![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
@anastasia, eu nu tin o dieta anume. Dupa cum explicam mai inainte pe forum, ulcerul si afectiunile conexe nu-mi permit sa manac multe fructe si legume crude. Prin urmare mananc ce imi permite stomacelul. Dar de ceva vreme, am redus mult cantitatile. Spre exemplu: dimineata o cafea cu lapte si un covrig cald cu susan. La pranz o portie mica de mancare, de regula fara carne sau cu f.putina carne de pui, cu 2 felii de paine prajita. Seara un iaurt cu o felie de paine (sau cu un covrig), ori un castronel mic de fulgi de cereale cu lapte.
Gustari: la orele 17:00 un fruct (un mar mic-mic sau o para) si seara sau oricand simt nevoia sa rontai, iau cativa pufuleti simpli. Cum spunea si Tudor, fara prajeli. Le-am scos de mult din alimentatie. Dar trebuie sa recunosc ca, o data pe saptamana, mai fur din farfuria sotului cate 2-3 cartofi prajiti, de pofta. Referitor la miscare, la mine dansul si abdomenele au dat cele mai bune rezultate pana acum. Dar nu renunt nici la flotari, gantere sau bicicleta, caci sunt constienta ca pentru rezultate vizibile, e nevoie de timp. @Tudor, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Esti mai mult decat amabil. 100 de abdomene fac zilnic, dar cu pauze. Incep cu 40, apoi pauza 1 min, inca 40, pauza 1 min si apoi ultimele 20. Despre patratele vorbim peste cateva luni. Acum sunt la faza in care ma bucur, ca nu ma mai balonez dupa fiecare masa. Ca sa apara patratelele, trebuie mai intai, sa dau jos din burtica cel putin 2-3 kg. Cu scarile continui, dar tot pe jos si la coborare. Pentru mine conteaza fiecare minut de miscare, chiar si coboratul lor, desi pare usor, pe mine ma ajuta. @Jo, 4 km de alergat fara pauza, chiar ca meriti felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Eu nu-s in stare sa alerg atat. Nu am rezistenta la alergat. Momentan ma stradui cu exercitiile de interior. Si ca sa vedeti faza zilei... Dimineata era sa fac infarct, cand am descoperit cat cantaresc ganterele mele. Dupa ce in urma cu ceva vreme, sotul ma linistise ca au doar cate 3 kg fiecare si deci, sa fac ridicari cu ele fara grija, ca sunt usoare... ce mi-am spus eu, hai sa le cantaresc. Fiecare gantera are 5,75 kg. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) This post has been edited by Valentina30: Mar 30 2011, 03:18 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
OMG Valentina, aprape 6 kg, deci in total 12 kg?! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Cum reuseai sa faci cu ambele?
Te invidiez si pentru flotari, eu nu mai reusesc sa fac nici 2 (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu sunt o experta dar mi se pare ca totusi mananci cam putin... This post has been edited by Cindy: Apr 1 2011, 02:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Scuze Cindy, acum am vazut mesajul tau.
Eu fac gantere in 3 moduri: I. incep cu 3-4 serii de cate 20 pe fiecare brat, alternand bratele. Deci 20 pe dreptul, apoi 20 pe stangul, din nou 20 de bratul drept... si tot asa. O pauza de 2 minute. II. apoi cu cate-o gantera in fiecare mana, le ridic alternativ (dreapta sus, stanga jos, apoi stanga sus si dreapta jos), in 2 serii de cate 20 sau 30, cu pauza de 1-2 minute intre serii. Iarasi o mica pauza (de 2-3 minute). III. Cu o singura gantera, tinuta in fata cu ambele brate, o aduc la nivelul umerilor si apoi o cobor pana la mijloc. Deci cu bratele intinse drept in fata si apoi stranse spre corp, aducand gantera sub barbie, la nivelul umerilor. 2 serii de cate 20 . Ce pot sa-ti spun... de cca o saptamana de cand fac aceste exerciti, am deja muschi vizibili la brate. Mai precis, incep sa se observe bicepsii. Cat despre cat mananc, DA Cindy, ai dreptate. Fata de cum mancam mai de multisor, acum mananc foarte putin, tocmai in ideea ca sportul trebuie ajutat si cu o oarecare dieta, altfel doar fac masa musculara dar surplusul de grasime de pe burta si picioare nu se dau jos... oricum, important este ca nu imi este foame, deci nu ma infometez. Mananc cele 3 mese principale si in rest, numai daca simt senzatie de foame, altfel nu. Am slabit aproape un kg. Abdomenul incepe sa scada, cel putin nu mai sunt balonata si muschii se intaresc. Se observa la brate (cum spuneam bicepsii), dar si la picioare (cvadricepsi sau cum se numesc aceia). |
|
|
![]()
|
|
Ce ati mai facut dragelor, dragilor? Cum mai merge cu programul de sport si dieta?
