![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cleo vad ca te pricepi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi si mie pls pt intretinere nu vreau sa slabesc dar sa se vada corpul mai frumos, cam cat ar trebui sa fac ma refer la cele 8 min mie una mi se ar simple si as mai putea sa fac inca 8 ( asta dupa vreo 5 min pauza)si cam ce ar trebui lucrat intr o zi ce grupe de muschi si cate min pt fiecare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu intretinere fac si nu trebuie sa lucrezi mai mult de 8 minute fiecare grupa pt ca asa-s concepute. Eu la abdomen am vazut cel mai mare rezultat. Daca ai chef fa-le pe toate 4 (grupe de muschi) ca-n fond sunt 24 de minute, dar fa zilnic sa vezi atunci zana zanelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maat cand te dai jos de pe bicicleta baga si niste abdomene ia sa vezi atunci tararraaaaam (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa bag, Cleo. Acu` o iau incet, azi am facut cam 2,6 km, si nu vreau sa ma procopsesc cu o febra musculara din prima. O iau metodic. O sa imi fac program de citeva minute de incalzire, bicicleta, ceva exercitii la podea de le stiu pe pe vremea cind faceam aerobic... si vedem! Important e sa dau jos din circumferinta coapselor si burtica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, tu vezi ca pe bicicleta trebuie sa faci cardio sa zicem ca sa fie eficienta miscarea. Scaunul ei trebuie in asa fel ridicat in momentul in care pedalezi piciorul sa vina aproape perfect intins. Ca sa sustii ritmul, depinde de bicicleta acuma, trebuie sa ai pulsul intre anumite valori: de exemplu la trasee mai grele intre 55-70 si la traseele mai usoare peste 80; iti arata pe display in timp ce pedalezi. Febra poate o sa faci un pic, dar se scoate repede ca ai bicicleta la indemana.
Abdomenele de orice fel sunt ce i se poate intampla mai bine la burtica ta, iar vorba lui Cleo, consecventa da niste rezultate de minune. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ati vazut la teleshopping Twist and shape? Mie mi se pare foarte interesant si distractiv in plus. Este un fel de stepper, deci lucreaza muschii fesieri, picioarele, dar miscarea se face dintr-o parte in alta, deci lucreaza si abdomenul si talia. Si mai are si corzi, care ar trebui sa lucreze bratele, pectoralii.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
What do you think? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Walpu, nu mi-am luat o bicicleta extrem de desteapta; imi arata distanta, caloriile arse, timpul de cind am inceput exercitiul, viteza.
E prea de-ajuns pentru o bicicleta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar am de gind sa ma tin de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai macar sa mentii cat de cat un ritm destul de alert.
Eu incepusem bine cu sala la inceput de luna, insa am niste examene si am realizat ca oricat mi-as dori acum nu imi pot permite sa pierd timpul asta pentru corp, dar promit ca ma reapuc imediat dupa ce trece saptamana cu pricina. Dezavantajul e ca fac 30 min pana la sala, 10 cat ma echipez, 2 ore de sala, 10 min sauna, 10 min dus, reechiparea, drum back home. Intr-o seara am fost cu foile de materie dupa mine si cat am impins la bicicleta vreo 50 min am tot citit. Deci am udat cu sudoare examenele astea si asta ar trebui sa stie si nenile sau tantili examinatori. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Iti zic de abdomene pentru ca nu numai orice instructor le recomanda indiferent ce lucrezi in ziua respectiva, forta sau cardio sau aerobic. Eu mi-am format muschii de la abdomen in tineretea mea semi-sportiva, plus 1 an de clasa a 12-a, serii pana la 300 in fiecare seara, ca deh dadeam bacu' din sport si trebuia sa fac pregatire. Asta cu abdomenele se alatura duduitului pe scarile blocului de la parter la etajul 4 de jdemii ori pentru a-mi intretine tonusul in iarna aceea geroasa. Nu m-a tinut mult ca iesea cate un vecin pe scara blocului speriat de cutremur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum cand am inceput sa ma cam ingras sau daca nu-mi lucrez musculatura abdominala nu se mai vede la fel de pregnant, dar ma gandesc ca nici nu-i permite stomacului sa se lateasca prea mult. Uite asa se vedea cand se vedea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/bluetypabdom_resize.jpg) aici intr-o perioada in care abdomenul meu a cam pierdut din relief, dar mie mi-a placut ca eram mega slaba, dar muncit, ca eu nu slabesc usor (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/thaliarsz.jpg) si aici care e cam acuma, in care nu prea mi se mai vad muschii decat cat ii lucrez si sunt incordati (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/abd.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit cum ne prostesc multe vipuri cu muschii lor abdominali "munciti": se trage o linie cu un make-up stick mai inchis la culoare pe milocul abdomenului, de sub sani pana la buric, apoi, pe parti, 2 sau 3 linii orizontale, se sterg marginile, sa para natural si gata-i six packul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Poftim, Kalua, si noi muncim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Walpu, dupa parerea mea: in poza a doua erai mult prea slaba. Ti se numarau coastele, bre! In prima parca e prea lucrat. In cea de a treia esti "oaaaaaaaaaau". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fix din cauza genului de program de mers la sala ( imbracat, dus, intors, samd...) nu as putea eu sa ma tin de asa ceva. Pe cind acasa, nu iti trebe decit vointa. Si cind ma apuca, am "onstromentu" la indemina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpurgik si mie a 3-a poza imi place. ai abdomenul ideal.
la femei nu-mi plac corpurile unde poti studia anatomia muschilor, iar la barbati doar cat sa se cunoasca pe sub piele, deci nu concurs de culturism ci un corp intretinut. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, pentru mine era totusi ideal cum eram in prima. Nu-mi plac culturistii deloc, nici muntii de muschi, dar era singurul meu loc care imi accentua talia, era mereu supla, imi tinea stomacul in frau sa nu se dilate nici macar cand mancam si muschii nu se vedeau nici chiar asa de ostentativ, fiindca acolo eram incordata si intr-o pozitie care le facilita forma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:09 AM |
|