IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Kitten
post Mar 11 2007, 09:08 PM
Post #31

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

fetelor, eu nu prea am mai intrat ... vineri am avut examenul de disertatie (btw am luat 10 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si am fost superstresata. deci, nici papa ... nici fitness (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . azi am recuperat in schimb... am facut o plimbare de 2 ore si ma apuc imediat de bicicleta. de papat: pe 8 martie am papat in oras o salata, vineri am mancat iaurt cu fructe (vreo 4) + o tona de cafea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . ieri am dormit in mare cam toata ziua si am mancat cereale integrale cu lapte si iaurt. azi spanac cu gratar (bleah... nu prea suport spanacul, dar pt. my sweet boy fac orice...) si iaurturile de rigoare.

arissuca, vezi ca maine astept raportul de la alergat !!

PS: de cand am scris prima oara pe acest topic am dat jos 3 kile... poate ma tin mai serios de treaba acum ca am scapat de examene...
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Mar 12 2007, 12:03 AM
Post #32

Membru de Onoare

Member No.: 104

Uauuuuuu, Kitten, Felicitari!!!! Si pt nota si pt cat ai reusit sa slabesti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Pe cuvant ca m-ai ambitionat! Daca n-as fi avut henna pe cap saream pe stepper! Pacat ca nu ti-am citit postul inainte sa mananc popcorn (ce-i drept, visam de ceva timp la floricele si azi am bagat 600cal dimineata pe stepper, o cana ness cu lapte, un copanel cu muuuulta salata si o farfurie de ciorba de leguma, asa ca am zis ca-mi pot permite 100gr pop corn si un paharut de vin).

Eu ma gandeam ca ai dat bir cu fugitii, dar uite ce rezultate faine ai!

Pt maine dimineata am stepper programat, pe seara jogging. De cantarit nu ma cantaresc, eu am un fix cu nr de centimetri pe care treb sa-i dau jos. Sper sa reusesc sa mai elimin 4cm in urmatoarele 4sapt.

Kitten, tine-o tot asa, inceputul e promitator! Felicitari! Hai, ca de sarbatori treb sa fim (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Angeldust, zau ca n-am gasit porumb la conserva...mi-au sarit capacele tot cautand! Bine ca ma mut din toamna, ca m-am saturat de orasul asta!

+Quote Post
Kitten
post Mar 12 2007, 07:30 AM
Post #33

Incurabil

am intrat sa ma laud: M-AM TREZIT LA 6.00, mi-am baut zeama de gref (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si am executat 30 min bicicleta (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) !!! sper sa o tin tot asa. acum pap un iaurt si ma pregatesc sa o tai la munca

arissuca, (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) merci de sustinere! sunt constienta ca -3kg nu inseamna mare lucru, dar deh... eram obsedata sa schimb prefixul... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca nu stiu prin ce metoda glorioasa ajunseseam sa cantaresc 80 de kile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . si eu sunt de parere ca masurarea cm este mult mai relevanta. adica eu nu sunt asa mandra de cele 3 kile, pt ca stiu ca este din cauza perioadei ciclului in care sunt acum. ehh... si eu obisnuiesc sa ma masor, si o sa vad deseara care e treaba ca acum nu mai am timp.
nu fii trista pe faza cu porumbul, ca oricum nu e de ajutor in curele de slabire (te cam umfla). daca vrei, poti sa pui seminte decojite de floarea soarelui in salate. au omega 3 si sunt si gustoase (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2007, 12:35 PM
Post #34

Musafir

Felicitari Kitten si pentru nota si pentru cele 3 kg in minus. Poate tie nu ti se par multe, dar uite la mine de exemplu chiar se vede diferenta la 3 kg in plus sau in minus. Oricum, e un pas inainte si e mai bine sa slabesti asa treptat decat brusc. Multa ambitie iti doresc si tine-o tot asa!

Citeam pe undeva ca plimbatul pe jos asa in ritm alert e cel mai bun si mai complex exercitiu fizic posibil. Deci ma apuc de colindat prin oras acum ca s-a facut vreme frumoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
arissuca
post Mar 12 2007, 08:52 PM
Post #35

Membru de Onoare

Kitten, conteaza mult -3kg, gandeste-te chiar si numai ca le-ai dat jos si nu le-ai adaugat. Si nu cred ca sunt datorita faptului ca esti in "perioada vesela" pt ca atunci cantarul arata de obicei mai mult, asa ca poate maine/poimaine, cand te cantaresti o sa vezi ca ai si mai putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azi am facut doar 30min stepper ca nu am avut timp si un jogging usor de 30min. De mancat: un compot de ananas, 2copanele mici gratar, 100gr paine de secara, o farfurie mare de ciorba cu legume si 2l ceai. O sa urmeze o felie de paine cu o felie subtire de gratar si o cana de lapte cald inainte de culcare.

Offff, greu se mai duc centimetrii astia (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Oricum, perioada asta o sa-mi fie invatatura de minte, pt ca m-am delasat vreme de 5luni in care am mancat alandala si nu am facut sport si acuma ma agit sa arat din nou bine. Dar le vin eu de hac!