Cindy, te-ai apucat si de dieta sau te tii de activitatea de la sala? Tudor, mai faci alergari? Cate ture de bicicleta faci acum? Cat ai mai slabit, Jo? Abia astept sa ne spui ce progrese ai mai facut! Anastasia sper ca nu ai renuntat de tot la abdomene. Continua, ca efectele vor aparea si ele in timp. Am facut si eu ceva progrese. Nu foarte mari, dar multumitoare. In primul rand, ca sa ma laud un pic, de pe 20 martie, cand am inceput sa ma cantaresc sistematic, am slabit 3 kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O alta veste buna: am inceput sa ies la alergat. Am reusit sa-mi conving sotul sa iasa cu mine si sa faca si el un pic de miscare. Iesim la alergat in Moghioros, cam 3 zile pe saptamana. Stiu ca nu e mult, dar e un inceput bun pentru mine. Nu reusim sa dam, decat o singura tura de parc, si aia cu pauze, din loc in loc, caci gafaim si ne pierdem respiratia dupa mai mult de 2 statii de alergat... Dar sunt optimista. Am continuat si cu exercitiile de interior. Fac cca 150-200 de abdomene zilnic, 30-40 de flotari si cca 100-120 de gantere. Am inceput sa fac si abdomene oblice, din acelea pe laterale, cate 20 pe fiecare parte. Rareori, cand ma simt mai in putere fac 2 serii de cate 20. In rest, mici exercitii de fandari si genuflexiuni. Aaaa... si am renuntat la urcatul si coboratul scarilor, caci obosesc prea repede inainte de alergarea de afara. Am continuat si mica mea dieta, doar ca, spre rusinea mea, din noaptea de sambata spre duminica (dupa ce am venit de la biserica), am cam calcat stramb. Noaptea atunci, am mancat 2 oua, putin drob, un pic de telemea cu 2 felii de paine si multa salata verde cu ceapa si ridichi... Ieri la pranz, am facut iarasi un pic de exces, cu o portie mare de bors de miel, si o portie medie de stufat. Seara m-am indopat cu un ou, o felie de telemea si un castron de salata verde cu ceapa si ridichi. Va inchipuiti ca am pus pe mine cca 600 de grame... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, de cand fac sport si stomacelul meu e mai bine. Reusesc sa mananc cate putina ceapa verde cruda, fara sa ma apuce durerea de stomac sau crampele. |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
A fost frig seara si nu m-am mai mobilizat sa ies la alergat.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cat despre dieta... imposibil de tinut cu frigiderul plin de friptura, carnati, sarmale, salata boeuf, drob, cozonac, pasca cu ciocolata, etc. Sper doar sa nu ma ingras prea mult . |
|
|
![]()
|
|
Tudor, inteleg ca aseara nu ai putut, si banuiesc ca zilele acestea de sarbatori, e mai greu si cu sportul si cu dieta... dar pana acum ai mai alergat? Ai mai dat ture cu bicicleta?
Fetelor, voi ce-ati mai facut? This post has been edited by Valentina30: Apr 25 2011, 08:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io mi-am facut o entorsa la picior .. asa ca am luat pauza vreo 3 saptamani , am sa incerc azi sa fac o alergare usoara , daca pot...
