![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu apar peste noapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si rezultate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) febra musculara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nope, ca nu fac ca ghiolbanul. Azi am bagat 5 km in 18 minute. Ca eram cam obosita. Da` miineee..vad eu cum recuperez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa te vrem, Di! Fii perseverenta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, inainte sau dupa saramale? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sarmalele din par pe care si le-a facut cu peria rotativa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
On topic va rog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
di,bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
tine o tot asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor harnice,
nu mai scrie nimeni pe aici? Am vazut ca erati tare bine puse la punct cu tot felul de informatii despre sport si exercitiul fizic in general. Imi bag si eu coada la voi pe topic pentru o intrebare scurtuta: Voi cum mancati inainte si dupa sport? Nu se mananca 2 ore inainte si 2 dupa? Si daca mancam ce e mai bine sa mancam? Daca dupa te ia o durere de stomac, de foame, si mananci un mar, ai dat pe apa sambetei tot ce ai lucrat? La mine la sala sunt fete si antrenoare care sustin asta. Altele zic ca e bine sa papi ce vrei. Voi ce parere aveti? Sau exista alimente care sunt chiar recomandate inainte si dupa efortul fizic? Cum ar fi fructe uscate ? A, si tot respectul pentru cantitatea de sport pe care o consumati, sunteti tari! Pupici, |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,232 ![]() |
Buna! Am trecut si eu pe aici si am vazut ca aveti niste subiecte f. interesante...
Eu am inceput de cateva zile sa fac exercitii fizice si sa tin dieta... Nu pot sa spun ca sunt foarte grasa, am poate vreo 4 kg in plus(pentru unii poate e mult, pentru altii putin... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), dar eu nu sunt multumita de mine insami asa cum sunt si de accea m-am hotarat sa fac ceva pentru mine, sa ma simt bine eu in pielea mea... Am vazut ca sunt multe persoane care lupta intr-adevar pentru a arata asa cum isi doresc si asta m-a motivat enorm! Please, tineti-mi pumnii!Pupici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:32 PM |
|