![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 29-August 11 Member No.: 10,558 ![]() |
Tudor, cum merge? te-ai apucat de sala sau....de bere?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca te duci la sala, zi-mi si mie unde si cum e. eu acum sunt la cura de detoxifiere - beau un ceai bun si vreau sa ma apuc de sala...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai sa va mai povestesc si eu ceva sa radeti. Am vrut sa fac flotari (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa va zic cate am facut? Niciuna!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am pus in pozitia corecta, am indoit coatele, si am cazut pe burta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu pot sa fac flotari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Teo, poti sa faci flotari de femei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) adica stai in genunchi si apleci din flotare doar partea superioara. Sau daca ai o mobila ceva mai inalt, si mai bine, poti sa faci asa inclinat/diagonal cu corpul drept, sunt mai usoare, dar la fel de eficiente pentru brate si piept. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Sau cam acelasi lucru este daca ai gantere si apropii bratele cu greutatile la nivelul pieptului, din pozitie culcat sau in picioare. O sa vezi ca se simt muschii! This post has been edited by Cindy: Sep 3 2011, 01:04 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La asta nu m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Merci Cindy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu placere, Teo, dar nu doar imi multumi, ci sa faci si exercitiile si sa auzim rezultate bune. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Saptamana trecuta am fost si am vazut o sala care e relativ aproape de mine si e OK ca si conditii/pret. Momentan insa mi-am luat trimitere pentru o radiografie, ma doare rau un umar si trebuie sa vad ce am inainte sa ma apuc de sala. Banuiesc ca e o artrita, o bursita sau dorm prea mult pe partea asta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poate sa fie si o intindere de ligamente. Mai bine mergi la un medic prima data, just in case!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io m-am facut vacuta inapoi am 63 kg..
Da am 3 zile de alergari de 3 km si usor ma bag la abdomene, ca tot ce am pus inapoi am pus pe burtoi .. Am crezut ca vara ma va ajuta sa slabesc pe caldurile astea , da toata vara am stat inchisa in casa ca nu suflam bine afara (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) in casa la tembelizor , rodeam in niste chestii care se numesc snack si uite asa sportul meu s-a dus pe mama draq |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ce ati mai facut cu sportul dragilor, dragelor? Merge, merge??
Sau tot pe bere si snacks-uri sunteti ?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum am citit un pic si din urma... Tudore, ai facut radiografia? Ce a fost? Sper ca nimic serios... Jo, snacks-urile, si in general orice contine E-uri, ingrasa cel mai rau... si cel mai repede... Treci repede pe alergare si abdomene ca sa-ti recapeti silueta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prima zi de sport. Prima ora de aerobic dupa 21 de ani. Nu e usor deloc, insa nici altfel nu se mai poate. Moralul meu e la pamint insa nu ma las nici de-a naibii.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lasa ca ti se ridica odata cu pierderea kilogramelor! :* Cheer up!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:19 AM |
|