![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 25-September 07 Member No.: 2,295 ![]() |
pai da dar ar fi trebuit sa ne arati before si after.....nu doar after (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
bravo tie, chiar ca ne ambitionezi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Angel, de cate ori pe saptamana mergi la sala?Si ce anume faci acolo?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in principiu merg cand apuc...alta data am fost si de 4-5 ori pe saptamana, dar a fost si o saptamana in care nu am fost deloc.
Fac de toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu va ganditi la prostii, relelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ...cot la cot cu Walpu. Eu insist mai mult pe picioare si fese ca acolo stau cam prost, in sensul ca as mai vrea niste muschi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) @ mihuta ..pai asta e poza cu before (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) After o sa am numai patratele patratele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
De 4-5 ori pe saptamana?Te felicit! Termini munca pe la 5, right? Eu mai devreme de 7.30pm nu ajung acasa, asa ca am sanse sa ajung la sala decat in weekend, sper!
De toate, adica lucrezi la aparate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?sau si aerobic? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, hai ca-ti zic eu pana vine angelu', noi mergem pe la 8.30-9 seara caci ea ajunge pe la 7 acasa eu pe la 8 si asa sa ne sincronizam, stam pana pe la 11, poate 12 daca mai facem sauna. Despre ce si cum lucreaza iti mai zice ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Walpu, dar voi ce mancati, de aveti asa energie seara? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cred ca am imbatranit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mi-am propus ca sambata sa merg sa vad sala macar, daca are de toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem, n-avem energie, ne taram una pe alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ; altfel mie mi se pare ca ma simt mult mai degajata si relaxata dupa sala decat o pseudorelaxare ghebosata in fata compului.
Azi trag chiulul de la sala, şeim on mi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
rusinicaaaaa Walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eh lotte nici noi nu prea avem energie. Eu una chiar sunt super obosita de la o vreme, cred ca o las mai moale ca nu mai fac fatza. Ma trezesc, merg la lucru, apoi la sala si apoi ma culc. Asta nu e viata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ce mai faceti? La voi cum mai merge dieta? Vroiam sa va intreb pe cele care lucrati exercitiile lui cleo,cam in cat timp ati observat rezultatele...Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Amalia servus exercitiile sunt miraculoase atata vreme cat le faci constant. Am mai scris cum trebuie grupate pt a nu ne plictisi de efort. Apoi eu am si-o eliptica pe care mai "alerg" uneori. Deci tinand cont si de varsta si de grosimea stratului de grasime (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dupa 2 saptamani de exercitii ar trebui sa vezi rezultate imbucuratoare. Oricum si mancarea trebuie adaptata, deci mai putine grasimi si dulciuri si mai multe cruditati. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
4-5 ori pe saptamana! Foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) De care abonament aveti?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:19 PM |
|