Oricum incerc sa ma controlez la mancat ! Am slabit 4 kg in 2 luni ... NU e mult da nu am flamanzit nici epuizat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e record pentru mine! |
|
|
![]()
|
|
Jo, sa nu-ti fortezi piciorul daca nu te-ai refacut complet. Trebuie sa-l lasi sa-si revina cum trebuie, sa nu faci apoi mai rau.
Cu slabitul sa stii ca si eu sunt de principiu ca mai bine slabesc mai incet, dar sigur... adica sa nu mai pun inapoi. De regula cand slabim mult in timp scurt, imediat apare efectul yo-yo, lucru care sigur ca ne indispune si de multe ori ne demoralizeza. Asa ca mai bine mai putin si mai incet. Felicitari. Tine-o tot asa! Cum spuneam mai inainte, acum cu Pastele, am tot mancat si eu, din toate bunatatile traditionale. Ma bucur ca nu ma ingras la loc. Nu s-a depus nimic pana acum. Ce-i drept, fac sport mereu. Mi-am deschis un caiet-agenda, special pentru exercitile fizice si cantarire. Un mic jurnal de dieta si sport. Notez acolo in fiecare zi, nr de kg, exercitiile facute, timpul alergat si uneori si meniul pe ziua respectiva. Spre exemplu ieri, desi nu am reusit sa mai ies la alergat, caci au venit copii la pranz la masa si s-a cam lungit petrecerea... m-am mobilizat mai pe seara si am facut exercitii indoor. 200 de gantere, 130 de abdomene simple, 20 abdomene oblice, 20 de abdomene grele, 20 de T-uri (extensorul acela sub forma de T cu arc, pe care-l tii cu picioarele si de care tragi cu bratele cat poti de tare)... si doar 10 flotari. Flotarile le-am facut la urma de tot si aveam bratele extenuate. Nu am reusit sa fac nici bicicleta si nici genuflexiuni, dar am mai facut mici exercitii pentru coapse si fesieri, cate 2 serii a cate 20 de executii din fiecare. Toate aceste exercitii le-am facut in cca 2 ore, de la ora 10 pana pe la miezul noptii. Dar am dormit ca un pcrunc iar acum ma simt foarte in forma pentru o noua zi de Paste! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Valentina30: Apr 26 2011, 09:00 AM |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Pai in ultimele trei cat au trecut de la discutia noastra nu am mai iesit decat de vreo 2-3 ori, apoi o saptamana a venit frigul ala de la inceputul lui aprilie, apoi o saptamana ploaie iar inainte de Paste nu prea am avut timp ca m-a chinuit Wina. Cu bicicleta nici atat din aceleasi motive.. frig, ploaie, vant- si eu nu suport deloc vantul.
Am de gand sa ma mobilizez mai ales ca-mi e dor de " somnul de prunc" pe care-l aveam si eu dupa alergari. Plus ca ma trezeam odihnit inainte sa sune ceasul ! Felicitari pentru mobilizarea ta, doua ore pe zi, sunte de abdomene, gantere si flotari! Neaparat tre sa-mi intru si eu in ritm. Laur tu te mai tii de sala? |
|
|
![]()
|
|
Acum s-a facut frumos afara. De sambata a inceput sa se incalzeasca cate putin in fiecare zi. Azi la pranz aici au fost un pic peste 20 grade C. Acum trebuie sa te mobilizezi Tudore. Mai e un pic si vine vara. Trebuie sa fim in forma, chiar si numai pentru ca tricourile cu maneca scurta sa vina bine pe noi... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Astept vesti bune, cu cate ture ai mai dat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azi am iesit la alergat pe la ora 6 seara. E drept ca doar 1 ora si jumatate, dar pentru mine e destul, mai ales a nu am cine stie ce rezistenta la alergare. M-am cantarit si la intoarcere acasa. Aveam cu 400 gr mai putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine e zi de pauza. Probabil voi face doar ceva abdomene, flotari, fandari si genuflexiuni, caci acestea sunt usoare si nu ma obosesc foarte rau. Dar nu voi alerga si nu voi face nici gantere. Maine va fi una din acele zile, in care trebuie sa las muschii mari sa se odihneasca. Sper sa fiu ferma si cu dieta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:41 AM |
|