daca mareste intensitatea.

Daca tu vrei sa slabesti poti sa mergi zilnic la sala, rau nu are cum sa-ti faca, dar daca vrei doar sa faci putina musculatura, se poate si mai rar. Numai sa ai grija sa nu tragi prea tare de tine, sa nu te epuizezi sau sa faci vreo intindere; eu, de pilda, cand ma apucam de sport, mereu reuseam sa-mi intind iliopsoasul si cate o luna nu mai puteam face nimic. De data asta am inceput lent, am crescut progresiv efortul si am scapat de necaz.

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Esti studenta la medicina sau rezidenta cumva? (ai pomenit de stagiul de urgente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Antrenamentul pe ziua de azi tot pe seara ramane ca am o groaza de lucruri de facut astazi, sper sa mai reusesc sa ma urc pe stepper dupa o asemenea zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 7 2007, 02:04 PM
Post #144

Musafir

Dragutelor, scuze ca ma bag in topicul vostru, dar am si eu o nelamurire. Arissuca, eu te-am vazut in pozele de pe grup si mi se pare ca esti slaba. De ce vrei sa slabesti?

On topic, va urmaresc atunci cand mi-o permite timpul si va felicit ca reusiti sa faceti atata sport. Eu nu am atata ambitie.
Kitten si Kandi, mult succes in lupta voastra cu kilogramele.

+Quote Post
arissuca
post Jun 7 2007, 02:39 PM
Post #145

Membru de Onoare

Roxanica, nici eu nu as putea spune ca sunt grasa, in partea de sus sunt chiar slaba, dar am o constitutie ginoida, deci cam totul se depune pe solduri si coapse. Acum am 54kg la 1,65m dar eu aratam bine la 48-50kg. In iarna aveam 57-58, oricum nu ma prea intereseaza kg, eu vreau sa dau jos cam 4-5cm de pe fund si vreo 3-4 de pe coapse si ma declar super multumita (de asta am tot spus ca nu ma prea cantaresc, dar centimetrul e atarnat la oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si sportul ma ajuta f mult pt ca vreau sa fac putina musculatura, sa ma tonifiez. In plus, imi da o stare de bine pt toata ziua, ma simt altfel atunci cand fac sport.

+Quote Post
midnight
post Jun 7 2007, 03:05 PM
Post #146

Dependent

Roxanica, eu si ambitia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiti cu cine aveti de a face... am un istoric incarcat de chiulit de la orele de sport inca din liceu; sunt genul care a avut restante la sport carate din anul i si ii si date in anul iii in toamna, cand se inchidea taraba cu restante din anii anteriori si daca aveai ceva lasat nu mai puteai trece in iv. Pe tot parcursul facultatii am avut restante doar la examene care se dadeau din 7 cursuri SI la sport. Am perfectionat tot felul de tehnici care sa reduca la minim miscatul fizicului meu in natura: tramvaie, taxiuri. In urma cu doua zile gasindu-ma la mama naibii departe de casa si fiindu-mi cald si neavand bani, am chemat totusi un taxi si l-am rugat pe prietenul meu sa ma astepte la destinatie. In materie de miscare si conditie fizica eu sunt cel mai clar exemplu de "asa nu" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .

I-am spus astazi colegei mele ca la 80 de ani cand voi avea coronarele asa cum le-aveam la 20 (vorba vine la 20 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca la 20 tocmai lipseam de la educatia fizica intr-o veselie) o sa ii trimit a thank you note pentru ca m-a dus ieri la sala.

In materie de lene si manevre evazive nu ma intrece nimeni. Sunt insa alti factori care conteaza cum ar fi timpul liber, oboseala acumulata peste zi (lucruri de care inca nu ma pot plange) care conteaza foarte mult. Dar nu spuneti de lipsa ambitiei, rogu-va, ca nu stiti ce e aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
clara
post Jun 8 2007, 12:51 PM
Post #147

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

arrisuca sigur pt zona coapselor si a soldurilor te pot ajuta masajele localizate efectuate cu mare grija, pe cat de bine pot face , daca manevra nu este executata corect poate sa iti faca mai mult rau. ( ma refer la vasele de sange sparte si la vanataile care apar destul de frecvent). De scazut in cm sigur vei scadea sportul, dieta ,masajul combinate te ajuta f mult.

+Quote Post
arissuca
post Jun 8 2007, 05:36 PM
Post #148

Membru de Onoare

Clara, ai dreptate in privinta masajului, dar daca ai sti cat de sila imi este sa-mi fac (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Vreau sa incep de saptamana viitoare, eu oricum ma masez putin la dus cu un burete ceva mai aspru, cam un minut pe fiecare coapsa si dupa asta ar merge de minune un masaj, doar ca eu nu am rabdare sa-mi fac mai mult de 10min, sper sa fie de ajuns. Poate o voi convinge pe mama sa-mi faca; ea are un curs de masaj, mi-a facut de cateva ori si ma simteam grozav dupa asta, acum va veni la mine cam 2saptamani si poate ca o sa beneficiez de cate o jumatate de ora pe zi, mi-ar prinde tare bine, mai ales ca peste 3-4 sapt ar trebui sa ajung la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Ieri n-am reusit sa fac sport, dar am avut de facut curatenie in toata casa si m-a solicitat destul de mult, asa ca sper ca toata chestia asta compenseaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am reusit sa improvizez ceva care seamana f bine cu trapezul de la sala unde lucram pt coapse (mi-a luat ceva timp pana mi-a venit ideea, dar mai bine mai tarziu decat niciodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Va pup si spor la sport!

+Quote Post
midnight
post Jun 22 2007, 02:20 PM
Post #149

Dependent

Pe unde e Kitten? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dupa ce am frecat menta 3 saptamani si am stationat la 75 (avand examenele ca scuza), saptamana asta am fost iar la cardio.. si seara am iesit cu rolele cate o ora cu o prietena.. am ajuns si la 150 minute de miscare in total (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si pe nesimtite s-a mai dus 1 kg si simt ca am luat-o bine pe panta ascendenta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Partea trista e ca am mancat cam aiurea, dar pe caldurile astea nu pot mai mult.

+Quote Post
andutz
post Jul 21 2007, 06:47 AM
Post #150

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

offf, fetelor, stai ca pe asta nu ati auzit-o inca.
in primul rand, eu sunt olimpica mondiala. la sedentarism. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si, acu' am ajuns in state, la studii, si avem o super sala de sport, si mandrul meu ma tot trage sa mergem...dar eu cum ma duc un pic, daca alerg (uneori reusesc sa alerg si 3 minute intregi inainte sa ma prabusesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )incepe sa ma manance pielea de pe burta, picioare, si alte alea...si sa ma usture...o chestie cumplita. voua vi s-a mai intamplat asa ceva?
si 2- se pare ca singura mea scapare e inotul, dar cat sa inot ca sa conteze?

+Quote Post

37 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 03:49 AM