![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Spor la toate Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, Teo!
Nu am conditie fizica deloc. Dupa citeva minute de banda simt ca imi dau duhul. Prima zi pe banda a fost criminala, simteam ca nu mai pot din 2 in 2 minute. Ieri a fost mai bine, am facut doar 3 pauze de 30 secunde, aka banda 10,30 sec, ca programul e de 12 minute. Insa sa nu credeti ca e usor, mai ales pentru cineva ca mine care nu a mai facut sport de ani de zile. La step aerobic am recunoscut cietva exercitii din cele pe care le faceam in urma cu 21 de ani, insa fara step. E al naibii de solicitant. Azi de la 5 am iar ora de step aerobic insa vreau sa mai bag dupa si niste bicicleta. Ori sint eu nebuna, ori chiar se vede ca sta putin altfel carnea pe picioarele si pe fundul meu. De numarul kg nu mai spun nimic pentru ca nu am cintar, trebe sa imi iau unul. Telul meu e sa dau jos 20 de kg in 3 luni. E realizabil cu dieta si sport. Ar insemna sa slabesc in medie 225 de grame pe zi - ceea ce nu este imposibil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cam mult vrei sa slabesti in trei luni, dar daca tu zici ca se poate... Sa-ti tina Dumnezeu naravul si sa te tii de treaba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trebuie sa se poata. E extrem de important pentru mine. Deja sint depresiva si situatia nu se va imbunatati altfel.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, de cand tot trag de mine sa imi fac si eu abonament... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Bravo Diana ca te-ai mobilizat! |
|
|
![]()
|
|
Ieri seara am fost iar la sala. Am facut o ora de Pilates. Ai de steaua mea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu m-am lasat deloc!
Dupa Pilates m-am dus si mi-am mai luat apa si m-am dus la fitness unde am bagat 15 minute de banda si 20 de minute bicicleta. Si am mai baut vreun kil jumate de apa. Daca nu se intuneca prea tare, probabil ca mai stateam. Azi e a 5-a zi de sport si ma duc la zumba si dupa ma duc iar la fitness pentru bicicleta si banda. Insa o sa imi iau o sticla de apa la 2 litri, ca sa nu mai pierd timpul de-aiurea si sa fac mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Bre, da activa ai devenit (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daaa, te doare capul, nu alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ieri la zumba a fost funny. Parca eram o hipopotamita curpinsa de amok! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce soada esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hipopotamita eu sunt, tu esti o gazela care a mancat un pic mai mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Apropo de zumba! Planuiesc si eu o revenire la ea incepand din luna septembrie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce e aia soada?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gazela care a mincat mai mult? As fi vrut eu!!! Eram cea mai grasa persoana de acolo (raportat la inaltime). Ieri nu am fost la sala. Armata rosie m-a impiedicat, insa azi ma duc neaparat. Intr-un fel chiar mi-a lipsit miscarea ieri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:47 PM |
|