IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
walpurgik
post Sep 28 2007, 10:53 AM
Post #221

Musafir

Full option, L_S: 7-24, D: 7-22, cu sauna inclusa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu, acum 2 luni aproape, cand mergeam singura, eram aproape in fiecre zi acolo, ca n-aveam scoala.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Sep 28 2007, 11:44 AM
Post #222

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Wow!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) In fiecare zi?! Cred ca ai un super corp!! Go girl!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 11:48 AM
Post #223

Musafir

Fac o zi picioare, fund, abdomene, cardio si in cealalata brate, piept, spate, abdomene, cardio. Cred ca in curand ma cam opresc cu bratele, sa nu fac bila la mana ca tare-i urat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pana la supercorp mai e muuuuuuuuuuuult de lucru.

+Quote Post
Cindy
post Sep 28 2007, 12:11 PM
Post #224

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sunt sigura ca esti doar tu modesta si foarte perfectionista.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trebuie sa ma pun si eu pe treaba.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 28 2007, 12:45 PM
Post #225

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

walpu draga mea ia povesteste tu niste exercitii pt spate, fara aparate, deci partea de la talie in sus.

v-am mai pus eu undeva un link cu grupele de muschi si exercitii. Insa poate stii vreunul ...miraculos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

aah uite-l http://www.exrx.net/Exercise.html

deci v-ascult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

editare la 7 ore distanta:
oooooh ... waaaaalpuuuuu ...where aaaaare yoooouuu?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 05:15 AM
Post #226

Musafir

Yes (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ca o merit.
Puiuţu, nu stiu ce sa-ti zic fiindca eu lucrez tot la aparate cu un instructor care imi mai arata exercitii pentru diverse chestii, mai ales cand i se pare lui ca si muschiul ala trebuie lucrat. Ultima oara m-a pus sa fac tumbalah (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) cu nush ce ranga deasupra capului si sa cersesc poate indurare sau doar ii placea cum, in genunchi, imi plecam fruntea dalba la picioru-i de plai, ciobanas din rai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Promit ca luni daca vine el si nu celalalt instructor care e mare si cam fara pedagogie, il intreb negresit ce exercitii sunt de executat pentru spate.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 30 2007, 11:01 PM
Post #227

moderator

AHA! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si zi asa cand sa mai strig dupa tine? pe vo marti asa e bine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ar fi fain ceva fara aparate desi culmea am si aparatu' la subsol insa are un fir cretz care nu lasa greutatile alea sa aluncece fain si-asa ma enerveaza ca nu l-am mai vizitat demult tare.
Suntem certatzi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 2 2007, 12:01 AM
Post #228

Musafir

Instructorul zice ca stie pe aparate de fitness si nu parte de aerobic. Daca nu reusesti cu aparatul din pivnita nici uns, atunci iti recomanda un elastic din ala de lucrezi si brate si picioare prin extensie simultana sau pe rand. Revin cu alte detalii in momentul in care o sa am. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 2 2007, 06:22 PM
Post #229

moderator

saru'mana
ar trebui sa ma impac cu monstrul din subsol

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 15 2007, 03:41 PM
Post #230

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nimphe e greu inceputul apoi devine obisnuinta.Ia taurul de coarne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu daca nu m-as duce la aerobic n-as misca nimic in afara de role.Am nimerit un instructor fain in sensul ca nu ne iarta dupa ce ies de la aerobic sunt fleasca da' ma simt bine.

+Quote Post

37 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:27 AM