![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
sweet, cardio reprezinta tipul de miscare usoara teoretic in aer liber, in care se pune accent pe respiratie, in categoria asta intra pt sala aerobic, step aerobic, tae bo, spinning, bicicleta statica, bicicleta eliptica, stepper, in aer liber: iesitul in parc cu rolele, mersul in aer liber cu bicicleta, alergari usoare in aer liber jogging si bineinteles se pune accentul pe intensitatea exercitiului.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, cardio reprezinta tipul de miscare usoara teoretic in aer liber, in care se pune accent pe respiratie, in categoria asta intra pt sala aerobic, step aerobic, tae bo, spinning, bicicleta statica, bicicleta eliptica, stepper, in aer liber: iesitul in parc cu rolele, mersul in aer liber cu bicicleta, alergari usoare in aer liber jogging si bineinteles se pune accentul pe intensitatea exercitiului. Cardio is short for cardiovascular exercise which means really any exercise that benefits the heart. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet incerca sa lucrezi pe steppar lucreaza si manile si fesele si fundu e mult mai bun decat bicicleta
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi de lamuriri!
Divi, de care stepper ai tu? Am vazut ca spuneai si pe alt topic ca iti lucreaza mainile. Pe stepper de obicei chiar fac, cel putin 10 minute.. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Al meu e de la quelle, nu stiu cum ii spune dar in timp ce se misca picioarele am si pt maini si le misc in acelas timp nu stiu daca ai inteles (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Daca vreau sa pun accentul pe maini sa le lucrez mai bine nu dau asa repede din picioare si atunci mainile depun efort mai mult si se va vedea la muschii ca sunt lucrati mai bine iar pt picioare invers fortez mai tare picioare adica fac pasul mai mare si mai repede Eu deloc nu slabesc cand fac pe steppar din contra se tonifiaza muschii mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
sweet ca sa ai efecte vizibile cu exercitiile cardio incearca sa faci minim 30 de min, de-abia dupa 20 de min incepi sa consumi din carbohidrati, in timp daca faci zi de zi o s capeti rezistenta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clara, e bine de stiut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 30 minute la un aparat sau totalizat?
Divi, asta e? Pare interesant..Reusesti sa te tii de el? (IMG:http://www.quelle-international.com/ro/default/produkt-images/_w355_h302/0/3/0/0304947_I600_200022889800.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit cadou un mini stepper, ca cel din poza de mai sus, doar fara corzi pt brate. Am facut azi 15 min si tare am obosit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am o forma fizica penibila, stiu...deci ar trebui sa fac eforturi sa ajung pe la 30 de min, nu?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) acum am vazut ce m ai intrebat (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
e asta (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/0485777_I600_200007007101.jpg) eu nu m am mai tinut de treaba dar de sapt asta nu se mai poate , vine iarna si macar datorita sportului sa ma simt mai tonica ca de la ploaie in nici un caz asa ca ma apuc sa citesc pe aici sa ma ambitionez sa ma apuc din nou |
|
|
sfaturi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mici sfaturi: sport ( sala si/sau inot ), nu mai mancati dupa orele 18.00 (incercati sa mancati inainte) pt ca de la aceasta ora corpul nu mai secreta insulina si tot ce mancam se depune. Consumati multe fructe iar dulciuri desigur fara zahar (au minimum de carbohidrati si ajuta la diete) - incercati la veveve scuteste-ne punct ro
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:27 AM |
|