IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Tudor
post Mar 20 2011, 03:12 PM
Post #291

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Deocamdata am doar 2 zile cate 30min caci s-a reintors frigul si simteam cum se duce aerul rece pe gat in jos spre plamani si am renuntat sa mai ies. Dupa ce se face cald afara vreau sa ies macar de 4 ori la alergat seara si vreo 2 ture cu bicicleta saptamanal.
Ma doare un umar de ceva vreme, ori e un muschi rupt ori altceva si trebuie sa ajung la un doctor sa verific. Dupa aia vreau 3 luni de sala macar... Dar astea sunt planuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Claudiu tu te mai tii de sala? Asa promiteai acu ceva vreme...
Valentina eu ies singur la alergat, imi place mai mult.. desi nici eu nu as avea in zona un partener de alergat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totusi tu ai doua fete, de ce nu iesiti impreuna? Dansul daca e ritmat e bine venit, consumi la fel de multa energie si calorii ca la o tura pe afara.

This post has been edited by Win-win: Mar 20 2011, 03:15 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Valentina30
post Mar 20 2011, 11:40 PM
Post #292

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Multumesc pentru rapuns, Win.
Si aici e foarte rece de cateva zile. Cica incepe sa se mai incalzeasca un pic, spre sfarsitul saptamanii (care incepe maine).
Te admir ca reusesti sa alergi, ba sa-ti mai si placa sa alergi singur... e chiar foarte bine. Mie personal nu-mi place, cred ca am nevoie de sustinere sau chiar intrecere. Din acelasi motiv, nici nu am reusit sa ajung sa merg la sala, desi imi propun acest lucru, la inceputul fiecarui an.

Nu pot iesi la alergat cu fetele, din cel putin 3 motive. In primul rand, ele locuiesc mai departe de noi, si e destul de dificil sa ne intalnim pe la mijloc. In al doilea rand, au un program de viata (si de munca) ciudat sau hai sa spun neregulat, deci nu pot face un plan de alergat cu ele. Al treilea motiv ar fi ca nici-una din ele nu e adepta sportului. Prefera sa stea la TV, la calculator sau sa iasa la un film cu amicii ori sa mearga intr-un club ceva...
Asa ca mie nu-mi ramane decat varianta sportului indoor. Cum spuneam, bicicleta, ceva exercitii si in rest dans foarte ritmat - disco, house, hip-hop...

+Quote Post
Cindy
post Mar 21 2011, 04:30 AM
Post #293

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu sunt fericita ca in sfarsit m-am mobilizat sa ma duc la sala! Am aproape o luna.
Dieta nu o sa pot sa tin in veci pururi dar...macar fac miscare. Deja sunt mai in verva, ma anchilozam doar cu fundul de pe un scaun pe altul.

+Quote Post
Jo-Anna
post Mar 21 2011, 03:50 PM
Post #294

Invincitus

Member No.: 8,431

Da deci intru si io in club ! Dieta nu tin 100% da sa vedeti ca incerc si io (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mi-am pus un app pe telefon sa imi aduca aminte cand sa pap - am 5 mese mic dejun , dupa 2 ore alune si un fruct , apoi pranz apoi snack din nou si cina , nu ma tin intotdeauna , mai iau si io o bucatica mica de ciocolata sa nu balesc ca un caine pe langa ceilalti , mai ales cand ies in oras!

Dar fac sport - cand ploua afara fac scari , din pacate casa nu e asa intalta , dar pana la acoperis am 3 etaje si desi pare boring , ajuta scarile astea , am avut niste febre saptamanile trecute de ma dureau si neuronii , in fine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dar dupa 2 saptamani de asa zisa dieta si sport in fiecare zi - 2 kg s-au dus !! Cand m-am urcat pe cantar chiuiam de fericire!

+Quote Post
Bia
post Mar 21 2011, 06:45 PM
Post #295

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu ma reapuc de Montignac si de Tae Bo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Mar 21 2011, 10:09 PM
Post #296

Incurabil

Cindy, ai deja o luna de sala...?! Wow !!! Felicitari! Keep on going!
Jo-Anna, nici eu nu prea pot sa tin dieta. Din pricina ulcerului si a afectiunilor conexe, am mai degraba un regim alimentar limitat, dar nici pe departe o dieta, intrucat nu-mi sunt permise majoritatea fructelor si legumelor...
Te felicit pentru ideea cu urcatul scarilor. Cred ca am sa incep sa o aplic si eu. Spre deosebire, eu locuiesc la etajul 8 al unui bloc cu 10 etaje. Deci voi avea destul de urcat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totusi nu cred ca voi reusi sa slabesc 2 kg in 2 saptamani, dar un pic acolo tot se va vedea.

+Quote Post
Valentina30
post Mar 29 2011, 12:42 PM
Post #297

Incurabil

Ieri am inceput antrenamentul cu urcatul scarilor. Dupa coborat si urcat 8 etaje, eram lac. Distractia a durat fix 5 min.
Si asta nu a fost tot. Am reusit sa lucrez 60 de gantere pe fiecare brat (3 serii de cate 20) si 100 de abdomene. Cu bicicleta a fost rasul de pe lume. Am tras de mine sa duc la capt 4 min. Eram foarte obosita. Azi ma simt in forta. Pe la 5 dupa-amiaza incep iarasi exercitiile.

Cindy, Jo, ce ati mai facut?

+Quote Post
anastasia
post Mar 29 2011, 02:37 PM
Post #298

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,912

buna fetele!

felicitari pentru cele care s-au pus pe treaba si tot inainte.
eu fac parte din categoria celor care se urnesc mai greu (eu foarte greu).
m-am apucat de montignac de cateva zile dar cu sportul.....
am facut 2 zile abdomene dupa care pauza. sper ca de azi sa ma mobilizez.
am de slabil cam 7-8 kg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
la voi ce tip de miscare da randament mai bun?

va doresc o zi frumoasa

+Quote Post
Tudor
post Mar 29 2011, 08:13 PM
Post #299

ex Win-Win

From: IASI
Member No.: 8,548

Valentina meriti aplauzele mele .. 100 abdomene? Sa ne pui si noua o poza cu patrelele tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa continui cu scarile, coboara cu liftul si urca pe jos.
Anastasia la mine merge bine o dieta alimentara fara paine si prajeli combinata cu ceva miscare.

+Quote Post
Jo-Anna
post Mar 29 2011, 11:36 PM
Post #300

Invincitus

Member No.: 8,431

Io nu mai sunt la dieta ... am papat gratar in wekend si uite asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am sa ma bag inapoi ...

Dar ma am super cu sportul - acum pot sa alerg si 4 km fara sa fac pauza (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) si fac in jur de 50 abdomene ...

+Quote Post

37 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 03:05 PM