IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Cindy
post Aug 16 2007, 01:19 AM
Post #171

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai scrisesem un msj, dar mi-a iesit cablul de net cand se trimitea, asa ca o sa il reproduc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Wal, in prima poza ai putea sa faci reclama la un aparat pt abdomen cu mare succes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In a doua si mie mi se pare ca esti cam slaba. Si in a treia arati foaarte bine (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si eu care ma gandeam ca trebuie sa fiu de la natura slaba si cu abdomenul plat. Ia sa las eu sedentarismul la o parte si sa ma apuc de fitness! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa mai las cantitatile industriale de mancare..
De aparatul meu ce spuneti? As pune linkul, dar nu am voie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 01:21 AM
Post #172

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pune poza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 01:25 AM
Post #173

Musafir

Sweet, mie stepperele si bicicletele eliptice nu mi se par foarte eficiente, o fi doar parerea mea insa eu simt mult mai multe la o bicicleta cu programe specializate, vezi scadere in greutate, control al inimii, program aleatoriu, interval de deal, CV workout etc. Cand lucrez la bicicleta eliptica nici macar nu pun mana pe manerele pentru maini care se misca in acord cu picioarele pentru ca nu le vad eficienta, adica nu simt nimic, numai ma incurca. Eu mai am mult de lucrat la picioare si la posterior, caci un an de lalaiala in afara fitnessului se simte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2007, 01:27 AM
Post #174

V.I.P.

(IMG:http://www.telestarshop.ro/files/TWIST_m.jpg) (IMG:http://www.telestarshop.ro/files/TWISTNSHAPE_m.jpg) (IMG:http://www.telestarshop.ro/files/TWIST-SHAPE_m.jpg)

Nu stiu daca sunt prea clare imaginile, poate ati vazut reclama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si descrierea: Un echipament unic de fitness care este dotat cu doua bare hidraulice ce permit absorbtia impactului asupra genunchilor si a incheieturilor din momentul in care pasiti pe aparat, exact la fel ca si pe pistele speciale de alergare de pe stadioanele de renume.
Incepeti chiar ACUM sa lucrati cu Twist And Shape si ardeti grasimea in surplus pentru a va subtia talia, coapsele si abdomenul. Veti obtine astfel picioarele sexy si talia fina la care ati visat dintotdeauna si chiar mai mult decat atat! De asemeni, va veti tonifia bratele si umerii ca nicodata pana acum.
Twist And Shape este un echipament de fitness revolutionar care va ajuta sa va antrenati intregul corp.
Are reglaje pentru 3 niveluri de dificultate.

CADOURI:
Impreuna cu Twist And Shape veti primi un aparat de masura digital care va permite sa contorizati pasii, timpul cat lucrati si numarul de calorii pe care le ardeti. Veti primi de asemeni si doua benzi pentru a va antrena si bratele in acelasi timp.

Ce descriere persuasiva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi-a placut mai mult a mea: mai scurta si la obiect! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 01:38 AM
Post #175

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.homemark.co.za/images/TwistandShape.jpg)
Uite o poza mai mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2007, 01:41 AM
Post #176

V.I.P.

Thx, Maat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar tot nu reiese complexitatea exercitiului complet. Trebuie sa vedeti reclama si astept feedback. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 01:43 AM
Post #177

Musafir

Am vazut reclama. E foarte... reclama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2007, 01:56 AM
Post #178

V.I.P.

Asa e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand le vad atat de..reclame, cu atat mai putin ma conving. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar asta pare amuzant si e mult mai eficient decat un simplu stepper (cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
geoo
post Aug 16 2007, 02:01 AM
Post #179

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

nu ma atrag deloc aparatele astea! Poate ca as ceda si eu la o bicicleta ... ca-n rest nu ma vad tinandu-ma de ele!! Vreau la sala... dar nu-mi pot face curaj si timp sa ma duc sa-mi platesc abonamentul, ca odata platit sigur ma tin de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 16 2007, 02:08 AM
Post #180

V.I.P.

Pai tocmai asta e ideea! Ca este mai amuzant decat ceva obisnuit si teoretic ar trebui sa ma si tin.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai ca eu deja incep sa ma conving singura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

37 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 03:07 PM