+Quote Post
Kitten
post Mar 12 2007, 11:19 PM
Post #36

Incurabil

ari, pai tocmai asta e chestia.... eu sunt in perioada "de dupa"... deci acum sunt "desumflata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de masurat m-am masurat si am mai putin cu 6 cm in talie decat acum o luna.... nush ce sa zic. eu cred ca e de la faptul ca nu mananc paine si ca era stomacul gol cand m-am masurat. in fine, nu mai vb de masurat si cantar ca o iau razna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) astept sa vad rezultate la haine!
eu am papat, pe langa iaurtul de dimineata, un ness cu lapte pe la 10 (am luat model de la tine). eu sunt oricum maniaca in ceea ce priveste cafeaua, si mi se pare scarboasa cu zaharina. cred ca nu e mare problema daca pun un pic de lapte degresat... decat zahar, mai bine asa! apoi am papat 2 ochiuri cu o lingura de spanac si un muschi la gratar, + aaapa aaaapa aaaapa ... problema e ca a venit shefu din tzari straine si ne-a adus o tona de cioco d-aia buuuuuna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am mancat si eu juma de tableta, ca muream.... dar nu mai fac! acum seara am mancat o portocala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si imi beau ceiutzul.
sper sa ma trezesc si maine mai repede sa ma tin de program.

anjelu, pai daca-i de plimbat.... ohooo! azi am alergat cam o ora cu chestii de la munca, dupa care m-am oprit si prin magazine, si am fugit sa schimb si niste perdele ca nu-mi placea culoarea pe care am ales-o sambata. si chestia cu slabitul treptat, e singurul mod in care se poate slabi, cel putin la "nivelul" la care sunt eu. am mai slabit de vreo 3-4 ori de la 75 la 70, si de 2 ori de la 80 la 75. aici e problema. primele 5 kile merg repede (cam 2 saptamani), dar dupa urmeaza o perioada in care nu prea se mai intampla nimic....si care nu stiu cat dureaza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu acolo gresesc intotdeauna, ca ma demoralizez si ma dau batuta. in plus, la mine se observa imediat cum incep sa mananc paine sau cartofi..... eh, sper ca de data asta sa rezist si sa mearga totul ok (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 13 2007, 11:34 AM
Post #37

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

eu am o maaare nelamurire ....cum se face treaba ca de mancat mananc mai restrictiv , de facut sport ma spetesc zilnic cu o ambitie demonica aproape , toata lumea imi spune cand ma vede ca am slabit dar cantarele ( indiferent pe care m-am urcat ) arata fix aceeasi greutate , cea pe care o am de 4 ani incoace?! nu am obsesia slabitului , nu-mi doresc neaparat sa slabesc , nu e voit, ce vreau eu e doar sa tonific dar vin si ma plang aici pentru ca nu inteleg fenomenul in sine. cantarul nu arata nici cu 500 grame mai putin. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
arissuca
post Mar 13 2007, 12:29 PM
Post #38

Membru de Onoare

QUOTE(Laryss_A @ Mar 13 2007, 09:34 AM) *
eu am o maaare nelamurire ....cum se face treaba ca de mancat mananc mai restrictiv , de facut sport ma spetesc zilnic cu o ambitie demonica aproape , toata lumea imi spune cand ma vede ca am slabit dar cantarele ( indiferent pe care m-am urcat ) arata fix aceeasi greutate , cea pe care o am de 4 ani incoace?! nu am obsesia slabitului , nu-mi doresc neaparat sa slabesc , nu e voit, ce vreau eu e doar sa tonific dar vin si ma plang aici pentru ca nu inteleg fenomenul in sine. cantarul nu arata nici cu 500 grame mai putin. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Este absolut normal, de aia eu nici nu ma cantaresc ci ma masor. Tu ai dezvoltat masa musculara (care cantareste mai greu decat grasimea dar ocupa loc mai putin) si ai eliminat din grasime. Ar treb sa te bucuri, pt ca muschii au nev de calorii, pe cand grasimea nu. O sa revin pe seara/maine cu mai multe info, pt ca asta e o explicatie oarecum rudimentara dar nu am timp acum sa detaliez.

Deci nu conteaza atat de mult nr Kg, de pilda, eu cand am inceput sa fac sport aveam 57kg, acum am 56 dar am dat jos 3cm, se observa la haine.

Ar conta nr de kg daca, de pilda ai avea 80kg la 1,65m, dar asta e alta poveste.

Si atentie si la ce mananci, chiar daca ti se pare putin, si neaparat mese dese (3mese si 2gustari) si sa nu sari peste micul dejun, asta ca sa-ti mentii metabolismul activ. O sa revin cu niste sfaturi pe care le-am gasit la m multi nutritionisti, dar mai tarziu.

+Quote Post
zetta
post Mar 13 2007, 02:54 PM
Post #39

Musafir

subscriu si eu la ce a spus arissuca si eu cand m-am apucat de alergat (acum vreo 3 ani) nu am scazut neaparat in kg ci am sesizat la haine, iar din punct de vedere alimentar nu am facut mari restrictii, plus ca greutatea la mine de la o zi la alta oscileaza intre un kg si 2 kg.

+Quote Post
Ala80
post Mar 13 2007, 02:55 PM
Post #40

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

zetta, unde alergi? pe stadion?

+Quote Post

37 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 07:39 PM