![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
si la mine a fost a treia sedinta de fitness, ma o febra musculara de innebunesc...
This post has been edited by Cleo: Oct 16 2007, 06:07 PM
Reason for edit: la rugamintea clarei
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa-ti zic ce stii deja poate: singura modalitate de a-ti trece mai repede e sa mergi cat mai repede din nou la sala. Intre timp fa o baie in sare, eventual o frectie cu ceva tinctura antidureri musculare si ia o aspirina- o sa-ti mai dea drumul. Bafta si perseverenta in continuare!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
si la mine a fost a treia sedinta si am febra musculara de innebunesc....
am mers la sala imediat, pt inceput prefer o zi da si una nu, walpu, sterge-mi primul post please, mi-a aparut de 2 ori cand am vrut sa editez, nu stiu cum de s-a intamplat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Clara nu merge edit-ul decat daca mesajul tau e ultimul postat.Poti sa vorbesti cu unul din moderatori daca vrei sa-l stearga sau sa-l lasi asa.
|
|
|
![]()
|
|
Merci mult Cleo.... cat despre sala eu una mi-am propus sa merg de cel putin 4 ori cu o pauza de o zi intre sedinte macar in prima luna. Dupa ce se va obisnui organismul poate o sa le alternez cu sedinte de pilates ca ma vazut ca au ceva succes printre damele de la sala.
|
|
|
![]()
|
|
angel, walpu mai mergeti la sala? cum va simtiti? eu dupa o luna de mers cel putin 3-4 ori pe sapt, am inceput sa iau in greutate, nu ca as manca mai mult decat de obicei. Sper sa fie ceva provizoriu. Mi-am propus sa fac 2 sedinte de spinning pe sapt, acum ca mi-am intrat in ritm si nu ma mai simt obosita.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Clara, ai luat i greutate deoarece muschii cantaresc mai mult decat grasimea. Nu te panica! Mergi in continuare cu exercitiile. Diferenta o s-o observi pe tine, pe haine, nu la cantar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io vreau sa-mi cumpar o coarda!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ce parere aveti de ea??? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mi se pare foarte tare! o matusa se tine in forma sarind coarda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe bune! sta la parter asa ca-si permite sa topaie prin casa fara probleme.
Vorbind de ea mi-ai starnit nostalgii. apropo, ai conditii sa sari coarda? ca afara pe frgulasata... brrr! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Google-ul zice: ,,Zece minute de sarit coarda sunt echivalente cu 30 de minute de jogging. Acest exercitiu arde caloriile si intareste inima la fel ca si alergatul. Ajuta la scaderea in greutate, imbunatatirea coordonarii, vitezei si agilitatii, miscarilor laterale, reflexelor, echilibrului, sincronizarii cat si a batailor inimii, presiunii sangelui si a tonusului muscular - in special pentru coapse, fesieri, gambe, dar si umeri, brate si abdomen.'' |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
moooomaaaa!!! ce tareeee!!!!
maine imi iau coarda!!! stau la 2 da sar usor!! sau la 1?? nu mai stiu!! sar agale asaaa..in ciorapei (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 11:52 PM |
|